Ew-ka 02.03.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ... najbardziej szkodliwa podczas picia jest zakąska albo popitka a jeszcze jak się to pomiesza... ja zaś słyszałam że pijanym sie jest nie od picia ale od wstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ... najbardziej szkodliwa podczas picia jest zakąska albo popitka a jeszcze jak się to pomiesza... ja zaś słyszałam że pijanym sie jest nie od picia ale od wstawania a nawet od próby wstania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.03.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ... najbardziej szkodliwa podczas picia jest zakąska albo popitka a jeszcze jak się to pomiesza... ja zaś słyszałam że pijanym sie jest nie od picia ale od wstawania a nawet od próby wstania... tego to ja nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ja zaś słyszałam że pijanym sie jest nie od picia ale od wstawania a nawet od próby wstania... tego to ja nie słyszałam młoda jesteś ....jeszcze Cie wiele w życiu zadziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ja zaś słyszałam że pijanym sie jest nie od picia ale od wstawania a nawet od próby wstania... tego to ja nie słyszałam młoda jesteś ....jeszcze Cie wiele w życiu zadziwi ostatnio słyszałam, że: ``alkohol pity w miarę nie szkodzi nawet w dużych ilosciach`` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 a nawet w największych ilościach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wsparcia duchowego mi potrzeba Egzamin z jazdy jutro mam, przyszłam akumulatory naładować Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wsparcia duchowego mi potrzeba Egzamin z jazdy jutro mam, przyszłam akumulatory naładować Dobry wieczór trzymam kciuki Alleluja ....i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wsparcia duchowego mi potrzeba Egzamin z jazdy jutro mam, przyszłam akumulatory naładować Dobry wieczór Niech moc będzie z Tobą! (Moc czynna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wsparcia duchowego mi potrzeba Egzamin z jazdy jutro mam, przyszłam akumulatory naładować Dobry wieczór trzymam kciuki Alleluja ....i do przodu Ale to Alleluja to w jakiej tonacji, bo może to ważne jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.03.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 BRAZA, trzymamy kciuki RETRO!!!!!! PROSZĘ!!!!!!! WRACAJ do "pamiętnika"!!!!!!!! Gosia - żona an-buda PLISSSSSSSSSSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wsparcia duchowego mi potrzeba Egzamin z jazdy jutro mam, przyszłam akumulatory naładować Dobry wieczór trzymam kciuki Alleluja ....i do przodu Ale to Alleluja to w jakiej tonacji, bo może to ważne jest .... no ....ze radośnie masz podejść do tematu ....odpreżona , bo jak sie zestresisz to masz ciepło uważaj na światłach -nie daj sie pociągnąć za sznurem samochodów - bo jak wjedziesz na żółtym na skrzyżowanie to masz przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wsparcia duchowego mi potrzeba Egzamin z jazdy jutro mam, przyszłam akumulatory naładować Dobry wieczór trzymam kciuki Alleluja ....i do przodu Ale to Alleluja to w jakiej tonacji, bo może to ważne jest .... no ....ze radośnie masz podejść do tematu ....odpreżona , bo jak sie zestresisz to masz ciepło uważaj na światłach -nie daj sie pociągnąć za sznurem samochodów - bo jak wjedziesz na żółtym na skrzyżowanie to masz przechlapane Okey !!! Będę pod nosem mruczeć to Allejuja i żaden sznur mnie za sobą nie pociągnie, o nie!!!!! Jutro się wyspowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.03.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 BRAZA, trzymamy kciuki RETRO!!!!!! PROSZĘ!!!!!!! WRACAJ do "pamiętnika"!!!!!!!! Gosia - żona an-buda PLISSSSSSSSSSS ALE UPARTA KOBIETA RETRO CHYBA BEDZIESZ MUSIAŁ USTĄPIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.03.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 BRAZUNIA - TRZYMAM KCIUKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.03.2008 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Brazunia, Ty śpiewaj Alleluja, a my trzymamy kciuki. Już je osobiscie zaciskam. Do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy ktoś mi wyjaśni, po ki gwizdek ja wstałam tak wcześnie??? Skoro już jestem pierwsza,to proszę, full serwis - Szefową wyręczę, bo nam niedomaga. http://www.fotosearch.pl/comp/icn/icn234/francja-franche-comte-la-fresse-~-f0018588.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.03.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czy ktoś mi wyjaśni, po ki gwizdek ja wstałam tak wcześnie??? pewnie w weekend za dużo spałaś Dzień dobry Dzięki za kawkę Braza jak tam nerwy? Na wodzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Cześć Magi, nerwy jeszcze - podkreślam jeszcze - na wodzy A co dalej - nie pytaj, bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.03.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Cześć Magi, nerwy jeszcze - podkreślam jeszcze - na wodzy A co dalej - nie pytaj, bo nie wiem Będzie dobrze Mnie zawsze łapie tak godzinkę - dwie przed I wtedy jest maszakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts