magi 17.02.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Tiaaaaa. Gdzieś, kiedyś, na forum, ktoś umiescił reprodukcję plakaty z lat '50 z napisem (cytuję z pamięci): "Robotniku, pij piwo TYLKO z państwowych browarów. 1,5 litra piwa to 4500 Kkalorii" Śniadanko moje, nie licząc kanapek miało 1500. to na dzisial limit kalorii wyczerpałeś A to co później zjadłem to już na jutrzejszy limit? czyli dyjeta ścisła od jutra chleb i woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.02.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ale mój BMI to 24, więc mogę sobie pofolgować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Ale mój BMI to 24, więc mogę sobie pofolgować. nie wiem co to BMI ale skoro mówisz, że można folgować muszę sprawdzić swoje BMI tysz mi cuś takiego waga pokazuje jak będzie dobrze to se tysz pofolguję z chmielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.02.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Jooluś, ja trochę z innej beczki, czy Ty pamiętasz z czego masz robione fronty w kuchni? olcha? buk? czereśnia? bo muszę wybrać, a nie umiem się zdecydować Olcha barwiona na ciemny dąb. Pomogłam? Dzień dobry popołudniowo. Tomku coś dla Ciebie http://www.serigraf.net.pl/Szanuj%20wode%20Pij%20piwo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.02.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Body Mass Index = Masa ciała w kg : wzrost w m do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.02.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Jooluś, ja trochę z innej beczki, czy Ty pamiętasz z czego masz robione fronty w kuchni? olcha? buk? czereśnia? bo muszę wybrać, a nie umiem się zdecydować Olcha barwiona na ciemny dąb. Pomogłam? Dzień dobry popołudniowo. Tomku coś dla Ciebie http://www.serigraf.net.pl/Szanuj%20wode%20Pij%20piwo.gif I tak trzeba trzymać Jolu. Woda to skarb nieodnawialny, a Polska jest jednym z najsuchszych państw Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Body Mass Index = Masa ciała w kg : wzrost w m do kwadratu u mnie waga nie pokazuje BMI tylko pokazuje BM ale se wyliczyłam i se zaraz otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.02.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 NIEDZIELNE WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.02.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 CO SŁYCHAĆ ? OPOWIADAJCIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.02.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 EW-KA CIACHO ZA OTWORZENIE NOWEJ STRONKI http://mycuisine.blox.pl/resource/Tort_motyl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 leniuchujemy niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 leniuchujemy niedzielnie OJ,STRASZNE TO LENISTWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 leniuchujemy niedzielnie OJ,STRASZNE TO LENISTWO mnie tam się podoba jutro też mogłaby być niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.02.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 leniuchujemy niedzielnie OJ,STRASZNE TO LENISTWO mnie tam się podoba jutro też mogłaby być niedziela JA WOLĘ IŚĆ DO PRACY , NIE LUBIĘ TAKICH NIEDZIEL JAK TA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 leniuchujemy niedzielnie OJ,STRASZNE TO LENISTWO mnie tam się podoba jutro też mogłaby być niedziela JA WOLĘ IŚĆ DO PRACY , NIE LUBIĘ TAKICH NIEDZIEL JAK TA ogólnie to ja też wolę pracę ale chyba potrzebuję odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.02.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 leniuchujemy niedzielnie OJ,STRASZNE TO LENISTWO mnie tam się podoba jutro też mogłaby być niedziela JA WOLĘ IŚĆ DO PRACY , NIE LUBIĘ TAKICH NIEDZIEL JAK TA ogólnie to ja też wolę pracę ale chyba potrzebuję odpoczynku JA MAM ZALEGŁY URLOP DO WYKORZYSTANIA, TYLKO PO CO MI TERAZ W LUTYM ??? SZKODA GADAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 leniuchujemy niedzielnie OJ,STRASZNE TO LENISTWO mnie tam się podoba jutro też mogłaby być niedziela JA WOLĘ IŚĆ DO PRACY , NIE LUBIĘ TAKICH NIEDZIEL JAK TA ogólnie to ja też wolę pracę ale chyba potrzebuję odpoczynku JA MAM ZALEGŁY URLOP DO WYKORZYSTANIA, TYLKO PO CO MI TERAZ W LUTYM ??? SZKODA GADAĆ żeby poleniuchować w lutym dokładnie jeszcze przy takiej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.02.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 EW-KA CIACHO ZA OTWORZENIE NOWEJ STRONKI http://mycuisine.blox.pl/resource/Tort_motyl.jpg Ciacho takie... se.... biu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.02.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 leniuchujemy niedzielnie OJ,STRASZNE TO LENISTWO mnie tam się podoba jutro też mogłaby być niedziela JA WOLĘ IŚĆ DO PRACY , NIE LUBIĘ TAKICH NIEDZIEL JAK TA A to jutro nie jest niedziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.02.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 leniuchujemy niedzielnie OJ,STRASZNE TO LENISTWO mnie tam się podoba jutro też mogłaby być niedziela JA WOLĘ IŚĆ DO PRACY , NIE LUBIĘ TAKICH NIEDZIEL JAK TA ogólnie to ja też wolę pracę ale chyba potrzebuję odpoczynku JA MAM ZALEGŁY URLOP DO WYKORZYSTANIA, TYLKO PO CO MI TERAZ W LUTYM ??? SZKODA GADAĆ Szef wzywa pracownika. Kowalski, lubicie ciepłą wódke? Nie szefie. A spocone kobiałki lubicie? Nie szefie. W porządku, na urlop w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts