Ew-ka 12.02.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 we Warszawie dziś byłam po buty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jak ktoś zobaczy Kierownictwo to niech powie, że przyszła kandydatka na kelnerkę i pyta, czy tu nie ma pracy. Kazałem jej zaczekać. http://fotoplenka.ru/photo/shtirlic/272001/7033778.jpg cosik mi sie widzi ,że Kierowniczka Konkurencji nie zniesie ledwo mnie tutaj toleruje ....a co dopiero taką młódkę nie nada się, jakaś takaś wątła, mizerna, bladziutka, siły do pracy nie ma, lepiej niech ją Tomek przygarnie i sokiem z marchewki napoi może jej się polepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Posucha całkowita. Jutro syn ma zajechać, to może co przytaska dla chorego ojca. To cóś tu nie gra. Albo w komturii mieszkasz za krótko albo za długo. Ja tam w swojej zagrodzie mam loszek przywalony akuratnie (coby miejscowe króliki nie zwąchały), tak że nawet w razie najazdu braci chudopachołkowej z okolic, tylko się co nieco odwali i musi się coś znaleźć!!! Jak mię kiedyś po maturze suszylo i nic w domu nie było, a nocka już szła, to se zapowiedziałem, że mogą dzieciska głodne chodzić, baba bez niewymownych, ale cosik w domu być musi zawsze. I na razie tak ci ono jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 we Warszawie dziś byłam po buty ? nie, po półki do garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 we Warszawie dziś byłam po buty ? nie, po półki do garderoby o ja cię półki ze stolycy ....ale wypas mam nadzieje ,że nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 RETRO ,CIACHO ZA STRONKĘ http://www.piekarniagrzybki.pl/obr/1248am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 RETRO ,CIACHO ZA STRONKĘ http://www.piekarniagrzybki.pl/obr/1248am.jpg a ja myślałam, że On na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jak ktoś zobaczy Kierownictwo to niech powie, że przyszła kandydatka na kelnerkę i pyta, czy tu nie ma pracy. Kazałem jej zaczekać. cosik mi sie widzi ,że Kierowniczka Konkurencji nie zniesie ledwo mnie tutaj toleruje ....a co dopiero taką młódkę EW-KA ZAKŁADAJ TEN MUNDUREK I DO KLIENTELI MARSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.02.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 o ja cię półki ze stolycy ....ale wypas mam nadzieje ,że nie było ale się uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jak ktoś zobaczy Kierownictwo to niech powie, że przyszła kandydatka na kelnerkę i pyta, czy tu nie ma pracy. Kazałem jej zaczekać. cosik mi sie widzi ,że Kierowniczka Konkurencji nie zniesie ledwo mnie tutaj toleruje ....a co dopiero taką młódkę EW-KA ZAKŁADAJ TEN MUNDUREK I DO KLIENTELI MARSZ chyba raczej nie http://www.killallskaters.com/french%20maid.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.02.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 o ja cię półki ze stolycy ....ale wypas mam nadzieje ,że nie było ale się uśmiałam pudło, były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 o ja cię półki ze stolycy ....ale wypas mam nadzieje ,że nie było ale się uśmiałam pudło, były że Ty zawsze masz farta sczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 o ja cię półki ze stolycy ....ale wypas mam nadzieje ,że nie było ale się uśmiałam pudło, były że Ty zawsze masz farta sczęściara ale po buty zajrzałam, rzecz jasna i nie było nieszczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 o ja cię półki ze stolycy ....ale wypas mam nadzieje ,że nie było ale się uśmiałam pudło, były że Ty zawsze masz farta sczęściara ale po buty zajrzałam, rzecz jasna i nie było nieszczęściara nareszcie a ja tydzien temu kupiłam 3 pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a ja tydzien temu kupiłam 3 pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a ja tydzien temu kupiłam 3 pary nie martw sie ....ale dla Ciebie też tam nie było ....takich dużych rozmiarów nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 a ja tydzien temu kupiłam 3 pary nie martw sie ....ale dla Ciebie też tam nie było ....takich dużych rozmiarów nie mieli baaaaaaaaaaaaaaaaardzo śmieszne, doprawdy na zmywak, szklanki nie pozmywane, już, biegusiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 EW-KA CHYBA ZNALAZŁAŚ ZATRUDNIENIE HIHIHI, STROJU NIE ZAPOMNIJ ZAŁOŻYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Bry wieczór . Ew-ka fartuszek Ci do zmywania przyniosłam http://godi.pl/files/products/170451.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts