EDZIA 17.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 To ja mogę oddać drugie śniadanie Wiecie, że kiedyś przychodziłam do pracy na 8 godz i brałam tylko jogurt i to mi wystarczało Teraz biorę dwie bułki, jabłko i jakiś jogurt i nieraz braknie Magi a co jadasz na drugie śniadanie? Ja to też rozm.36 w dodatku na przymusowej diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Magi a co jadasz na drugie śniadanie? Ja to też rozm.36 w dodatku na przymusowej diecie na drugie śniadanie pierwsze jem kanapkę a na drugie śniadanie drugie jem jogurt/serek homo a na trzecie drugie śniadanie kanapkę znów i na to zasmażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzień dobry KaKowicze Dzisiaj zaspałam do pracy Małżek tysz Ciekawe ilu osobom to się przytrafoło Ja też , Powiem więcej ja w tym tygodniu ( mąż w delegacji) codziennie tak mam i się spóźniam najlepiej wystąpić o przesunięcie godzin pracy... Retro,już to zrobiłam - jak mąż w delegacji to zaczynam pracę godzinę później i mimo to się spóźniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Magi a co jadasz na drugie śniadanie? Ja to też rozm.36 w dodatku na przymusowej diecie na drugie śniadanie pierwsze jem kanapkę a na drugie śniadanie drugie jem jogurt/serek homo a na trzecie drugie śniadanie kanapkę znów i na to zasmażka Biorę jogurt i jedną kanapkę ale bez bez wędliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzień dobry KaKowicze Dzisiaj zaspałam do pracy Małżek tysz Ciekawe ilu osobom to się przytrafoło Ja też , Powiem więcej ja w tym tygodniu ( mąż w delegacji) codziennie tak mam i się spóźniam najlepiej wystąpić o przesunięcie godzin pracy... Retro,już to zrobiłam - jak mąż w delegacji to zaczynam pracę godzinę później i mimo to się spóźniam co to da później wstaję później chodzę spać na jedno wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.04.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Magi a co jadasz na drugie śniadanie? Ja to też rozm.36 w dodatku na przymusowej diecie na drugie śniadanie pierwsze jem kanapkę a na drugie śniadanie drugie jem jogurt/serek homo a na trzecie drugie śniadanie kanapkę znów i na to zasmażka Biorę jogurt i jedną kanapkę ale bez bez wędliny i nie jesteś głodna 8 h pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Magi a co jadasz na drugie śniadanie? Ja to też rozm.36 w dodatku na przymusowej diecie na drugie śniadanie pierwsze jem kanapkę a na drugie śniadanie drugie jem jogurt/serek homo a na trzecie drugie śniadanie kanapkę znów i na to zasmażka Biorę jogurt i jedną kanapkę ale bez bez wędliny i nie jesteś głodna 8 h pracujesz? Z Twojego drugiego śniadania to biorę Oj moja droga, ja to jadam albo 4 kromki chleba, albo 2 bułki + jakiś owoc lub jogurt a czasem jeszcze o bufet zahaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.04.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Magi a co jadasz na drugie śniadanie? Ja to też rozm.36 w dodatku na przymusowej diecie na drugie śniadanie pierwsze jem kanapkę a na drugie śniadanie drugie jem jogurt/serek homo a na trzecie drugie śniadanie kanapkę znów i na to zasmażka Biorę jogurt i jedną kanapkę ale bez bez wędliny i nie jesteś głodna 8 h pracujesz? Z Twojego drugiego śniadania to biorę Oj moja droga, ja to jadam albo 4 kromki chleba, albo 2 bułki + jakiś owoc lub jogurt a czasem jeszcze o bufet zahaczam juś myślałam, że ze mną cuś nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Magi spoko wszystko z Tobą ok. Oj własnie zauważyłam, że dziś stuknął mi 6 roczek na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.04.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Magi spoko wszystko z Tobą ok. Oj własnie zauważyłam, że dziś stuknął mi 6 roczek na tym forum noooo, pseckole siem skońcyło!!!! Moje gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.04.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Oj własnie zauważyłam, że dziś stuknął mi 6 roczek na tym forum Edzia - toś dojrzała aby flaszkę postawić a dla Cię .....buziaki za wytrwałość http://www.kupkoszulke.pl/images/buziaczki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ew-ka - mówisz, masz...... do wyboru http://alex.lomza.pl/galerie/wodka-finlandia-0-5l_896.jpg http://alex.lomza.pl/galerie/whisky-ballantine-s-0-5l_902.jpg I jeszcze coś na ząb... http://menu.pl/images/wolowina.gif http://menu.pl/images/galery/dania/DSCN0269_male.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Edziu!!!!! No gratulki!!!!! Wytrzymać 6 lat z taką bandą ..... http://www.wrotapomorza.pl/res/turystyka/aktualnosci/grudzien/szampan_strzal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.04.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Oj własnie zauważyłam, że dziś stuknął mi 6 roczek na tym forum Gratulki uśmiech popołudniowy wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Edziu -wybieram to http://alex.lomza.pl/galerie/wodka-finlandia-0-5l_896.jpg Twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Edziu gratulacje witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 EDZIU TO LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Twoje zdrowie http://www.foody.pl/uimages/ALKOHOLE/Wino/Dzialy/Rodzaje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.04.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 mój rozmiar to 36/38 od dzisiaj odstępuję wszystkie ciasteczka i ...............co drugie piwo i boczek wędzony od szwagra ale mi dobrze, boczuś, kochany boczuś, uwielbiam, mniam o piwie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.04.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 czesc śpiochy Tolę podkarmić !!!! zrobimy ogólnopolską akcję Nakarm Tolę rozmiar 36 powinien być karany przymusowym jedzeniem jakby co to mogę oddać Toli kika moich kilogramów to ja Toli bede oddawała kolację kto jeszcze chętny do podkarmienia kierowniczki ? Ew-ka, to co dziś przyszykowałaś, głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 czesc śpiochy Tolę podkarmić !!!! zrobimy ogólnopolską akcję Nakarm Tolę rozmiar 36 powinien być karany przymusowym jedzeniem jakby co to mogę oddać Toli kika moich kilogramów to ja Toli bede oddawała kolację kto jeszcze chętny do podkarmienia kierowniczki ? Ew-ka, to co dziś przyszykowałaś, głodna jestem to robimy wypad na kolację do Ewki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts