magi 16.02.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A ja bym chciał pospacerować. Spróbowałem pojechać samochodem. Da się. symulant ..............lewatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A ja bym chciał pospacerować. Spróbowałem pojechać samochodem. Da się. symulant ..............lewatywa no nie wiem czy lewatywa jest ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku - Swejku Tak sobie planuje, że w przyszłym tygodniu... to może bym się do "komturii" wybrał. Jesli majster nic nie złapał to mógłby zacząć u mnie. Ja sam kuśtykając też coś zrobię. Czas mnie goni. A miesiąc przerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku - Swejku Tak sobie planuje, że w przyszłym tygodniu... to może bym się do "komturii" wybrał. Jesli majster nic nie złapał to mógłby zacząć u mnie. Ja sam kuśtykając też coś zrobię. Czas mnie goni. A miesiąc przerwy... JUŻ CIĘ NOSI .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku - Swejku Tak sobie planuje, że w przyszłym tygodniu... to może bym się do "komturii" wybrał. Jesli majster nic nie złapał to mógłby zacząć u mnie. Ja sam kuśtykając też coś zrobię. Czas mnie goni. A miesiąc przerwy... JUŻ CIĘ NOSI .... żeby jeszcze do Kalisza, ale do komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Nie lubię siedzieć bezczynnie. A sprawa zakończenia remontu "komturii" to jedna z najważniejszych spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku - Swejku Tak sobie planuje, że w przyszłym tygodniu... to może bym się do "komturii" wybrał. Jesli majster nic nie złapał to mógłby zacząć u mnie. Ja sam kuśtykając też coś zrobię. Czas mnie goni. A miesiąc przerwy... JUŻ CIĘ NOSI .... żeby jeszcze do Kalisza, ale do komturii JAMLESIKU KOCHANY , UWAŻAJ BO JAK WPADNĘ NA ŚLĄSK I OKOLICE - TO DOPIERO BEDZIE SIE DZIAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Nie lubię siedzieć bezczynnie. A sprawa zakończenia remontu "komturii" to jedna z najważniejszych spraw. TO ZAŁÓŻ KĄCIK '' ZŁAMANYCH SERC'' I PORAD UDZIELAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jak pozbędę się gisu to i Kalisz, i trasa GliwiceRybnik będzie w moim zasięgu. Na Śląsku będę prawdopodobnie w niedzielę 8 czerwca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku - Swejku Tak sobie planuje, że w przyszłym tygodniu... to może bym się do "komturii" wybrał. Jesli majster nic nie złapał to mógłby zacząć u mnie. Ja sam kuśtykając też coś zrobię. Czas mnie goni. A miesiąc przerwy... JUŻ CIĘ NOSI .... żeby jeszcze do Kalisza, ale do komturii JAMLESIKU KOCHANY , UWAŻAJ BO JAK WPADNĘ NA ŚLĄSK I OKOLICE - TO DOPIERO BEDZIE SIE DZIAŁO tylko uważaj, bo u nas dziury do 1000m wgłąb są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku - Swejku Tak sobie planuje, że w przyszłym tygodniu... to może bym się do "komturii" wybrał. Jesli majster nic nie złapał to mógłby zacząć u mnie. Ja sam kuśtykając też coś zrobię. Czas mnie goni. A miesiąc przerwy... JUŻ CIĘ NOSI .... żeby jeszcze do Kalisza, ale do komturii w Kaliszu jest bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jak pozbędę się gisu to i Kalisz, i trasa GliwiceRybnik będzie w moim zasięgu. Na Śląsku będę prawdopodobnie w niedzielę 8 czerwca... oby nie padało, bo to Merdardego chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jak pozbędę się gisu to i Kalisz, i trasa GliwiceRybnik będzie w moim zasięgu. Na Śląsku będę prawdopodobnie w niedzielę 8 czerwca... HMMM, JA 7 CZERWCA MAM URODZINY I ZJAZD ABSOLWENTÓW , NO TO NA ŚLĄSK NIE WPADNĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 A ja bym chciał pospacerować. Spróbowałem pojechać samochodem. Da się. symulant ..............lewatywa no nie wiem czy lewatywa jest ............. pewnie nie jest......jakoś mnie to rozbawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Nie lubię siedzieć bezczynnie. A sprawa zakończenia remontu "komturii" to jedna z najważniejszych spraw. TO ZAŁÓŻ KĄCIK '' ZŁAMANYCH SERC'' I PORAD UDZIELAJ Raczej kącik "połamanych stóp". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jak pozbędę się gisu to i Kalisz, i trasa GliwiceRybnik będzie w moim zasięgu. Na Śląsku będę prawdopodobnie w niedzielę 8 czerwca... HMMM, JA 7 CZERWCA MAM URODZINY I ZJAZD ABSOLWENTÓW , NO TO NA ŚLĄSK NIE WPADNĘ to się zapiszemy do klasy i na zjazd wpadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Nie lubię siedzieć bezczynnie. A sprawa zakończenia remontu "komturii" to jedna z najważniejszych spraw. TO ZAŁÓŻ KĄCIK '' ZŁAMANYCH SERC'' I PORAD UDZIELAJ Raczej kącik "połamanych stóp". TEŻ MOŻE BYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jak pozbędę się gisu to i Kalisz, i trasa GliwiceRybnik będzie w moim zasięgu. Na Śląsku będę prawdopodobnie w niedzielę 8 czerwca... HMMM, JA 7 CZERWCA MAM URODZINY I ZJAZD ABSOLWENTÓW , NO TO NA ŚLĄSK NIE WPADNĘ to się zapiszemy do klasy i na zjazd wpadniemy HIHIHI, PEWNIE SZYBCIEK BĘDZIE ZLOT MURATORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts