magi 21.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Gdzie jesteście akurat byłam po ciasteczko http://www.muratordom.pl/zdjecia/szarlotka_villaitalia_zaj.jpg wzajemnie Ilcia jak to gdzie po drugiej stronie ciasteczka po moim został tylko posmak w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 To ja się witam I tu jak zwykle można doła podłapać Cholerka do czego ja jestem stworzona do wyższych celów To chyba tam jeszcze nie dotarłam Witam sie i kawke łapię a potem pędze do moich łazienek, bo jakoś wołają dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.03.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 co tam te wasze dołeczki... własnie się dowiedziałem że ... mam wziąć nie dziesięć a dwadzieścia dwa zastrzyki... ... jego mać!!! Nowych dwanaście a potem dopiero tamtych dziesięć... To w sumie w tym roku bedzie sześćdziesiąt dwa... a tu dopiero i kwartał... odstąp kilka, bo mnie cosik za choróbsko bierze a na co to mosz te zastrzyki dycha na biedro, a jeszcze dziewięc na... zapalenie płuc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Toś sie porządnie człowieku rozchorował. Dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 co tam te wasze dołeczki... własnie się dowiedziałem że ... mam wziąć nie dziesięć a dwadzieścia dwa zastrzyki... ... jego mać!!! Nowych dwanaście a potem dopiero tamtych dziesięć... To w sumie w tym roku bedzie sześćdziesiąt dwa... a tu dopiero i kwartał... odstąp kilka, bo mnie cosik za choróbsko bierze a na co to mosz te zastrzyki dycha na biedro, a jeszcze dziewięc na... zapalenie płuc! Retro a to napewno zapalanie płuc czy poprostu ciężko oddychałeś przy pielęgniarce Kurcze ostatnio też miałeś zaszczyki mają jeszcze gdzie Cię kłuć wracaj szybko do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 co tam te wasze dołeczki... własnie się dowiedziałem że ... mam wziąć nie dziesięć a dwadzieścia dwa zastrzyki... ... jego mać!!! Nowych dwanaście a potem dopiero tamtych dziesięć... To w sumie w tym roku bedzie sześćdziesiąt dwa... a tu dopiero i kwartał... odstąp kilka, bo mnie cosik za choróbsko bierze a na co to mosz te zastrzyki dycha na biedro, a jeszcze dziewięc na... zapalenie płuc! Retro a to napewno zapalanie płuc czy poprostu ciężko oddychałeś przy pielęgniarce Kurcze ostatnio też miałeś zaszczyki mają jeszcze gdzie Cię kłuć wracaj szybko do zdrówka już nie ma gdzie, ale mam na stałe zamontowany ten, no... venflon. to się do niego podłączam i ... już. Nawet mi się podoba. Jak zakończę (kiedyś) zastrzyki to sę go zostawię do spirytusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 milych rodzinnych swiat wielkiej nocy klubowiczom zyczy Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 co tam te wasze dołeczki... własnie się dowiedziałem że ... mam wziąć nie dziesięć a dwadzieścia dwa zastrzyki... ... jego mać!!! Nowych dwanaście a potem dopiero tamtych dziesięć... To w sumie w tym roku bedzie sześćdziesiąt dwa... a tu dopiero i kwartał... odstąp kilka, bo mnie cosik za choróbsko bierze a na co to mosz te zastrzyki dycha na biedro, a jeszcze dziewięc na... zapalenie płuc! Retro a to napewno zapalanie płuc czy poprostu ciężko oddychałeś przy pielęgniarce Kurcze ostatnio też miałeś zaszczyki mają jeszcze gdzie Cię kłuć wracaj szybko do zdrówka już nie ma gdzie, ale mam na stałe zamontowany ten, no... venflon. to się do niego podłączam i ... już. Nawet mi się podoba. Jak zakończę (kiedyś) zastrzyki to sę go zostawię do spirytusu. Retro ale z Ciebie numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Smacznego jajka i wesołego króliczka wszystkim Życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Retro ale z Ciebie numer "Numer, ty świnio, nie ze mną takie Brunnery!" powiedział spokojnie Hans Kloss i oddalił się dostojnym krokiem po gumnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Retro, a ten...no...venflon to do kawy też się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.03.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Retro, a ten...no...venflon to do kawy też się nada Pewnie! Wszystko do kawy się nadaje, dzisiaj powinna być kawa z chrzanem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.03.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT KLUBOWICZE http://grzaniecgalicyjski.blox.pl/resource/wielkanoc018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.03.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Retro ale z Ciebie numer "Numer, ty świnio, nie ze mną takie Brunnery!" powiedział spokojnie Hans Kloss i oddalił się dostojnym krokiem po gumnie... Uśmiech sobotnio-świąteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.03.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 SOBOTNIE WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.03.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Retro ale z Ciebie numer "Numer, ty świnio, nie ze mną takie Brunnery!" powiedział spokojnie Hans Kloss i oddalił się dostojnym krokiem po gumnie... Uśmiech sobotnio-świąteczny jako cichy wielbiciel młodej lekarki z dalekiej rubieży nie mogłem sobie odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Retro, Ty sie już przestań wygłupiać z tymi zastrzykami i znajdź sobie inne hobby Zdrówka Ci życzę, niech te wszystkie choróbska precz idą od Ciebie. Wszystkim Klubowiczom WESOŁYCH ŚWIĄT http://img370.imageshack.us/img370/8153/52rj0bo5mo9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 I ja jestem z życzeniami Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Retro, Ty sie już przestań wygłupiać z tymi zastrzykami i znajdź sobie inne hobby Dzięki za życzenia, ale to nic nie zmieni, bo ja jak nie choruję, to pracuję w ... szpitalu... a tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Retro, Ty sie już przestań wygłupiać z tymi zastrzykami i znajdź sobie inne hobby Dzięki za życzenia, ale to nic nie zmieni, bo ja jak nie choruję, to pracuję w ... szpitalu... a tam... Choróbska się kleją jak muchy do ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts