jea 16.04.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 We słońcu termometr pokazywał 19 stopni a w cieniu jakieś 14 - najważniejsze, że nie pada oooo.....to taką pogodę miałam wczoraj dzisiaj jest strrrrrrraaaaaasznie zimno brrrrrr wieje przeraźliwy wiatr i 4st gorącą herbatke .....plisssssssss z prundem ...... to Retro poda ponoć szwagier był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.04.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 We słońcu termometr pokazywał 19 stopni a w cieniu jakieś 14 - najważniejsze, że nie pada oooo.....to taką pogodę miałam wczoraj dzisiaj jest strrrrrrraaaaaasznie zimno brrrrrr wieje przeraźliwy wiatr i 4st gorącą herbatke .....plisssssssss grzańca Ew-ka a nie herbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.04.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 We słońcu termometr pokazywał 19 stopni a w cieniu jakieś 14 - najważniejsze, że nie pada oooo.....to taką pogodę miałam wczoraj dzisiaj jest strrrrrrraaaaaasznie zimno brrrrrr wieje przeraźliwy wiatr i 4st gorącą herbatke .....plisssssssss z prundem ...... to Retro poda ponoć szwagier był to ja już wiem dlaczego on znika z forum co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 We słońcu termometr pokazywał 19 stopni a w cieniu jakieś 14 - najważniejsze, że nie pada oooo.....to taką pogodę miałam wczoraj dzisiaj jest strrrrrrraaaaaasznie zimno brrrrrr wieje przeraźliwy wiatr i 4st gorącą herbatke .....plisssssssss z prundem ...... to Retro poda ponoć szwagier był to ja już wiem dlaczego on znika z forum co jakiś czas weny szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 widze ,że nikt mi nie zrobi herbatki sama se zrobiłłam ....słyszycie jak siorrrbię ??? http://www.abcgospodyni.pl/herbata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 http://republika.pl/blog_xl_3340145/3735429/tr/herbata.jpg dla Was też zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 dzięki Ewcia tak nastrojowo się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 widze ,że nikt mi nie zrobi herbatki sama se zrobiłłam ....słyszycie jak siorrrbię ??? Kuźwa pogody przez Ciebie nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.04.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 dzięki Ewcia tak nastrojowo się zrobiło nastrój jak w mordę strzelił to ze Shreka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Bry mam doła pogodowego, jest tak zimno, że chyba rękawiczki i szaliki trzeba przeprosić nie chce mi się nawet nic nie chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Tola -napij sie herbatki właśnie H.zrobił mi z rumem i cytryną zaraz zacznę sie rozbierać ale mi sie gorąco zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 co narzekajom, co narzekajom, jakby mamrota piły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 dzisiejsza pogoda przystopowała moje zapędy ogrodkowe ....nawiozłam kostki granitowej i robię obrzeża klombów dzisiaj mój kregosłuo miał wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ja się wczoraj też nahasałam w ogrodzie. Pogoda była piękna, myślałam, że dziś dokończę to, co zostało, a tu figa. Część roślin zasilona Osmocote, a część głodna. I nie ma w tym mojej winy. Tylko co z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ja w tym roku pod prawie wszystko daje obornik .....cieżka praca ,bo trzeba obkopać rośliny z każdej strony i go rozłożyć chyba za dużo mam tego obornika ale jest przykryty i bedzie na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.04.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 dzisiejsza pogoda przystopowała moje zapędy ogrodkowe ....nawiozłam kostki granitowej i robię obrzeża klombów dzisiaj mój kregosłuo miał wolne to za płytkie te obrzeża. ja widzę, że te plastykowe jak się w ziemię da, to jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 dzisiejsza pogoda przystopowała moje zapędy ogrodkowe ....nawiozłam kostki granitowej i robię obrzeża klombów dzisiaj mój kregosłuo miał wolne to za płytkie te obrzeża. ja widzę, że te plastykowe jak się w ziemię da, to jest lepiej plastikowe ? o nie granitowe ...świadczy o bogactwie i zamożności właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ja w tym roku pod prawie wszystko daje obornik .....cieżka praca ,bo trzeba obkopać rośliny z każdej strony i go rozłożyć chyba za dużo mam tego obornika ale jest przykryty i bedzie na zaś Ja też mam przetrzymany przez zimę obornik, ale daję go tam, gdzie nie mam agrowłókniny i kory. Czyli na rabacie bylinowej, gdzie jest również wiele roślin jednorocznych, kwitnących. Reszta ma Osmocote. I kurcze lubię ten bolący kręgosłup, po takiej kilkugodzinnej orce Dziś nie było ogródka, plecy nie bolą, ale nastrój do d... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dziś nie było ogródka, plecy nie bolą, ale nastrój do d... . i ja tak mam rano troche podziabałam ,ale nie dało sie na tym zimnie długo pracować wiec sie wyszykowałam i polecialam na zakupy zaraz mi sie humorek poprawił Mamy u nas taki butik - moja kolezanka jedździ do Franci i do Włoch po ciuchy - to nie sa jakieś konkretne marki ale gatunek -miodzio ....i wzory takich nie spotkasz na ulicy ,to nie masowka ,ale ceny ma ...oj ma .Np trykotowa bluzeczka ( gatunek wytrzyma pranie 10 letnie i n ic sie nie zmieni ) 149zł , żakiet 399 zł ,spodnie 199zł sukienki 270 zl i 670 żł - taki przedzial cenowy . Ale od czasu do czasu robi obniżki ....i dzisiaj kupiłam spodnie za 50 zł i bluzeczkę czekoladową -śliczna tez za 50 zł ( cena bluzki 299 zl) .... i jak tu nie lubic deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 dzisiejsza pogoda przystopowała moje zapędy ogrodkowe ....nawiozłam kostki granitowej i robię obrzeża klombów dzisiaj mój kregosłuo miał wolne to za płytkie te obrzeża. ja widzę, że te plastykowe jak się w ziemię da, to jest lepiej plastikowe ? o nie granitowe ...świadczy o bogactwie i zamożności właścicieli nie zrozumiałaś, jedno nie przeszkadza drugiemu plasikowe w ziemię, aby korzenie trawy nie wrastaly nam na grządki. Granit nie zabezpieczy, bo pójdą między. A na wierzch można kostkę i ... zamożność jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts