Smok 13.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 rok zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ludzie czy pamiętacie mnie ?? Podobno Skuba cosik tam z Tobą majstrował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Anisia, a coś pozytywnego zdarzyło się w tym dniu? Smoku, graj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Anisia, a coś pozytywnego zdarzyło się w tym dniu? Smoku, graj wczoraj słyszalem, ze grasz, ale nie wiem na czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Anisia, a coś pozytywnego zdarzyło się w tym dniu? Smoku, graj wczoraj słyszalem, ze grasz, ale nie wiem na czym... to będziemy dansować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.02.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Anisia, a coś pozytywnego zdarzyło się w tym dniu? Smoku, graj No jasne. Zamówiłam trochę szkiełek, jak mówiłam. To i wykończenie łazienki zbliża się ku końcowi. I kasa została w porfelu, zamiast u rzeźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Anisia, a coś pozytywnego zdarzyło się w tym dniu? Smoku, graj No jasne. Zamówiłam trochę szkiełek, jak mówiłam. To i wykończenie łazienki zbliża się ku końcowi. I kasa została w porfelu, zamiast u rzeźnika. no to gut, to czekamy na tą/tę (nie wiem tę mi bardziej pasuje) łazienkę ja szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ja też czekam bardzo szczególnie, bo tam ma być siostra bliźniaczka mojej plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 AAAA no to szczególnie czekamy razem, we dwie obie może jeszcze ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 AAAA no to szczególnie czekamy razem, we dwie obie może jeszcze ktoś no właśnie, brunet gdzieś nam się zapodział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 jestem jedynym grajkiem w tej knajpie morderców ?? najjedyniejszym, reszcie to chyba słoń na ucho, czy coś w tym rodzaju albo skapi tacy i nie chcą wrzucać grosika do grającej szafy O ja sobie wypraszam, mnie słoń nie rozdeptał tfu wróć mi słoń nie nadepnął i umiem śpiewać...Góóóóralu czy Ci nie żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 AAAA no to szczególnie czekamy razem, we dwie obie może jeszcze ktoś no właśnie, brunet gdzieś nam się zapodział pewnie siedzi w innym wontku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 AAAA no to szczególnie czekamy razem, we dwie obie może jeszcze ktoś no właśnie, brunet gdzieś nam się zapodział pewnie siedzi w innym wontku pamiętnik w Moskwie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 jestem jedynym grajkiem w tej knajpie morderców ?? najjedyniejszym, reszcie to chyba słoń na ucho, czy coś w tym rodzaju albo skapi tacy i nie chcą wrzucać grosika do grającej szafy O ja sobie wypraszam, mnie słoń nie rozdeptał tfu wróć mi słoń nie nadepnął i umiem śpiewać...Góóóóralu czy Ci nie żal... podkręcam głośniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 AAAA no to szczególnie czekamy razem, we dwie obie może jeszcze ktoś no właśnie, brunet gdzieś nam się zapodział pewnie siedzi w innym wontku pamiętnik w Moskwie pisze? a prosiłam NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 To będzie malutka siostryzczka twojej plaży Jeszcze chwila cierpliwości. Jutro ma się robic dalsza część zabudowy wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 AAAA no to szczególnie czekamy razem, we dwie obie może jeszcze ktoś no właśnie, brunet gdzieś nam się zapodział pewnie siedzi w innym wontku pamiętnik w Moskwie pisze? eeee nie, grochówki pojadł i bąki puszcza witam Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 witamy Pana, czy zechcesz być naszym brunetem wieczorową porą? ...tak tylko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja mogę być brunetką...Góóóóralu wracaj do hal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 witamy Pana, czy zechcesz być naszym brunetem wieczorową porą? ...tak tylko pytam zesiwiałem ostatnio ale wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts