mbz 05.09.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Pa, pa, Ella, Pa, pa, Agacka milego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.09.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 A teraz to i ja juz bede zmykac Zycze wszystkim milego weekendu spedzonego pracowicie lub na odpoczynku i duzo slonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.09.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Witaj wieczorna zmiano !Szafa odsapnęła, goście spragnieni tańca.Graj szafo, grajhttp://karaob.w.interia.pl/38.middla miłośników śpiewu tekst jest tu http://karaob.w.interia.pl/38.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.09.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 hej, hej !!!!! wrocławiacy, jeśli tu jesteście nie zapomnijcie przyjechać jutro na spotkanie grupy do mnie, do Ligoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.09.2003 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Jutro zabieram szafę do Ivoneski oj, będzie się działo ... LIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.09.2003 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 OOOOOOOOO!!! Wrocławiacy - dolni ślązacy mają spotkanie... No to pozazdrościć i ... M I Ł E J Z A B A W Y !!! Smok - u jak TY pięknie grasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.09.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Zanim zabiorę tą starą szafę,słuchajcie, ogłaszam koncert życzeń( pogiglany przez Krystiana ) Jaki guzik wcisnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.09.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Krystian - dziekujemy mam nadzieję, że pogoda dopisze , no i oczywiście goscie ze Smokiem na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.09.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 No to może coś z dyskografii ,,Queen"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.09.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Proszę bardzo Krystian http://karaoq.w.interia.pl/10.mid Czy ten tytuł jest sugestywny ? tak czy siak, coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.09.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 NO NNNNNNNNNNNNNNNNNNieeeeeeeeeeeeeeeeee...!!!!! Jakie to piękne, chyba się rozpłaczę... Kiedy cztery lata temu odbieraliśmy z żoną nasz nowiutki samochód właśnie to puściłem na ful po wyjechaniu z salonu.... Do tago obiecałem, że za 10 lat to samo usłyszy w naszym wyśnionym domu... Jestem na najlepszej drodze... Wiem nie jestem skromny, ale w tych momentach cz/łowiek zasługuje na ,,WEE ARE THE CHAMPION..." (anglistów przepraszam za ew. byki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.09.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Queen śpiewał też, że "The show must go on" Czasem słyszę te słowa, zwłaszcza gdy coś się knoci. Ostatnio duch pewnego feldmarszałka rezydującego w podwrocławskim pałacu, gdzie przyszło mi grać na weselu, wyraźnie nie lubi muzyki i gwaru. Wpierw popalił mi światła, później minidysk, aż podczas apogeum zabawy końcówka mocy wyp... w powietrze. Może nie lubi muzyki, a może chciał pozbyć się rozszalałej szlachty (delikatnie mówiąc) która to zaczęła zdejmować dziewiętnastowieczne obrazy ze ścian oj działo się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.09.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 No tak, krakał, krakał i wykrakał... Ale coś równie pięknego i zapadającego w pamięć pokoleń mógł napisać tylko artysta na łożu śmierci... No to coby zrobiło się nastrojowo to może jakąś prawie 30-letnią staroć np.: ,,Bohemian Rapsody"...plisssssssssssssss Smoczku, plisssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.09.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 no to ekstra, myślę, że warto puszczać to częściej. (taka pozytywna stymulacja rodem z głupich amerykańskich książek o tym jak wejść na szczyt ) Angielski oki a wracając do moich przygód z feldmarszałkiem, to jak tu nie syczeć The show must go on. Na szczęście dojechałem do końca imprezy na jednej końcówce . Wracając do domu chciałem włączyć ogrzewanie w aucie, bo ranki chłodne, a tu trrrrrach i linka zerwana. Zadbał, bym pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.09.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 spełniam każde życzenie http://karaoq.w.interia.pl/Queen-Bohemian%20Rhapsody.mid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.09.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Wspomnienia, ach wspomnienia............. Czy te złe, czy te dobre, wszystkie nas jakoś wzbogacają... Te związane z muzyką są jednak dla mnie zawsze pozytywne, może dlatego, że ja tylko słucham, podziwiam i zazdroszczę ludziom mającym talent... Chyba poza talentem właśnie nikomu jeszcze niczego nie zazdrościłem... Graj Smoku , już wiesz co lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.09.2003 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 polecam darmowy program Vanbasco's karaoke player.Niestety nie mam adresu, ale wyszukiwarka znajdzie.Po kliknięciu moich linków otworzą się fajne okienka, m.in. tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.09.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 o, już znalazłem adreshttp://karaoq.w.interia.pl/vkaraoke.exejest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.09.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 DZIĘKI WIELKIE SMOK-u !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.09.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 Smok-u, tym sposobem uczciliśmy wczoraj.........57 urodziny Freddie'go Mercury... , wszyscy już chyba o nim zapomnieli... . Dzieńdoberek, miłego weekendu EVERYBODY'M !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts