jea 10.04.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ila, zamiast ciacha poleję jeszcze tej pychoty domowej roboty NO PEWNIE,ZE CHCE A DLA EW-KI WYSTARCZY ? nooo, ładnie CZEŚĆ KRÓLIK ALE SIE STĘSKNIŁAM ZA TOBĄ NA ZLOCIE BĘDZIESZ ???? cheba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 bylebym tylko silnika nie zatarła, jak taki nowy NIE MARUDŹ ŚRODEK LOKOMOCJI JUZ MASZ TO I NA ZLOCIE BĘDZIESZ PRAWDA ???? a wypijesz ze mną w realu kieliszek naleweczki? WSZYSTKO CO CHCESZ OPROCZ "SZAMPANA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ila, zamiast ciacha poleję jeszcze tej pychoty domowej roboty NO PEWNIE,ZE CHCE A DLA EW-KI WYSTARCZY ? nooo, ładnie CZEŚĆ KRÓLIK ALE SIE STĘSKNIŁAM ZA TOBĄ NA ZLOCIE BĘDZIESZ ???? cheba tak JAK TO CHYBA ? ZAPISAŁES SIĘ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 bylebym tylko silnika nie zatarła, jak taki nowy NIE MARUDŹ ŚRODEK LOKOMOCJI JUZ MASZ TO I NA ZLOCIE BĘDZIESZ PRAWDA ???? a wypijesz ze mną w realu kieliszek naleweczki? WSZYSTKO CO CHCESZ OPROCZ "SZAMPANA" to mi pasuje, ba ja szampana też nie piję, brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 bylebym tylko silnika nie zatarła, jak taki nowy NIE MARUDŹ ŚRODEK LOKOMOCJI JUZ MASZ TO I NA ZLOCIE BĘDZIESZ PRAWDA ???? a wypijesz ze mną w realu kieliszek naleweczki? oooo naleweczka będzie trzeba tylko frosie przycisnąć, bo zagrychy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 właśnie skończył sie najbardziej emocjonujący mecz Get-Bayern .... w życiu sie tak nie darłam JA TAK DOPINGOWAŁAM DZISIAJ NASZĄ KROPECZKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Królik, Ty nie kombinuj, obiecane kolano samo przyjedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 bylebym tylko silnika nie zatarła, jak taki nowy NIE MARUDŹ ŚRODEK LOKOMOCJI JUZ MASZ TO I NA ZLOCIE BĘDZIESZ PRAWDA ???? a wypijesz ze mną w realu kieliszek naleweczki? oooo naleweczka będzie trzeba tylko frosie przycisnąć, bo zagrychy brak I FROSCHKA , I ZAGRYCHA SIĘ ZNAJDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 JA MAM TAKA NA ZLOT PRAWIE NÓWKA http://www.humorpage.pl/obrazki2/ludzie/czarownica.jpg z turbo doładowaniem, ale ma kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ila, zamiast ciacha poleję jeszcze tej pychoty domowej roboty NO PEWNIE,ZE CHCE A DLA EW-KI WYSTARCZY ? nooo, ładnie CZEŚĆ KRÓLIK ALE SIE STĘSKNIŁAM ZA TOBĄ NA ZLOCIE BĘDZIESZ ???? cheba tak JAK TO CHYBA ? ZAPISAŁES SIĘ ? noooo, z kierowcom i obstawom w niedzielę z rana impreza w Krakowie może prosto się smyrnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Królik, Ty nie kombinuj, obiecane kolano samo przyjedzie? MATKO KOCHANA , TO ILE KRÓLIK MA TYCH KOLANEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 właśnie skończył sie najbardziej emocjonujący mecz Get-Bayern .... w życiu sie tak nie darłam JA TAK DOPINGOWAŁAM DZISIAJ NASZĄ KROPECZKĘ i jak Jej poszło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ila, zamiast ciacha poleję jeszcze tej pychoty domowej roboty NO PEWNIE,ZE CHCE A DLA EW-KI WYSTARCZY ? nooo, ładnie CZEŚĆ KRÓLIK ALE SIE STĘSKNIŁAM ZA TOBĄ NA ZLOCIE BĘDZIESZ ???? cheba tak JAK TO CHYBA ? ZAPISAŁES SIĘ ? noooo, z kierowcom i obstawom w niedzielę z rana impreza w Krakowie może prosto się smyrnę CZYLI TOLA I TY BĘDZIECIE SUPER GNAM WAS DOPISAC DO LISTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Królik, Ty nie kombinuj, obiecane kolano samo przyjedzie? MATKO KOCHANA , TO ILE KRÓLIK MA TYCH KOLANEK przeczytałam kochanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 właśnie skończył sie najbardziej emocjonujący mecz Get-Bayern .... w życiu sie tak nie darłam JA TAK DOPINGOWAŁAM DZISIAJ NASZĄ KROPECZKĘ i jak Jej poszło ??? JEST W FINALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 musze gardło przepłukać http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e4/Beer_wuerzburger_hofbraue_v.jpg/250px-Beer_wuerzburger_hofbraue_v.jpg ale był mecz .... prawdziwa uczta kbica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Królik, Ty nie kombinuj, obiecane kolano samo przyjedzie? MATKO KOCHANA , TO ILE KRÓLIK MA TYCH KOLANEK przeczytałam kochanek HMMMM, NO MOZE I MA ALE SIĘ BESTIA NIE PRZYZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ila, zamiast ciacha poleję jeszcze tej pychoty domowej roboty NO PEWNIE,ZE CHCE A DLA EW-KI WYSTARCZY ? nooo, ładnie CZEŚĆ KRÓLIK ALE SIE STĘSKNIŁAM ZA TOBĄ NA ZLOCIE BĘDZIESZ ???? cheba tak JAK TO CHYBA ? ZAPISAŁES SIĘ ? noooo, z kierowcom i obstawom w niedzielę z rana impreza w Krakowie może prosto się smyrnę CZYLI TOLA I TY BĘDZIECIE SUPER GNAM WAS DOPISAC DO LISTY miska mnie dopisała, znaczy się joola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Królik, Ty nie kombinuj, obiecane kolano samo przyjedzie? MATKO KOCHANA , TO ILE KRÓLIK MA TYCH KOLANEK przeczytałam kochanek a to jakaś różnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Królik, Ty nie kombinuj, obiecane kolano samo przyjedzie? MATKO KOCHANA , TO ILE KRÓLIK MA TYCH KOLANEK przeczytałam kochanek taaa, taka niemota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts