Maluszek 14.04.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Cześć dziewuszki jest mi ogromnie przykro że Was w tym roku nie spotkam ale się jakoś zagapiłam z rejestracją Maluszku, a gdybys poszła jako... "komturowa"? Maluszku, w razie czego zostawię mojego chłopa w domu i pójdziemy razem Toż "siostra" musi być ważniejsza od męża nie? Dzięki siostruchno no ale nie godzi się tak mężusia samego w chłupie zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.04.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Cześć dziewuszki jest mi ogromnie przykro że Was w tym roku nie spotkam ale się jakoś zagapiłam z rejestracją Maluszku, a gdybys poszła jako... "komturowa"? Maluszku, w razie czego zostawię mojego chłopa w domu i pójdziemy razem Toż "siostra" musi być ważniejsza od męża nie? Dzięki siostruchno no ale nie godzi się tak mężusia samego w chłupie zostawić. A kto mówi, że samego Z dzieckiem i psem zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.04.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Cześć dziewuszki jest mi ogromnie przykro że Was w tym roku nie spotkam ale się jakoś zagapiłam z rejestracją Maluszku, a gdybys poszła jako... "komturowa"? Maluszku, w razie czego zostawię mojego chłopa w domu i pójdziemy razem Toż "siostra" musi być ważniejsza od męża nie? Dzięki siostruchno no ale nie godzi się tak mężusia samego w chłupie zostawić. A kto mówi, że samego Z dzieckiem i psem zostanie a to w takim wypadku to co innego - może zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.04.2008 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam w ten miły wtorkowy poranek. Chyba dorywczym cieciem kawiarnianym zostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam serdecznie zapraszam na kawę http://www.kennedycoffee.com/graphics/crema.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.04.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 witam, witam! To i ja chętnie się napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.04.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Hejka i kawa jest to se przysiądę na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 zapraszam kawa właśnie świeżo zaparzona magi - jaką masz piękną paszuchnę na fotce To Twoja piesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.04.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 eeee... pewnie sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.04.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 słoneczna hejka galopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.04.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 zapraszam kawa właśnie świeżo zaparzona magi - jaką masz piękną paszuchnę na fotce To Twoja piesa? niestety morda nie moja taka specjalistka w fotografowaniu nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.04.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 niestety morda nie moja taka specjalistka w fotografowaniu nie jestem to zrób se foto w lusterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.04.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 niestety morda nie moja taka specjalistka w fotografowaniu nie jestem to zrób se foto w lusterku Ty nie bądż taki mondry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.04.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 jam nie winowaty, tak mię z boku podpowiadały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam się wtrokowo Maluszku pisz do Redakcji napewno mają listę rezewową dla specjalnych gości Bo ja taki świat drogi jadę do Was, musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Aga - napisałam, zobaczymy co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Będzie dobrze bo już czytałam że trochę osób odpadło Musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.04.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam serdecznie zapraszam na kawę http://www.kennedycoffee.com/graphics/crema.jpg a oponki pod ladą som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Pewnie, że są http://dcfud.smorgasblog.com/donuts.jpg i to nie spod lady tylko świeżo usmażone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Będzie dobrze bo już czytałam że trochę osób odpadło Musisz być zobaczymy co z tego wyniknie bo Redakcja jeszcze nie odebrała priva ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts