magi 16.02.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO najpierw trzeba zburzyć, żeby wybudować coś porządnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu NOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ila, wiem, 1600 lat, ale jak wpadnie 2, młodych , przystojnych cłopaków to sie zawali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO najpierw trzeba zburzyć, żeby wybudować coś porządnego TO ŁADNE MIASTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu NOOOO tym Kaliszu w wlkp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu nie wiedziałaś ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu NOOOO tym Kaliszu w wlkp? NOOOO 62-800 KALISZ, WIELKOPOLSKA NAJSTARSZE MIASTO W POLSCE A CO ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu nie wiedziałaś ......... A TY NIBY SKĄD WIESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.02.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Się okaże, że magi i Ila na jednej mieszkają ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu nie wiedziałaś ......... No nie Jak się petałam kiedyś po forum to nie było nikogo z moich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 to nara .....jamlesowa już trąbi może wieczorem mnie dziecka dopuszczą do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu nie wiedziałaś ......... No nie Jak się petałam kiedyś po forum to nie było nikogo z moich okolic NO TO GADAJ - GDZIE MIESZKASZ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Się okaże, że magi i Ila na jednej mieszkają ulicy. teraz mieszkam pod Kaliszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.02.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu nie wiedziałaś ......... No nie Jak się petałam kiedyś po forum to nie było nikogo z moich okolic NO TO GADAJ - GDZIE MIESZKASZ ??? w Kaliszu mieszkałam na Asnyka, na Ostrowskiej i na Dobrzecu teraz mieszkam w Kościelnej Wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu nie wiedziałaś ......... No nie Jak się petałam kiedyś po forum to nie było nikogo z moich okolic NO TO GADAJ - GDZIE MIESZKASZ ??? w Kaliszu mieszkałam na Asnyka, na Ostrowskiej i na Dobrzecu teraz mieszkam w Kościelnej Wsi HIHIHI, JA W CENTRUM NA BABINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 LUNETKA CZESTO JEST W KALISZU,BO TUTAJ MA TEŚCIÓW SA TEZ LUDZIE Z OPATÓWKA, SIERADZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu nie wiedziałaś ......... No nie Jak się petałam kiedyś po forum to nie było nikogo z moich okolic NO TO GADAJ - GDZIE MIESZKASZ ??? chyba na brukselkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Się okaże, że magi i Ila na jednej mieszkają ulicy. PRAWIE PROROK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Leszku, doskonały pomysł. Jestem za. NO CO WY MOJE MIASTO JEST NAJSTARSZE W POLSCE , TAKIEJ INAWAZJI BY NIE PRZETRZYMAŁO Ilcia mieszkasz w Kaliszu nie wiedziałaś ......... No nie Jak się petałam kiedyś po forum to nie było nikogo z moich okolic NO TO GADAJ - GDZIE MIESZKASZ ??? chyba na brukselkach HMMM, CHYBA OBIADU NIE DOSTAŁEŚ A NASZE OKOLICE TO WARZYWA I OWOCE NO MAMY JESZCZE "GRZEŚKI" I "WINIARY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts