ila66 01.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 NOCNE MARKI SIE SCHODZĄ JAMLESI ZRÓB DRINKA http://www.mojegry.pl/MojeGry_1397.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 pstryk ....http://kiosk.onet.pl/_i/artykuly/02_06/picie_d.jpg bodzio.....na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 coraz wiecej piwa pijemy http://www.mologaleria.republika.pl/pictures/wakac/picie_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 wszyscy sie bawią a ja ...o suchym pysku ... żartowałem Marian przyniosłam Ci coś do picia... http://www.eat-online.net/water/images/sciences/mineral_poland/image021.jpg Żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Marian w Nie Kłam KOchanie jest Marian ....niczym Dulski nic nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ew-cia - na Ciebie zawsze można liczyć ... Helcia - Ty mnie chciałaś ...otruć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ew-cia - na Ciebie zawsze można liczyć ... Helcia - Ty mnie chciałaś ...otruć ... potwierdzam !!!! dla takiego chopa woda ...to zabójstwo z premedytacją wodę piją zwierzęta ...jak mawia nasz przyjeaciel dentysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.04.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 GAZOWANE TO DLA JAMLESA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.04.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ew-cia - na Ciebie zawsze można liczyć ... Helcia - Ty mnie chciałaś ...otruć ... potwierdzam !!!! dla takiego chopa woda ...to zabójstwo z premedytacją wodę piją zwierzęta ...jak mawia nasz przyjeaciel dentysta dobrze prawisz ... a ten przyjeaciel to dobrze zakamuflowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 to jeszcze jeden rzut ...i mówie Dobranoc http://www.straubs.net/images/belgian/antwerp.jpg pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 GAZOWANE TO DLA JAMLESA ha, ha, ha ....śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ew-cia - na Ciebie zawsze można liczyć ... Helcia - Ty mnie chciałaś ...otruć ... potwierdzam !!!! dla takiego chopa woda ...to zabójstwo z premedytacją wodę piją zwierzęta ...jak mawia nasz przyjeaciel dentysta dobrze prawisz ... a ten przyjeaciel to dobrze zakamuflowany jakżeś Ty sie dopatrzył ???? pozdrawiamy jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.04.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 pozdrawiamy jea a dziś On był w tv i mówił że w okolicach Olesna będą budować osiedle szeregowców.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 pozdrawiamy jea a dziś On był w tv i mówił że w okolicach Olesna będą budować osiedle szeregowców.. ciekawe bo w okolicach Olesna to tylko lasy som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 01.04.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ktoś mówił o nocnych markach ??toż to zbłąkane dusze,białe damy,czarne charakterysiwe postacieblade twarze,czarne ludy,białe anioły i myszy...psy,koty,brzózki,jarzębiny,i dęby,... a pośród, ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.04.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 pozdrawiamy jea a dziś On był w tv i mówił że w okolicach Olesna będą budować osiedle szeregowców.. ciekawe bo w okolicach Olesna to tylko lasy som tzn miało być dla szeregowców, bo kaprale i oficerowie to w Opolu mieszkają, a tam poligon ma byc dla polskich i hamerykańskich patałachów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ktoś mówił o nocnych markach ?? toż to zbłąkane dusze, białe damy, czarne charaktery siwe postacie blade twarze, czarne ludy, białe anioły i myszy... psy, koty, brzózki, jarzębiny, i dęby, ... a pośród, ja ... .....i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 pozdrawiamy jea a dziś On był w tv i mówił że w okolicach Olesna będą budować osiedle szeregowców.. ciekawe bo w okolicach Olesna to tylko lasy som sie wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 pozdrawiamy jea a dziś On był w tv i mówił że w okolicach Olesna będą budować osiedle szeregowców.. ciekawe bo w okolicach Olesna to tylko lasy som tzn miało być dla szeregowców, bo kaprale i oficerowie to w Opolu mieszkają, a tam poligon ma byc dla polskich i hamerykańskich patałachów aaaa... szeregowców szeregowcy to mieszkaja w Szumiradzie czyli małpim gaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ktoś mówił o nocnych markach ?? toż to zbłąkane dusze, białe damy, czarne charaktery siwe postacie blade twarze, czarne ludy, białe anioły i myszy... psy, koty, brzózki, jarzębiny, i dęby, ... a pośród, ja ... : .....i ja biała dama to ja pewnie czarny charakter :wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts