tomek1950 01.03.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Nawet pies nie chce iść na dwór. Siąpi deszcz, wiatru zero, aż podejrzanie to wygląda, zimno. Chyba przestawię samochód, bo stoi pod lipą. Chyba za jazdę samochodem po własnym podwórku, po wypiciu piwa, nic mi nie grozi? uważaj ......satelita patrzy i fotki robi To gorsze od fotoradaru. Chyba przepchnę o ile dam radę przesadź lipę Wiesz Leszku, bez gipsu na nodze pewnie dał bym radę, ona ma tylko 2,5 m w obwodzie. Syn niestety juz wyjechałał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 we wrześniu przesadzimy, żebyś miał gdzie bryczkę stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a ja protestuję, proszę tej lipy nie przenosić ani do Krakowa, ani w żadne inne miejsce !!! Komturia bez lipy nad dachem domu....to nie byłaby Komturia, ot co ! Tomku, nagroda za otworzenie 900 strony: http://www.palindromy.pl/pliki/beczka.jpg Felek mówi, że czeskie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 witamy zdrową kierowniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Tolu, dziękuję za prezent za otwarcie strony. Rzadko ostatnio piszę, bo nie zawsze w "komturii" jest łączność ze światem. Był syn, naniósł mi drewna do kominka, zrobił co należało i pojechał. Jestem sam, a właściwie nie sam. Z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 specjal też Cię opuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.03.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 bry... przy piwku czekam, kiedy zgaśnie światło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.03.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 do południa już nie było prąduteraz świeczki i latarki są w gotowości bojowejlipę też mam po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 witamy zdrową kierowniczkę łoj nie zdrowa łona, nie zdrowa ale już zbrzydło leżenie, ileż można Bodziu, już wieje? do nas ma przyjść po 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 u mnie wieje ,leje ( teraz mniej) a w południe była burza z piorunami i gradobicie światło mom, ale jak zgaśnie to i na dwa dni może być bez a kierowniczka nie może być cokolwiek chora jak już .....protestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.03.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Tolu - wieje już wieje, ale najgorsze dopiero przed nami ( dobrze nie ide dziś do pracy )ważne że kierowniczka bufetu pilnuje bo dziś musze być trzeźwy w razie czego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a kierowniczka nie może być cokolwiek chora jak już .....protestuje kierowniczka protestować potrafi nawet w malignie będąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Tolu - wieje już wieje, ale najgorsze dopiero przed nami ( dobrze nie ide dziś do pracy ) ważne że kierowniczka bufetu pilnuje bo dziś musze być trzeźwy w razie czego ... ja za bufetem, a Ty trzeźwy??? a co to za nowa moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 czesc wsiem ...u nas wieje burzy nie bylo ,gradu tez nie ale porywy sa masakryczne a moj synek dzisiaj na narty do Austrii wyjechal - jedzie im sie ciezko jeszcze maja 300 km -normalnie mam stracha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a mój synek z przyszłym zięciem byli na meczu Jagiellonii na stadionie w taki deszcz i wiatr, wrócili bez suchej nitki a zadowoleni jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a mój synek z przyszłym zięciem byli na meczu Jagiellonii na stadionie w taki deszcz i wiatr, wrócili bez suchej nitki a zadowoleni jak nie wiem co jaki wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Syn już wyjechał, ale zadbał by ojciec miał Specjala na pociechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a mój synek z przyszłym zięciem byli na meczu Jagiellonii na stadionie w taki deszcz i wiatr, wrócili bez suchej nitki a zadowoleni jak nie wiem co jaki wynik 0:2 ...ale im to nie przeszkadza, bo atmosfera ekstra i ukochana Jaga i takie tam wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 pozaciagalam wszystkie rolety - to jest straszne za oknem ja juz nie chcem tego wiatru zauwazyliscie ,że coraz czesciej sie pojawiaja takie wichury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ewka, nie strasz, ja nie cierpię takiego wiatru, wszystko mi się trzęsie w środku i serce łomocze i w kościach łamie, i...ech niszczymy przyrodę, wycinamy lasy, zatruwamy atmosferę, to się musi zemścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts