Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry :D

a kawa gdzie :evil: :wink:

trzeba posterować .....zaparzaczkami 8)

chyba było spięcie i zaparzaczka nie zadziałała :roll: :lol: :wink:

http://atzuska.blox.pl/resource/na_stole.jpg

Echhh pamiętam tą imprezę :wink: Jamlesiku pamiętasz? 8) :wink:

Witam słonecznie :D

joola ....ale nie powiesz chyba ,że TA na stole to Wasza znajoma ???? :roll:

dzisiaj zasłużyłam na duuuużżżeee piwo :lol:

http://www.reklamagratis.pl/_mm/_d/_ext/22/big_piwo%20rozjasnia%20umysl01.jpg

....bo -umyłam wszystkie drzwi i okna .....wyprałam pościel ,wywietrzyłam poduchy i kołdry ......nasadziłam kwiaty ...upiekłam żeberka i zrobiłąm ciap-kapustę :lol: ufff

witam wieczorową porą :D

Ew-ka - ale dzisiaj zaszalałaś :o :D

to jeszcze nie koniec ...pojechałam jeszcze na duże zakupy spożywcze bo w spiżarni było juz tylko światło :lol: a teraz zrobię mężowi masaż szyi ( ma jakieś bóle kręgow szyjnych u podst. czaszki i od kilku dni masuję go rano i wieczorem ) .....a potem sobie otworzę piwko :D

Maluszku -zabawiłaś sie dzisiaj w śledczego :lol:

mowiłam Wam ,że na Nk odnalazłam rodzinę ? jakis czas temu pewna kobieta poszukiwała swoich korzeni -----powiedziała ,że jej pradziadkowie nazywali sie tak i tak ....moi też :o wiec zadzwonilam do mamy i okazało sie ,że to kuzynka mojej mamy a jej babcia byla chrzestna mojej Mamy :o

Jej tato zadzwonil jakis miesiac temu do mojej mamy i sobie fajnie pogadali -moja mama duzo pamieta,bo jako dziecko mieszkala z pradzaidkami -to byla wielka niespodzianka rodzinna -planowalismy nawet spotkanie ( rodzina mieszka wWarszawie ) .....a dzisiaj przyszla do nas smutna wiadomość ,że senior rodu zmarł :cry:

Przykre Ewo z tym seniorem. Taka wiadomość akurat dzisiaj.

Też szukam swych przodków i chyba odnalałem rodzinę w... Turcji. Nie nie jestem z pochodzenia Turkiem :) tylko prawdopodobnie brat mojego przodka był jednym z pierwszych osadników polskiej wsi pod Istambułem - Polezkoy - Adampol.