Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czytałem Stachu, czytałem. :D

U mnie prawa. Możemy sie wspierać. :D

wiecie chłopaki, tak się zastanawiam (tylko nie śmiać się ze mnie) czy złamania nie są zaraźliwe? dlaczego? a no bo od czasu jak w listopadzie zeszłego roku połamałem prawą nogę, to co chwile słyszę że ktoś ze znajomych ma problem z nogą, trzy dni po mnie połamał sie kolega z pracy, potem kolega ze szkoły, czytałem że Tomek niedawno tez, teraz Retrostanisław :D a wczoraj zadzwonił do mnie sąsiad co sie buduje za moim płotem, że strzeliła mu noga w kostce, prawa.. tak jak moja, no jak tu nie wierzyć że to jakaś epidemia?

pozdrawiam

m.

https://forum.murator.pl/topic/2869-kawiarnia-klubowa/page/2753/#findComment-2406736

kurna, znów jakiś prima aprilis, albo inna Wigilia, że kierowniczka kawę i całusy rozdaje... :D

nie... nie ...kawa ode mnie :lol: całuski od kierowniczki Toli :wink: sms-em posłała bo gdziesik odpoczywa w ciepłych zakątkach :wink:

śnieg stopniał :roll: 8) :wink:

mnie to nie zmartwiło, po górach można chodzić, nie tylko zjeżdżać :wink:

https://forum.murator.pl/topic/2869-kawiarnia-klubowa/page/2753/#findComment-2406764