Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jolka - prawdopodobnie latem babski weekend przypadnie nam w Trójmieście ....zapraszam Cie na duże lody ,ale Ty wskażesz lokal :lol:

Lokal "U MNIE" :D Lody też postawię :D Ewa, oczywiście zapraszam do mnie i nie słyszę żadnych wykrętów!

myślisz ,że Ci odmówię ? nie mam zamiaru ...skoro tak nalegasz :wink:

Nalegam, to mało powiedziane! Ewuś naprawdę zapraszam! Zresztą nie musisz czekać do lata :wink: Teraz zmykam pocieszyć koleżankę, bo zamontowali jej dzisiaj kuchnię a ta goopia ryczy :o coś chyba skiepścili... Wpadnę wieczorem zaśpiewać kołysankę (ze specjalną dedykacją dla J 8) )

miałam zamiar pstrykac zdjęcia ....ale moj aparat po jednym zdjęciu -odmówił posłuszeństwa :-?

ale jedno jest .....co prawda tylko my niewiasty 8)

http://images30.fotosik.pl/160/786978c1e3a6f2c3m.gif

a gdzie miotły stoją???

Ale to milutko :lol:

Przycupnę w kąciku i posiedzę troszeczkę, można?

Aniu ...jak brzuszek ? mocno kopie :wink:

Ew-ka

Tłucze się jakby pajacyki cały czas robił :o I jak tak będzie jeszcze przez ponad 3 miesiące to ja nie wiem jak to przeżyję! :o :wink: :roll:

I już widać różnice w charakterze między braćmi :wink: Paweł jak dotykaliśmy brzucha to zamierał, udawał że go tam wcale nie ma, a ten Zdzisiek ochoczo odpowiada ze zdwojoną siłą :lol: