tola 16.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jeśli robi takie przeceny, to widać, jak kolosalne marże narzuca na tych ciuchach Ja sobie niestety nastroju nie mogłam w taki sposób podreperować, nie mam koleżanki z butikiem takich cudeniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 plasikowe w ziemię, aby korzenie trawy nie wrastaly nam na grządki. Granit nie zabezpieczy, bo pójdą między. A na wierzch można kostkę i ... zamożność jest!!! oooo...to jest pomysł !!!! dzieki dzieki -nastepną partie sprobuje po Twojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jeśli robi takie przeceny, to widać, jak kolosalne marże narzuca na tych ciuchach Ja sobie niestety nastroju nie mogłam w taki sposób podreperować, nie mam koleżanki z butikiem takich cudeniek w jedną cudna sukienke nie wlazłam jakies 2 kg mam za dużo juz miałabym na wesele jak znalazł mam w 2 ...w czerwcu brata ,a w sierpniu Dawida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Siostra, ja w tę sukienkę na pewno się zmieszczę. Możesz mi przysłać, tak z okazji Dnia Matki na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Siostra, ja w tę sukienkę na pewno się zmieszczę. Możesz mi przysłać, tak z okazji Dnia Matki na przykład byl rozm 40 cena 279zł ...posyłać ? warta grzechu ołówkowa -czarna w białe prążki -pod biustem odcinana-przyozdobiona różą z materiału - góra to małe ramionka ....piekna taka w stylu Audrey Hepburn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 mój rozmiar to 36/38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Siostra, ja w tę sukienkę na pewno się zmieszczę. Możesz mi przysłać, tak z okazji Dnia Matki na przykład byl rozm 40 cena 279zł ...posyłać ? warta grzechu ołówkowa -czarna w białe prążki -pod biustem odcinana-przyozdobiona różą z materiału - góra to małe ramionka ....piekna taka w stylu Audrey Hepburn to miało być na Dzień Matki, a Ty tu z ceną wyskakujesz... a rozmiar się wyrówna paroma kolacjami w te czy wewte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Retro, na mnie żadne kolacje nie działają nie wiem, dobrze to, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 mój rozmiar to 36/38 chudzielec prawie jak moja Kaska ...na nią to 36 za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Siostra, ja w tę sukienkę na pewno się zmieszczę. Możesz mi przysłać, tak z okazji Dnia Matki na przykład byl rozm 40 cena 279zł ...posyłać ? warta grzechu ołówkowa -czarna w białe prążki -pod biustem odcinana-przyozdobiona różą z materiału - góra to małe ramionka ....piekna taka w stylu Audrey Hepburn fote zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Siostra, ja w tę sukienkę na pewno się zmieszczę. Możesz mi przysłać, tak z okazji Dnia Matki na przykład byl rozm 40 cena 279zł ...posyłać ? warta grzechu ołówkowa -czarna w białe prążki -pod biustem odcinana-przyozdobiona różą z materiału - góra to małe ramionka ....piekna taka w stylu Audrey Hepburn fote zapodaj przeca nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Siostra, ja w tę sukienkę na pewno się zmieszczę. Możesz mi przysłać, tak z okazji Dnia Matki na przykład byl rozm 40 cena 279zł ...posyłać ? warta grzechu ołówkowa -czarna w białe prążki -pod biustem odcinana-przyozdobiona różą z materiału - góra to małe ramionka ....piekna taka w stylu Audrey Hepburn fote zapodaj przeca nie kupiłam jutro obcykaj cały butik...a menskie też ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam wieczornie witaj, chocia jakie wieczornie? jeszcze ranek nie tak blisko... słowik to a nie skowronek śpiewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jutro obcykaj cały butik...a menskie też ma byleby tylko z gołymi plecami były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.04.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jutro obcykaj cały butik...a menskie też ma byleby tylko z gołymi plecami były menskie yeti dawno nie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jutro obcykaj cały butik...a menskie też ma byleby tylko z gołymi plecami były Z GOŁYMI PLECAMI ? DLA KRÓLIKA ??? WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jutro obcykaj cały butik...a menskie też ma byleby tylko z gołymi plecami były Z GOŁYMI PLECAMI ? DLA KRÓLIKA ??? WITANKO no żeby bez trudu sprawdzić, czy plecki ogolone witanko, ale u mnie żegnanko. Idę sprawdzić, czy mój jasiek ma się dobrze. dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.04.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 DOBRANOC MUSZE TO PRZETRAWIĆ PRZEZ NOC http://swiatkrolikow.w.interia.pl/gify/krolik06.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jutro obcykaj cały butik...a menskie też ma byleby tylko z gołymi plecami były Z GOŁYMI PLECAMI ? DLA KRÓLIKA ??? WITANKO dla partnera tak sie teraz mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts