retrofood 27.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Myślałem o Ili, a z Tobą Leszku piwa napiję się w realu z przyjemnością. Co się odwlecze, to nie uciecze. Z TOBĄ ZAWSZE Z Tobą zawsze i wszędzie. kurna, ale pacierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dzięki, dzięki i dzięki Joola !!!!! Komturze - wstyd i hańba, ale ja piwa nie lubię Za to gin z tonikiem ywentualnie martini bianco - i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 http://www.kartki.bej.pl/kartki/ginsana/dobranoc_karaluchy_do_poduchy_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 DOBRANOC http://devillca.blox.pl/resource/2053243.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 28.02.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Czeeeeść. Czy ja mogę łyk kawy ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.02.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ja obecnie chyba też. pewnie że tak Tak uważasz? oj pogniewał się na mnie Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.02.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień dobry. Wczoraj w Gdańsku wiało, padało a dzisiaj dalej wieje ale świeci słoneczko Kawa dla wszystkich. http://www.byckobieta.pl/img_txt/626/1.jpghttp://www.byckobieta.pl/img_txt/626/1.jpghttp://www.byckobieta.pl/img_txt/626/1.jpghttp://www.byckobieta.pl/img_txt/626/1.jpghttp://www.byckobieta.pl/img_txt/626/1.jpg ps. Braza ja też nie lubię piwa ale uwielbiam gin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dżem dobry A ja właśnie wtrząsnęłam serniczek Mamusi i kawką popijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dżem dobry A ja właśnie wtrząsnęłam serniczek Mamusi i kawką popijam dżem nie jest dobry sernik to jest to co jamlesy lubią najbardziej, zaraz po piwie, ginie, kawie i flaczkach a tak w sumie to dzień dobry, świeci słońce, nie wieje i gęsi chyba latają nad moją głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dżem dobry A ja właśnie wtrząsnęłam serniczek Mamusi i kawką popijam dżem nie jest dobry sernik to jest to co jamlesy lubią najbardziej, zaraz po piwie, ginie, kawie i flaczkach a tak w sumie to dzień dobry, świeci słońce, nie wieje i gęsi chyba latają nad moją głową ooo jaka zmiana po wczorajszym marudzeniu Jamles chory jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dżem dobry A ja właśnie wtrząsnęłam serniczek Mamusi i kawką popijam dżem nie jest dobry sernik to jest to co jamlesy lubią najbardziej, zaraz po piwie, ginie, kawie i flaczkach a tak w sumie to dzień dobry, świeci słońce, nie wieje i gęsi chyba latają nad moją głową ooo jaka zmiana po wczorajszym marudzeniu Jamles chory jesteś? nieeee, ale jeszcze 8dni i ...weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak nie...to chyba mniej przepracowany niż wczoraj 8 dni ło matko jak Twój tydzień trwa ponad 8 dni to ile trwa Twój weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak nie...to chyba mniej przepracowany niż wczoraj 8 dni ło matko jak Twój tydzień trwa ponad 8 dni to ile trwa Twój weekend? albo sobota albo niedziela jak weekend w sobotę to nowy tydzień zaczyna się w niedzielę w styczniu miałem jeden pełny weekend ....znaczy się tydzień roboczy skończył sie o 6.30 w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak nie...to chyba mniej przepracowany niż wczoraj 8 dni ło matko jak Twój tydzień trwa ponad 8 dni to ile trwa Twój weekend? albo sobota albo niedziela jak weekend w sobotę to nowy tydzień zaczyna się w niedzielę w styczniu miałem jeden pełny weekend ....znaczy się tydzień roboczy skończył sie o 6.30 w sobotę o szmotr to kiedy Ty wypoczywasz? Jakiś terminator jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 28.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień dobry. Wczoraj w Gdańsku wiało, padało a dzisiaj dalej wieje ale świeci słoneczko no wiało - byłem właśnie wczoraj w Gdańsku ale szczęśliwie bardziej na peryferiach tak więc nie doświadczyłem trudności komunikacyjnych Ale nie odmówiłem sobie 30min na plaży w Karwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak nie...to chyba mniej przepracowany niż wczoraj 8 dni ło matko jak Twój tydzień trwa ponad 8 dni to ile trwa Twój weekend? albo sobota albo niedziela jak weekend w sobotę to nowy tydzień zaczyna się w niedzielę w styczniu miałem jeden pełny weekend ....znaczy się tydzień roboczy skończył sie o 6.30 w sobotę o szmotr to kiedy Ty wypoczywasz? Jakiś terminator jesteś śpię przecież dziennie po 5 czy 6godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jak nie...to chyba mniej przepracowany niż wczoraj 8 dni ło matko jak Twój tydzień trwa ponad 8 dni to ile trwa Twój weekend? albo sobota albo niedziela jak weekend w sobotę to nowy tydzień zaczyna się w niedzielę w styczniu miałem jeden pełny weekend ....znaczy się tydzień roboczy skończył sie o 6.30 w sobotę o szmotr to kiedy Ty wypoczywasz? Jakiś terminator jesteś śpię przecież dziennie po 5 czy 6godz no ja też tyle ale wypoczęta to ja nie jestem a to wszystko przez forum muratorum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 śpię przecież dziennie po 5 czy 6godz no ja też tyle ale wypoczęta to ja nie jestem a to wszystko przez forum muratorum właśnie czas zrobić sobie krótką przerwę ....... idę pomachać trochę łopatą ........ wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 śpię przecież dziennie po 5 czy 6godz no ja też tyle ale wypoczęta to ja nie jestem a to wszystko przez forum muratorum właśnie czas zrobić sobie krótką przerwę ....... idę pomachać trochę łopatą ........ wrócę no nie tak łatwo pozbyć się nałogu tam za mocno nie machaj łopatką ... bo siem spocisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts