joola 01.04.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a teraz juz naprawde ....spadammmmmm.....DOBRANOC też mówie dobranoc bo mnie też muli ... tylko nie wiem czy net czy tabasco Helcia - idziemy ...mulić ( tzn lulać vel spac ) Marian, Ty śpisz a ja muszę obiad na jutro obmyślać wiem! Będzie kurczak wg tego przepisu: Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego. Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryną. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanką wina białego, szklanką wina czerwonego, dodając 100 g ginu, 100 g koniaku, 200 g Smirnoffa i 50 g rumu. Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej. Kurczaka możliwie jak najszybciej wywalamy bo jest ch...y Natomiast............. Sos! Sos! Paluszki lizac !!! PS.kurczak musi być martwy bo inaczej bydle sos wychleje No a teraz już naprawdę dobranoc... |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^||....|"\ |.ZIMNA WÓDKA..||....||'""|""\__,__ | ______________ ||__|I__|__I___ |) |(@) |(@)"""**|(@)(@)******* |(@) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 taki sos z rana toż to lepsze niż kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.04.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dziń dybry Jamles jjakie S.O.S. bo nie w temacie jezdem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dziń dybry Jamles jjakie S.O.S. bo nie w temacie jezdem? ten od Helci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.04.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dziń dybry Jamles jjakie S.O.S. bo nie w temacie jezdem? ten od Helci Ostry potrzebujesz H.E.L.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dziń dybry Jamles jjakie S.O.S. bo nie w temacie jezdem? ten od Helci Ostry potrzebujesz H.E.L.P. to chyba przepis na dwoje głodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.04.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 taki sos z rana toż to lepsze niż kawa Mówią, że przez żołądek do serca... Dzień dobry, kawa podana. http://zulazazula.files.wordpress.com/2007/12/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 taki sos z rana toż to lepsze niż kawa Mówią, że przez żołądek do serca... Dzień dobry, kawa podana. http://zulazazula.files.wordpress.com/2007/12/kawa.jpg a już miałem iść przywitać się z łopatą , ale najpierw kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.04.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Z łopatą Ja od rana latam na miotle, ścierach i odkurzaczu-poświąteczne porządki robię jeszcze tylko łyk kawki i uciekam. Magi ciacho dla Ciebie http://okonawidelcu.blox.pl/resource/ciastko_by_rona555_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Z łopatą i taczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ....bo ja teraz jak ten skowronek, wcześnie, radośnie, śpiewająco zmieniłaś deailera ? Ewa poprostu słoneczko do nas wróciło wiosna magi ...masz tego samego co Tola ? epidemia jakaś no dobra ....żartowałam rano mni łeb napier....papier ale potem było kino w dobrym towarzystwie i .....ja jak ten skowronek ...radośnie i śpiewająco nie ściemniaj, że w dobrym, przeca mnie z Joolą tam nie było numer telefonu do mego dealera masz na priv Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 02.04.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego. Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryną. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanką wina białego, szklanką wina czerwonego, dodając 100 g ginu, 100 g koniaku, 200 g Smirnoffa i 50 g rumu. Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej. Kurczaka możliwie jak najszybciej wywalamy bo jest ch...y Natomiast............. Sos! Sos! Paluszki lizac !!! PS.kurczak musi być martwy bo inaczej bydle sos wychleje To może i ja skorzystam... Zapowiada się smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 HALOOOOOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 02.04.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 HALLLO HALLLO HALLLO (to echo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 HALLLO HALLLO HALLLO (to echo) do mnie dotarło, tak jakby ktoś wołał.......... LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 02.04.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 http://carlsbergpolska.pl/images/butla_okocim_mocne.jpg no to luuuuuuu , jak mawiał pewien nasz kolega ( Kgadzina) Swoją drogą, nie wiecie czy żyje ten prześmiewca i łajdus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 http://carlsbergpolska.pl/images/butla_okocim_mocne.jpg no to luuuuuuu , jak mawiał pewien nasz kolega ( Kgadzina) Swoją drogą, nie wiecie czy żyje ten prześmiewca i łajdus ? żyje, widziałem w naszej-klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.04.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ŻYJECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ŻYJECIE od jednego piwa jeszcze nikt nie umarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 02.04.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ila, a ila la(t) ili ila (chw)il li ile lala ala a i Ali (budiet żit ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts