tomek1950 13.02.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mam nowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Nie kcom kawiarni? a to obuzy!na dalmo jo w ksokach tych stoje?bo jak ulosne i bendem jus duzyto wtedy wom wsystkim psyłoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Uwaga, uwaga Dzisiaj naszaBeti 555 urodziła synka. Młody jest 56cm-wym przystojniakiem i waży 3600 . Mama i synek czują się dobrze a ja jestem szczęśliwa, że mogę tą wiadomość przekazać Beti wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 BETI szczere gratulacje i życzenia wszystkiego najlepszego i Synkowi i Rodzicom http://www.hli.org.pl/pl/Klub/modlitwa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Święto w KK, więc kolejka wszystkim http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/8/83/Metr_piwa.jpg/300px-Metr_piwa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 witanko o szmotr ale się załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Uwaga, uwaga Dzisiaj naszaBeti 555 urodziła synka. Młody jest 56cm-wym przystojniakiem i waży 3600 . Mama i synek czują się dobrze a ja jestem szczęśliwa, że mogę tą wiadomość przekazać Beti wszystkiego naj No i po co oznajmiali, że 13-ty jest pechowy? Jeśli takie szczęście dzisiaj wielu ludziom dał? niektórzy to w wielkim strachu potracili z rana głowy a odważny mały bobas dzisiaj właśnie miał pojawić się na tym świecie wydać pierwszy głos i pokazać niedowiarkom jak kształtować los Życzę Tobie bracie miły żebyś taki już pozostał Spełniał zawsze swe marzenia, to co tylko chcesz Trzynastym się nigdy nawet krótką chwilę nie przejmował no bo przecież trzynastego... jam rodzony też! (ściągnąłem z RW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 czy to pępkowe? czy pępkowe obstawia rodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 13.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dobry wieczór wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.02.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A dobry wieczór. To świetujemy narodziny małego Betinioka. Niech się zdrowo chowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A dobry wieczór. To świetujemy narodziny małego Betinioka. Niech się zdrowo chowa. i mamie niech nie pyskuje jak już będzie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Niech się zdrowo chowa. oby go tylko znaleźć umieli jak wam minął 13 dzień miesiąca? jakieś nieziemskie zdarzenia może? Miałam porypany sen. Śniło mi się, że ktoś ukradł rurę od odkurzacza, więc wsiadłam w hondkę, by jechać jej szukać, ale nic w aucie nie działało. Nie mogłam wrzucić wstecznego, nie działał klakson, jak już w końcu ruszyłam, to się okazało, że jadę na kuchennym taborecie z kołami i kierownicą i coś mi się z tyłu ciągnie. Odwracam się, a to....rura od odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Odwracam się, a to....rura od odkurzacza I jak się obudziłaś, to tą ... rurę miałaś z tyłu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Niech się zdrowo chowa. oby go tylko znaleźć umieli jak wam minął 13 dzień miesiąca? jakieś nieziemskie zdarzenia może? Miałam porypany sen. Śniło mi się, że ktoś ukradł rurę od odkurzacza, więc wsiadłam w hondkę, by jechać jej szukać, ale nic w aucie nie działało. Nie mogłam wrzucić wstecznego, nie działał klakson, jak już w końcu ruszyłam, to się okazało, że jadę na kuchennym taborecie z kołami i kierownicą i coś mi się z tyłu ciągnie. Odwracam się, a to....rura od odkurzacza ale jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamol 13.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Sen genialny... Mi się tylko śniło, że muszę zapłacić 10 tys. złotych kary za zgubienie mapki potrzebnej do odrolnienia działki... Epilog był dzisiaj. Przeszukaliśmy całe mieszkanie, moje miejsce praci i żony biuro w poszukiwaniu tej mapki. W końcu poprosiliśmy geologa o ponowne przygotowanie jej. I dzisiaj się okazało, że mapka cały czas była u geologa... Nigdy jej nam nie dał, więc jej nie zgubiliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Odwracam się, a to....rura od odkurzacza I jak się obudziłaś, to tą ... rurę miałaś z tyłu???? tą rurą zaraz oberwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 hahahahahhaha brak słów ale opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Sen genialny... Mi się tylko śniło, że muszę zapłacić 10 tys. złotych kary za zgubienie mapki potrzebnej do odrolnienia działki... Epilog był dzisiaj. Przeszukaliśmy całe mieszkanie, moje miejsce praci i żony biuro w poszukiwaniu tej mapki. W końcu poprosiliśmy geologa o ponowne przygotowanie jej. I dzisiaj się okazało, że mapka cały czas była u geologa... Nigdy jej nam nie dał, więc jej nie zgubiliśmy... trzeba było zamówić u geodety, to by dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ludzie czy pamiętacie mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ale sen, Tola Ja nie pamiętam co mi się śniło, ale 13 minął najgorzej chyba dla mojego psa, który ma dzisiaj urodziny, bo nie dostał kości. Dziecko wymyśliło, że pieskowi nalezy się prezent, ale u rzeźnika zostały juz tylko takie kościchy, że chyba tylko dla tygrysa a juz na pewno nie dla mojego portfela. Poza tym zamówiłam lustro do łazienki, lusterko do odnowionej przeze mnie ramki, dwie szklane póleczki. Przyszła bateria wannowa kupiona przez Allegro, ale porysowana musimy reklamować. jakiś baran nie wsadził do pudełka dobrego zabezpieczenia, bateria ciężka, latało to wsyztsko w kartonie jak Żyd po pustym sklepie i porysowało się nawzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts