Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak ktoś zobaczy Kierownictwo to niech powie, że przyszła kandydatka na kelnerkę i pyta, czy tu nie ma pracy.

Kazałem jej zaczekać.

http://fotoplenka.ru/photo/shtirlic/272001/7033778.jpg

Kierownictwo w nocy nie pracuje, będzie wczesnym rankiem po .....hejnale 8) :wink:

Leszku, spóźnione gratulacje. Jesteś lepszy niż James Bond z tymi 7777 :D

A kandydatka... no, może tak na próbę by została. Kierowniczko! Prosimy. :wink:

Leszku, spóźnione gratulacje. Jesteś lepszy niż James Bond z tymi 7777 :D

A kandydatka... no, może tak na próbę by została. Kierowniczko! Prosimy. :wink:

dzięki

a kandydatka jak ma prawko to może do komturii Ciebie dostarczy :roll: :wink:

O! Doskonały pomysł!!!! :lol:

TOMUŚ I RETRO -JAK ZDRÓWKO :D

JAMLES CAŁE WIEKI ....... :D GDZIE SIĘ PODZIEWAŁES ?

A dziyńki, dziyńki, w końcówce zaczynom łapać czuja... Siostra (niejednokrotnie...) mo jeszcze dwa razy tu przyść...

No i som my, som, siedzimy w krzaczorach, bo słonko wylazło i trza se prowitamine A uzupełnić. Ale dźwiczki się widzi, to nikt obcy się nie prześliźnie, coby manka mók narobić Kierownictwu.

(Czasem udawomy dlo swoich co nos ni ma, można czasym się takim spsobym cosik ciekawygo o sobie dowiedzić)

Jak ktoś zobaczy Kierownictwo to niech powie, że przyszła kandydatka na kelnerkę i pyta, czy tu nie ma pracy.

Kazałem jej zaczekać.

http://fotoplenka.ru/photo/shtirlic/272001/7033778.jpg

cosik mi sie widzi ,że Kierowniczka Konkurencji nie zniesie :lol: ledwo mnie tutaj toleruje ....a co dopiero taką młódkę :lol:

Młódka do "komturii" mnie odwiezie i tam bedzie się mną opiekować. Na łonie... natury szybciej dojdę do zdrowia. Stachu, a może i Ty wpadniesz na rekonwalescencję? :wink: :D :D :D :D :D :D

Młódka do "komturii" mnie odwiezie i tam bedzie się mną opiekować. Na łonie... natury szybciej dojdę do zdrowia. Stachu, a może i Ty wpadniesz na rekonwalescencję? :wink: :D :D :D :D :D :D

Tomku -Ty Staśkowi takich propozycji nie dawaj... bo jeszcze skorzysta -a my o morale dbac musimy -przecież słomiany wdowiec nie może mieć takich pokus :lol:

Jo by tam wpod, ino jak tu zakusztykać. No chyba że mię kerownictwo służebnie z tom pomocom kuchennom jakimsić wózkiem odprawi...

PS. A ty, nooo... grappy na likarstewko to ci cosik ostało??? :oops:

Stachu? grappy?

Jak ślubna komturowa zaopatrzenie robi, to sałata, marchewka i inne zielone badziewie. Podobno na wzmocnienie. Chyba wzroku, bo zająca w okularach to nikt nie widział.

Posucha całkowita. Jutro syn ma zajechać, to może co przytaska dla chorego ojca.

Kierownictwo w nocy nie pracuje, będzie wczesnym rankiem po .....hejnale 8) :wink:

Jamles, norrrrmalnie sobie bruździsz :wink:

we Warszawie dziś byłam i wstałam w środku nocy....o 7.15 :roll: ...z pomocą budzika, ale jednak wstałam 8)