Ew-ka 09.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 to tylko jeden miałaś? ja mam sześć (i dwie beczki ) Retro -napisałam Ci coś w wątku o Komuniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.03.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Dobry wieczór Gdyby ktoś się nudził, to może zapakować mi jedną buteleczkę i wysłać na max tajemny adres humorek sie poprawił ? otwarłam nastepną butelkę http://www.winewebcentral.com/merlot/Images/Common/Merlot%20Visual.jpg się poprawił wczoraj panowie z naszej grupy znajomych zrobili nam taki wieczór, że na samo wspomnienie się chacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Odnośnie ceny. Często szukam i ryzykuję. Ostatnio prawie cała butelka poszła do duszenia wołowiny, ale znalazłem również ciekawe wina w sklepie z winami z Mołdawii. Naprawdę dobre w cenie 14 zł. Raz, jako stały klient dostałem tam "bonusa" w cenie 50 zł. Myślę, że w winiarskich krajach w lepszych piorą majtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 wczoraj panowie z naszej grupy znajomych zrobili nam taki wieczór, że na samo wspomnienie się chacham to dobrze pamietaj - nic nie jest warte łez ,a najmniej zalany parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 DOBRANOC , KOLOROWYCH SNÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Odnośnie ceny. Często szukam i ryzykuję. Ostatnio prawie cała butelka poszła do duszenia wołowiny, ale znalazłem również ciekawe wina w sklepie z winami z Mołdawii. Naprawdę dobre w cenie 14 zł. Raz, jako stały klient dostałem tam "bonusa" w cenie 50 zł. Myślę, że w winiarskich krajach w lepszych piorą majtki. Tomku, mołdawskie wina sa u nas nieznane, a warte zainteresowania. Nie wiem, czy te najlepsze ktoś do nas sprowadza. A ichnie koniaki dorównują francuskim. tyle, ze z tą nazwą nikt ich do nas nie sprowadzi a własnej jeszcze nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Stachu, sklepy "Wina Mołdawskie" są chyba w Warszawie trzy. Ja zaopatruję się w Realu na Jubilerskiej. Mały sklepik vis a vis kas. Mają tylko wina, koniaków nie widziałem. Popytam przy okazji. Bardzo miły właściciel Mołdawianin Mołdowiec? Czasami jest w sklepie. Sprzedawczynie potrafią dobrze doradzić i... odradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 No własnie, nie wymyslili jeszcze jakiejś ogólnej nazwy na te "koniaki". A są świetne. Ja byłem w Kiszyniowie w sklepie "Mołdawskie wina" Poezja, jak u nas supermarket, ale z samymi butelkami. Był i koniak 100-letni. Butelka - 100 dolarów. taniutko jak barszcz. A 7 - letnie po 1,5 dolara. To były czasy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Niewiarygodnie "dieszewlie" . Wierzę i "zazdraszczam". Wizu w Mołdowu nada. I dość daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.03.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzień dobry i uśmiech Mam nadzieję, że pomimo znienawidzonego poniedziałku pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.03.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 I uśmiech, i słoneczko, i kawa poranna. Pięknie jest w poniedziałkowy ranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.03.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 I uśmiech, i słoneczko, i kawa poranna. Pięknie jest w poniedziałkowy ranek. poranek rzeczywiście piękny tylko czemu poniedziałkowy mógłby być jeszcze weekendowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.03.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Was bardzo słonecznie Moje maluszki są w czasie przedobiedniej drzemki. Na powietrzu tez były, po południu tez pójdziemy. Tymczasem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 I ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.03.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 hej! Niewiarygodnie "dieszewlie" . Wierzę i "zazdraszczam". Wizu w Mołdowu nada. I dość daleko. jakby co, to mam wizytówkę mołdawskiego ambasadora w W-wie potem pociąg W-wa - Odessa (odjezdża co drugi dzień) i stację przed Odessą zatrzymuje się ok. 20 km od granicy. A tam przejście graniczne, na którym przygody opisywałem w innym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 wieczór piwny czas zacząć http://koryta.files.wordpress.com/2007/11/piwo-1.jpg szefowa .....kufli mało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 wieczór piwny czas zacząć http://koryta.files.wordpress.com/2007/11/piwo-1.jpg szefowa .....kufli mało !!! Ja to wiem kiedy się zjawić Poproszę jakiś duuuuży kufel i drugie gratis a może Jamlesik weżnie na krychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ja to wiem kiedy się zjawić Poproszę jakiś duuuuży kufel i drugie gratis a może Jamlesik weżnie na krychę http://www.huta-zorza.pl/foto/kufel2.jpg Magi - bonusik dla Cię ps ...piwo na krechę ....szefowa nas omija -kara musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.03.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ja to wiem kiedy się zjawić Poproszę jakiś duuuuży kufel i drugie gratis a może Jamlesik weżnie na krychę http://www.huta-zorza.pl/foto/kufel2.jpg Magi - bonusik dla Cię ps ...piwo na krechę ....szefowa nas omija -kara musi być Ale fajny ten kufel No tak to może jakiś gratisik będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.03.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 To jest kufel... damski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts