andzik.78 09.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 W lidlu mozna kupic pyszny ser do smarowania z orzechami i z czymś jeszcze, teraz sobie przypomniałam i przy okazji smaku sobie narobiłam jutro jade na małe zakupy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.03.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ostatnimi czasy pijam Merlota ....oraz swojskie ,czerwone ... czyli dziadkowe dostaliśmy 25 l ...na rocznice ślubu Tobie to się powodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 JA ZNALAZŁAM SWÓJ GATUNEK W LIDL-u, PORTUGALSKIE,CZERWONE I RUBINOWE,PÓŁWYTRAWNE PYCHOTA No fakt,ze też wczesniej na to nie wpadłam... siostra jak przyjedzie z Niemiec to do Lidla na zakupy jeździ...to winko pewnie też tam znajdę.. NAPEWNO ALE PATRZ,CZY JEST ORYGINALNE A jak się to wino nazywa? Ja ostatnio znalazłem w Kauflandzie portugalskie wino Paix. Czerwone, delikatne, wytrawne. Super. Cena 18,99. Do tego serki, winogrona i kolacja przy świecach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Może dobrze że mi nikt takich prezentów nie robi - alkoholizm murowany Bo ja też ostatnio rozsmakowałam się w winach, a pomysleć że kiedyś tego do ust nie brałam Młoda byłam i głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ostatnimi czasy pijam Merlota ....oraz swojskie ,czerwone ... czyli dziadkowe dostaliśmy 25 l ...na rocznice ślubu Tobie to się powodzi... SAMA ZRÓB WINO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Lepiej nie A teraz uciekam dobrej nocki zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ostatnimi czasy pijam Merlota ....oraz swojskie ,czerwone ... czyli dziadkowe dostaliśmy 25 l ...na rocznice ślubu Tobie to się powodzi... SAMA ZRÓB WINO Przymieżam sie ale balon mam zbity.Muszę kupić balon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 HIHIHI,PRZYPOMNIAŁ MI SIĘ PRZEPIS,JAK MÓJ TEŚĆ ROBIŁ WINO Z RYŻU I LANDRYNEK NAWET DOBRE BYLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ostatnimi czasy pijam Merlota ....oraz swojskie ,czerwone ... czyli dziadkowe dostaliśmy 25 l ...na rocznice ślubu Tobie to się powodzi... SAMA ZRÓB WINO Przymieżam sie ale balon mam zbity.Muszę kupić balon. to tylko jeden miałaś? ja mam sześć (i dwie beczki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ostatnimi czasy pijam Merlota ....oraz swojskie ,czerwone ... czyli dziadkowe dostaliśmy 25 l ...na rocznice ślubu Tobie to się powodzi... SAMA ZRÓB WINO Przymieżam sie ale balon mam zbity.Muszę kupić balon. to tylko jeden miałaś? ja mam sześć (i dwie beczki ) NO PROSZĘ I CO TU DYSKUTOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ila, podaj nazwę tego portugalskiego wina. Do Lidla nie mam daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ila, podaj nazwę tego portugalskiego wina. Do Lidla nie mam daleko. MATKO KOCHANA, BUTELKĘ WYRZUCILI CIEMNA BUTELKA,CZARNA ETYKIETA -NA NIEJ ZŁOTE BAZGROŁY Z TYLU PO POLSKU PISZE TYLKO ,ZE PORTUGALSKIE,Z JAKIEJ WINNICY, NIE MA TŁUMACZONEJ NAZWY. ZRESZTA MAJA TERAZ PROMOCJE NA WINA PORTUGALSKIE I HISZPAŃSKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Dobry wieczór Gdyby ktoś się nudził, to może zapakować mi jedną buteleczkę i wysłać na max tajemny adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 OSTATNIO OGLADAŁAM NA TVN STYL,PROGRAM W.CEJLOWSKIEGO NA TEMAT ,GDZIE NIE JECHAĆ,CZEGO NIE JESĆ ITP.NIE POLECAŁ WIN FRANCUSKICH,BO DROGIE I NIC SPECJALNEGO.NATOMIAST HISZPAŃSKIE I PORTUGALSKIE,JAKO GODNE UWAGI Z/W NA GATUNKI WINOGRON JAKIE TAM MAJA.PONOĆ POLACY MAJA NAWYK SUGEROWANIA SIĘ CENĄ,A NIE JAKOSCIĄ WIN ? CO WY NA TO ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Cejrowski? Nie wierzę mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Cejrowski? Nie wierzę mu DO WSZYSTKIEGO TRZEBA POCHODZIĆ Z PRZYMRUŻENIEM OKA ALE PROGRAM BYŁ CIEKAWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Cejrowski? Nie wierzę mu ALE MOJE PYTANIE BRZMIAŁO ; CO SĄDZICIE - CZY POLACY KUPUJĄC WINO SUGERUJĄ SIE CENĄ? CZY GATUNKIEM I POCHODZENIEM WINA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 OSTATNIO OGLADAŁAM NA TVN STYL,PROGRAM W.CEJLOWSKIEGO NA TEMAT ,GDZIE NIE JECHAĆ,CZEGO NIE JESĆ ITP. NIE POLECAŁ WIN FRANCUSKICH,BO DROGIE I NIC SPECJALNEGO. NATOMIAST HISZPAŃSKIE I PORTUGALSKIE,JAKO GODNE UWAGI Z/W NA GATUNKI WINOGRON JAKIE TAM MAJA. PONOĆ POLACY MAJA NAWYK SUGEROWANIA SIĘ CENĄ,A NIE JAKOSCIĄ WIN ? CO WY NA TO ????? Podstawowa różnica pomiędzy winami z Francji, Niemiec, Węgier, Bułgari itd, a winami z Półwyspu Iberyjskiego polega na tym, że hiszpańskie i portugalskie w zasadzie nie różnią się jakością w różnych latach. Jakość jest prawie niezmienna każdego roku. To zaleta bardziej stabilnej pogody. Wina na północ od Pirenejów w zaleznosci od pogody bardzo różnią się jakością. Jutro podjadę do Lidla i poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Najlepsze wino jakie w życiu piłem było hiszpańskie. Hm, pochodziło z piwnicy JKM Carlosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Dobry wieczór Gdyby ktoś się nudził, to może zapakować mi jedną buteleczkę i wysłać na max tajemny adres humorek sie poprawił ? otwarłam nastepną butelkę http://www.winewebcentral.com/merlot/Images/Common/Merlot%20Visual.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts