jamles 28.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ...dziś na koszt firmy i niech się dzieje co chce to LLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUuu za moją 81 setkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.02.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 zdróweczko kiepściutko, ale dam radę, aaaaaaaaaaaaaaapsik....przepraszam dobra są zastrzyki z wit. C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ...dziś na koszt firmy i niech się dzieje co chce to LLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUuu za moją 81 setkę i za moje 8888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ...dziś na koszt firmy i niech się dzieje co chce to LLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUuu za moją 81 setkę i za moje 8888 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.02.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ...dziś na koszt firmy i niech się dzieje co chce to LLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUuu za moją 81 setkę i za moje 8888 ładny numer Arcykierownictwo nam wycięło !!!! gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ...bardzo proszę, na koszt firmy http://www.bosko.pl/klopotnik/poradnik/foto/kufel.jpg zdróweczko kiepściutko, ale dam radę, aaaaaaaaaaaaaaapsik....przepraszam Tola grzańca sobie sobie zrób I wracaj szybko do zdróweczka Witanko wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 gratulacje przyjęte i co....tradycyjne LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, już mało kto o tej tradycji w KK pamięta a grzańca to se łomotnę i ze trzy kufle, bo łykam tylko witaminy, rutinoskorbin i takie tam miodne wynalazki, więc przeciwskazań do mocnego trunku nie ma. I może to będzie skuteczniejsze od aspiryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 gratulacje przyjęte i co....tradycyjne LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, już mało kto o tej tradycji w KK pamięta a grzańca to se łomotnę i ze trzy kufle, bo łykam tylko witaminy, rutinoskorbin i takie tam miodne wynalazki, więc przeciwskazań do mocnego trunku nie ma. I może to będzie skuteczniejsze od aspiryny po tym to nerki nawalajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 gratulacje przyjęte i co....tradycyjne LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, już mało kto o tej tradycji w KK pamięta a grzańca to se łomotnę i ze trzy kufle, bo łykam tylko witaminy, rutinoskorbin i takie tam miodne wynalazki, więc przeciwskazań do mocnego trunku nie ma. I może to będzie skuteczniejsze od aspiryny po tym to nerki nawalajom e tam, piwo to naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.02.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 godom ciebie załatw se zaszczyki z wit. C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 godom ciebie załatw se zaszczyki z wit. C. Retro, litości, nie lubię, jak mnie obcy kłują to takie zwykłe przeziębienie, mam nadzieję, że się obejdzie bez tortur, synek posmarkał, i minęło, to i u mnie minie Ew-ka od razu nakarmiłaby mnie kaszą jaglaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.02.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 godom ciebie załatw se zaszczyki z wit. C. Retro, litości, nie lubię, jak mnie obcy kłują to takie zwykłe przeziębienie, mam nadzieję, że się obejdzie bez tortur, synek posmarkał, i minęło, to i u mnie minie Ew-ka od razu nakarmiłaby mnie kaszą jaglaną wybór nalezy do ciebie 1. dać się 2 razy ukłuć 2. smarkac tydzień i kaszleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ale to wszystko bez sensu przeca czy leczony czy nie kaszel trwa 7 dni jeszcze raz witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.02.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 bry Tola -weź ze 4 łyżeczki imbiru -zalej to gorącą woda -podgrzewaj w garnuszku pare minut ,ale nie zagotuj .......nalej gorącej wody do wanny ....dolej imbirowy napar i wygrzej sie w wannie ...potem ciepła piżamka ...szalik na głowę i hop do łóżka - wypocisz sie i jutro bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ale jak można z szalikiem na głowie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ale jak można z szalikiem na głowie spać Araby w tyrbanach śpią to i w szaliku się wyśpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ale jak można z szalikiem na głowie spać Araby w tyrbanach śpią to i w szaliku się wyśpi to nie lepiej to to zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ale jak można z szalikiem na głowie spać Araby w tyrbanach śpią to i w szaliku się wyśpi to nie lepiej to to zdjąć magi - najwiecej ciepła przez głowe uchodzi -wiec ten szalik albo ręcznik tylko na ten czas wypocenia jest na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ja wszystko rozumiem ... ale jak w ręczniku można spać to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 bry Tola -weź ze 4 łyżeczki imbiru -zalej to gorącą woda -podgrzewaj w garnuszku pare minut ,ale nie zagotuj .......nalej gorącej wody do wanny ....dolej imbirowy napar i wygrzej sie w wannie ...potem ciepła piżamka ...szalik na głowę i hop do łóżka - wypocisz sie i jutro bedzie lepiej I skarpetki (bawełniane lub wełniane) na stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts