Aga J.G 06.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To ja tylko szybko listę podpiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 bry... a jak tam nasi maturzyści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 wszystkim dorosłym maturzystom proponuję jeden naparstek wybranego napoju, a dla kierowniczki nieco więcej ...( dla odkażenia zewnętrznego i wewnętrznego oczywiście ) http://www.vanapo.sk/img/produkty/royal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.05.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 dzięki dobry człowieku, wiesz, co szefową odkazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 06.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 dzięki dobry człowieku, wiesz, co szefową odkazi nooo ... staram sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.05.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 jak naparstek i z rana to rum do kawy biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.05.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 eee tam sterowanie małżem jest niezawodne i nie potrzeba żadnego kabla ale małż nie kiedy prundu też potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.05.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 dobry a kawa gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.05.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 dobry a kawa gdzie trzeba posterować .....zaparzaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.05.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 dobry a kawa gdzie trzeba posterować .....zaparzaczkami chyba było spięcie i zaparzaczka nie zadziałała http://atzuska.blox.pl/resource/na_stole.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.05.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 dobry a kawa gdzie trzeba posterować .....zaparzaczkami chyba było spięcie i zaparzaczka nie zadziałała http://atzuska.blox.pl/resource/na_stole.jpg Echhh pamiętam tą imprezę Jamlesiku pamiętasz? Witam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 07.05.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Acha i kawa dla wszystkich. http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/Kawa/ParzenieKawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 dobry a kawa gdzie trzeba posterować .....zaparzaczkami chyba było spięcie i zaparzaczka nie zadziałała http://atzuska.blox.pl/resource/na_stole.jpg Echhh pamiętam tą imprezę Jamlesiku pamiętasz? Witam słonecznie joola ....ale nie powiesz chyba ,że TA na stole to Wasza znajoma ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 dzisiaj zasłużyłam na duuuużżżeee piwo http://www.reklamagratis.pl/_mm/_d/_ext/22/big_piwo%20rozjasnia%20umysl01.jpg ....bo -umyłam wszystkie drzwi i okna .....wyprałam pościel ,wywietrzyłam poduchy i kołdry ......nasadziłam kwiaty ...upiekłam żeberka i zrobiłąm ciap-kapustę ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witam się Ewa to rzeczywiście nalezy Ci się i piwko i odpoczynek i jakiś masaż Ja az tyle nei zrobiłam, ale musiałam się oszczędzać żeby mieć siły do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 witam wieczorową porą Ew-ka - ale dzisiaj zaszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 witam wieczorową porą Ew-ka - ale dzisiaj zaszalałaś to jeszcze nie koniec ...pojechałam jeszcze na duże zakupy spożywcze bo w spiżarni było juz tylko światło a teraz zrobię mężowi masaż szyi ( ma jakieś bóle kręgow szyjnych u podst. czaszki i od kilku dni masuję go rano i wieczorem ) .....a potem sobie otworzę piwko Maluszku -zabawiłaś sie dzisiaj w śledczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 mowiłam Wam ,że na Nk odnalazłam rodzinę ? jakis czas temu pewna kobieta poszukiwała swoich korzeni -----powiedziała ,że jej pradziadkowie nazywali sie tak i tak ....moi też wiec zadzwonilam do mamy i okazało sie ,że to kuzynka mojej mamy a jej babcia byla chrzestna mojej Mamy Jej tato zadzwonil jakis miesiac temu do mojej mamy i sobie fajnie pogadali -moja mama duzo pamieta,bo jako dziecko mieszkala z pradzaidkami -to byla wielka niespodzianka rodzinna -planowalismy nawet spotkanie ( rodzina mieszka wWarszawie ) .....a dzisiaj przyszla do nas smutna wiadomość ,że senior rodu zmarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.05.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Przykre Ewo z tym seniorem. Taka wiadomość akurat dzisiaj. Też szukam swych przodków i chyba odnalałem rodzinę w... Turcji. Nie nie jestem z pochodzenia Turkiem tylko prawdopodobnie brat mojego przodka był jednym z pierwszych osadników polskiej wsi pod Istambułem - Polezkoy - Adampol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.05.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witam w ten calkiem mily poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts