Ew-ka 10.04.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jeszcze jedno ??? http://www.pem.com.pl/pub/3/inspiracje/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Uczta to zaraz będzie, w postaci Rodziny Zastępczej, uwielbiam Kownacką, Fronczewskiego i mego ukochanego policjanta zmykam na seans dobrej nocy, pijcie i o zeszyt nie pytajcie, tak dzisiaj jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Królik, Ty nie kombinuj, obiecane kolano samo przyjedzie? MATKO KOCHANA , TO ILE KRÓLIK MA TYCH KOLANEK przeczytałam kochanek taaa, taka niemota ale jak plecki ogolone i kolanka gotowe, to uuuuuuuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Uczta to zaraz będzie, w postaci Rodziny Zastępczej, uwielbiam Kownacką, Fronczewskiego i mego ukochanego policjanta zmykam na seans dobrej nocy, pijcie i o zeszyt nie pytajcie, tak dzisiaj jest papatki, ten policjant dziwny jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Uczta to zaraz będzie, w postaci Rodziny Zastępczej, uwielbiam Kownacką, Fronczewskiego i mego ukochanego policjanta zmykam na seans dobrej nocy, pijcie i o zeszyt nie pytajcie, tak dzisiaj jest papatki, ten policjant dziwny jakiś NORMALNY, JAK WIEKSZOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ja jeszcze z pół godzinki posiedze ,bo moja corcia ma za pól godziny ...urodziny i chce jej wysłac życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Królik, Ty nie kombinuj, obiecane kolano samo przyjedzie? MATKO KOCHANA , TO ILE KRÓLIK MA TYCH KOLANEK przeczytałam kochanek taaa, taka niemota ale jak plecki ogolone i kolanka gotowe, to uuuuuuuch przy takim poślizgu, to nie wiadomo na czym się "wyląduje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ja jeszcze z pół godzinki posiedze ,bo moja corcia ma za pól godziny ...urodziny i chce jej wysłac życzenia ŻYCZE JEJ DUŻO ZDROWIA A DOKŁADNIE Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń ILA PS , PROSZE PRZEKAZAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Królik, Ty nie kombinuj, obiecane kolano samo przyjedzie? MATKO KOCHANA , TO ILE KRÓLIK MA TYCH KOLANEK przeczytałam kochanek taaa, taka niemota ale jak plecki ogolone i kolanka gotowe, to uuuuuuuch przy takim poślizgu, to nie wiadomo na czym się "wyląduje" HMMM JAK W "g....ie" TO PONOĆ PIENIĄDZE WRÓŻY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ja jeszcze z pół godzinki posiedze ,bo moja corcia ma za pól godziny ...urodziny i chce jej wysłac życzenia i wszystkiego dobrego od królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ja jeszcze z pół godzinki posiedze ,bo moja corcia ma za pól godziny ...urodziny i chce jej wysłac życzenia ŻYCZE JEJ DUŻO ZDROWIA A DOKŁADNIE Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń ILA PS , PROSZE PRZEKAZAC wow !!! pieknie dziekuję ...życzenia przekażę ...jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 RANY , CO JA PO TEZ NALEWCE GADAM MOZE TEZ JUŻ LEPIEJ PÓJDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ja jeszcze z pół godzinki posiedze ,bo moja corcia ma za pól godziny ...urodziny i chce jej wysłac życzenia ŻYCZE JEJ DUŻO ZDROWIA A DOKŁADNIE Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń ILA PS , PROSZE PRZEKAZAC wow !!! pieknie dziekuję ...życzenia przekażę ...jutro za 24min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ...i od królika też przekażę dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 NO TO ZDRÓWKO JUBILATKI http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2215754/2/istockphoto_2215754_toast_with_red_wine.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 NO TO ZDRÓWKO JUBILATKI http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2215754/2/istockphoto_2215754_toast_with_red_wine.jpg falstart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 dobrego winka można sie napić zawsze jeszcze 2 minutki i moja dziewczynka skończy 22 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 no ...zyczenia wysłane ....i teraz spokojnie oddalę sie w stronę wiadomą Dobrej i spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Kaska odpisała ,że byłam pierwsza hurra !!!! mamy zawsze frajde i takie małe zawody kto pierwszy wyśle sms z życzeniami udało sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.04.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 DOBRANOC; CZY W SOBOTĘ , CZY W NIEDZIELĘ CZY POD BAREM , CZY W KOSCIELE CZY PO PIWKU, CZY PO DWÓCH ŻYCZE WAM SŁODKICH SNÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts