tola 15.02.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Tola ...a co Ty wymyslilas > pryznaj sie nieskromnie ? a moze Ci Retro pomagal??? widzisz, nie pomyślałam, a przecież mógłby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 z Ewką to żart, nie? żart ? my sobie takie siostrzane sms-siki ślemy dzisiaj tez Jej coś wyśle ...niech tylko zasnie nie no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 z Ewką to żart, nie? żart ? my sobie takie siostrzane sms-siki ślemy dzisiaj tez Jej coś wyśle ...niech tylko zasnie sygnał SMSa jest tak głośny, że M. się budzi i potem zasnąć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Piękne to o kobietach. W życiu nie patrzyłam na siebie jak na izotop. A o pierwiastku męskim coś było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.02.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 To słucham, bo jak nie to...dostaniesz sms-a o trzeciej nad ranem, bo nie usnę z ciekawości Jolka ja w kwesti Twojej sentencji w stopce .....jakos dziwnie mi sie robi jak to czytam staram sie wzrokiem omijac ale nie ....zawsze na to trafie juz chyba wolalam o tej galaretce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.02.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 z Ewką to żart, nie? żart ? my sobie takie siostrzane sms-siki ślemy dzisiaj tez Jej coś wyśle ...niech tylko zasnie sygnał SMSa jest tak głośny, że M. się budzi i potem zasnąć nie może psioczy na mnie ? ja mam sms bez sygnałka w ogóle na noc wyłączam głos w telefonie moi klienci czasem myslą ,że jestem całodobowa do ich dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 [ psioczy na mnie ? wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.02.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ewcia , już dawno miałam zmienić z powrotem na moją galaretkę, już to zrobiłam Tola, proszę o jeszcze. Anisia nie wiem czy było o facetach, przeczytałam to u Soniki. O facetach znam inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jooluś, ja trochę z innej beczki, czy Ty pamiętasz z czego masz robione fronty w kuchni? olcha? buk? czereśnia? bo muszę wybrać, a nie umiem się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 jamles ale po drodze masz czy nie? coby ci dysc i wiotr nie ciepoł kapotą. do Katowic jakieś 40km, w tym 25km autobaną bezpłatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 z Ewką to żart, nie? żart ? my sobie takie siostrzane sms-siki ślemy dzisiaj tez Jej coś wyśle ...niech tylko zasnie sygnał SMSa jest tak głośny, że M. się budzi i potem zasnąć nie może a ja chciałem przed Teleexpresem wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 To słucham, bo jak nie to...dostaniesz sms-a o trzeciej nad ranem, bo nie usnę z ciekawości Jolka ja w kwesti Twojej sentencji w stopce .....jakos dziwnie mi sie robi jak to czytam staram sie wzrokiem omijac ale nie ....zawsze na to trafie juz chyba wolalam o tej galaretce a stopka była inna , bo stopki J są ......super OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja gin z tonikiem proszę. Niech będzie lubim to trójkącik mógłby być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 WITANKO TOLA CIACHO DLA CIEBIE http://okonawidelcu.blox.pl/resource/ciastko_by_rona555__200x200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A w Warszawie piękne słońce. Tyle, że siedzę w domu i oglądam je przez okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.02.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Tomku nie żałuj ....jest arktycznie zimno na dworze słoneczko -to zmyłka dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A ja bym chciał pospacerować. Spróbowałem pojechać samochodem. Da się. Muszę tylko usztywnić podeszwę. Mam już kawałek odpowiedniej blachy aluminiowej. Muszę jeszcze opracować skuteczny sposób mocowania do stopy i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Muszę jeszcze opracować skuteczny sposób mocowania do stopy i... a potem druga stopa oczywiście Ci nie życzę ,ale sam wiesz ,że los lubi być złośliwy na folii sie pośliźniesz i .....a co Ci bede mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A ja bym chciał pospacerować. Spróbowałem pojechać samochodem. Da się. symulant ..............lewatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A ja bym chciał pospacerować. Spróbowałem pojechać samochodem. Da się. symulant ..............lewatywa to nie ja to Szwejk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts