Ew-ka 30.04.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witanko ja te blache z drugiego planu proszę i do tego z 2litry...mleka Ewcia ale mi smaka narobiłaś. Tomku zdrowia życzę. blacha jedzie do Krakał ...do dzieci chyba sie ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ew-ka, Jea dzięki. Musi być dobrze, bo "kulas" jest mi jeszcze potrzebny. Muszę wnukom pokazać jak się piłkę kopie. A tak bym sobie pojadł makaronu, chleba, ciast wszelakich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witanko ja te blache z drugiego planu proszę i do tego z 2litry...mleka Ewcia ale mi smaka narobiłaś. Tomku zdrowia życzę. blacha jedzie do Krakał ...do dzieci chyba sie ucieszą po drodze go z jea zatrzymiemy, i nie wiadomo co do krakowa dojedzie ... Tomku - zdrowiej szybko bo z kim to piwko wypiję w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Bodziu, jedno piwko, wieczorem, wyłacznie z Toba to dochtor pozwolił z okazji spotkania. Cieszę siię, że będziesz. Nocleg masz zapewniony. I transport rano w "Dzień Dziecka" (30.06.2008) na dworzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Bodziu, jedno piwko, wieczorem, wyłacznie z Toba to dochtor pozwolił z okazji spotkania. Cieszę siię, że będziesz. Nocleg masz zapewniony. I transport rano w "Dzień Dziecka" (30.06.2008) na dworzec. mam to już wydrukowane na papierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Masz jak w banku, Nie ruskim. Chyba nasz na priwa mója komórkę, jeśli nie , zajrzyj na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Masz jak w banku, Nie ruskim. . Jasne!! ...pełne !! http://noltychy.pl/news/images/topics/tyskie.jpghttp://noltychy.pl/news/images/topics/tyskie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Boguś, nawet dzień wcześniej z Bogusiową będzie OK. Tylko daj znać, bo trafić ciężko, Odbiorę z dworca. A powrót... Po spotkaniu. 2 piwa dochtor zezwolił na spotkanie Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.04.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Boguś, nawet dzień wcześniej z Bogusiową będzie OK. Tylko daj znać, bo trafić ciężko, Odbiorę z dworca. A powrót... Po spotkaniu. 2 piwa dochtor zezwolił na spotkanie Muratora. trafić może być ciężko ale przy powrocie do domu ... a dochtor coraz bardziej mi sie podoba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Boguś, mieszkam obecnie pod Warszawą. Trafić trudno. Ale z noclegiem nie ma problmeów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Witam się 1 majowo, utrzciłam Świeto Pracy - pracując Tomku to gdzie Ty teraz mieszkasz ???? Och nie mogę się już doczekąc tego spotkania ze śmietanką towarzyską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.05.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Witam się 1 majowo, utrzciłam Świeto Pracy - pracując Tomku to gdzie Ty teraz mieszkasz ???? Och nie mogę się już doczekąc tego spotkania ze śmietanką towarzyską ja miałem pochód ..........z taczką deszcz przerwał wywożenie imperialistów znaczy się chwastów z ogrodu skończyłem układanie kabli do oświetlenia ogrodu, jeszcze tylko pociągnę druta do otwierania bramy jak przestanie padać a i piwa nie mam na stanie i wcale mi doktór nie zabronił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 wróciłam ciasto zjedzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 WITANKO SZKODA,ZE NA CIASTO SIE NIE ZAŁAPAŁAM TOMKU, ŻYCZĘ CI DUŻO ZDROWIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ale świętują wszyscy Nawet kawy nikt nie chciał???? Mi tam wsio rybka, kawę mogę i wieczorem, jeśli ktoś jeszcze, to kawusia raz http://www.magazynhandlowiec.pl/upload/articles/2007_sierpien/kawa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ale świętują wszyscy Nawet kawy nikt nie chciał???? Mi tam wsio rybka, kawę mogę i wieczorem, jeśli ktoś jeszcze, to kawusia raz http://www.magazynhandlowiec.pl/upload/articles/2007_sierpien/kawa.JPG tam zaraz świętują kawa mogie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.05.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witajcie, donoszę, że obecnie znów w "komturii" razem z piesem Obaj jesteśmy szczęśliwi. Jutro polowanie - na majstra, bo nas trochę "przypiliło". A teraz zbyt późno na kawę. Napiję się wirtualnego browarka... zgodnie z tradycją SPECJALny, TYSKIe, ŻUBR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witajcie. Ja też uczciłam świeto pracy. Z grubsza opanowałam obsługę mojego sklepu internetowego. Zapraszam na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Skoro na kawę za późno - prosze Komturze !! http://www.netblok.pl/~noltychy/okazje/tyskie_small.jpg A to dla Majstra http://www.islandia.org.pl/artykuly/2007/tyskie_islandia.jpg - na zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witajcie. Ja też uczciłam świeto pracy. Z grubsza opanowałam obsługę mojego sklepu internetowego. Zapraszam na zakupy. A co proponujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts