Maluszek 08.05.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 witam serdecznie w czwartkowy poranek Maluszku -zabawiłaś sie dzisiaj w śledczego a jakoś tak samo wyszło ale fajnie, że udało mi się kilka osób odnaleźć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Jeśli ma się ochotę na kawę w miłym towarzystwie to jaki obrać kierunek??? Oczywiście jedyny słuszny - KK http://www.domowatmosfera.art.pl/da/byzdra/Kawa.jpg Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.05.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dzisiaj zasłużyłam na duuuużżżeee piwo ....bo -umyłam wszystkie drzwi i okna .....wyprałam pościel ,wywietrzyłam poduchy i kołdry ......nasadziłam kwiaty ...upiekłam żeberka i zrobiłąm ciap-kapustę ufff Ew-ka ja wiem, że Ty lubisz myć okna jakby zabrakło Ci materiału to ja mam całkiem fajne do umycia zbieram się od tygodnia do umycia dzień dobry Braza dzięki łapię kawkę i idę na obchód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 braza - do takiej kawki tylko oponki http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ew-ka ja wiem, że Ty lubisz myć okna jakby zabrakło Ci materiału to ja mam całkiem fajne do umycia zbieram się od tygodnia do umycia nigdy w życiu nie cierpie myć okien jak mam jakieś zmartwienie to wtedy sprzątam jak oszalała ....wolę nie mieć zmartwień i za to mieć brudne okna ale .....dzisiaj pieknie sie patrzy na taaaakie czyste okna i słoneczko świeci zaraz zrobie sniadanko i zjemy z H.na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ale .....dzisiaj pieknie sie patrzy na taaaakie czyste okna i słoneczko świeci zaraz zrobie sniadanko i zjemy z H.na tarasie śniadanko na tarasie to jest to co tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.05.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ale .....dzisiaj pieknie sie patrzy na taaaakie czyste okna i słoneczko świeci zaraz zrobie sniadanko i zjemy z H.na tarasie śniadanko na tarasie to jest to co tygryski lubią najbardziej a ja myślałam, że tygryski najbardziej lubią tygrysiczki Ew-ka a ja mam zmartwienia i brudne okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ale .....dzisiaj pieknie sie patrzy na taaaakie czyste okna i słoneczko świeci zaraz zrobie sniadanko i zjemy z H.na tarasie śniadanko na tarasie to jest to co tygryski lubią najbardziej a ja myślałam, że tygryski najbardziej lubią tygrysiczki to też lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.05.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ew-ka ja wiem, że Ty lubisz myć okna jakby zabrakło Ci materiału to ja mam całkiem fajne do umycia zbieram się od tygodnia do umycia nigdy w życiu nie cierpie myć okien jak mam jakieś zmartwienie to wtedy sprzątam jak oszalała ....wolę nie mieć zmartwień i za to mieć brudne okna ale .....dzisiaj pieknie sie patrzy na taaaakie czyste okna i słoneczko świeci zaraz zrobie sniadanko i zjemy z H.na tarasie Nooo, to pogodę mamy z głowy, zaraz spadnie deszcz...ja tak zawsze mam-jak tylko umyję okna, to zaraz pada Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Joola, to tak jak u mnie!!!!! Dlatego nie myję okien już od pewnego czasu Do mycia okien potrzebny mi jest nastrój ... tylko, że ja nigdy nie wiem, jaki on ma być Fajne te oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Joola, to tak jak u mnie!!!!! Dlatego nie myję okien już od pewnego czasu Do mycia okien potrzebny mi jest nastrój ... tylko, że ja nigdy nie wiem, jaki on ma być Fajne te oponki u mnie jest podobnie jak nie deszcz następnego dnia to jeszcze tego samego dnia okna tarasowe brudzą nochami moje dwa psy a koty też czasem dokładają swoje odbitki nosowe i jak tu myć okna :9 cieszę się, że oponki smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witam sie i ja Co do okien ja mam motywacje Komunię na koniec maja ale jeszcze czekam żeby mi się nie zabrudziły Jak znam zycie i siebie będę myła na ostatnią chwile i narzekała że mogłam umyć na raty a nie tak wszystkie naraz a teraz jestem zmeczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Maluszku znam to bardzo dobrze ja jeszcze oprócz nosa mam piekne zacieki z silny I u nas nos jest nie tylko na tarasie ale na innych oknach Kocica za to bardzo ładnie przyozdobiła tynk na zew. swoimi łapkami prawie pod każdym oknem jest piekny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ew-ka ja wiem, że Ty lubisz myć okna jakby zabrakło Ci materiału to ja mam całkiem fajne do umycia zbieram się od tygodnia do umycia nigdy w życiu nie cierpie myć okien jak mam jakieś zmartwienie to wtedy sprzątam jak oszalała ....wolę nie mieć zmartwień i za to mieć brudne okna ale .....dzisiaj pieknie sie patrzy na taaaakie czyste okna i słoneczko świeci zaraz zrobie sniadanko i zjemy z H.na tarasie Nooo, to pogodę mamy z głowy, zaraz spadnie deszcz...ja tak zawsze mam-jak tylko umyję okna, to zaraz pada ...... na tarasie w południe również była kawa -kolega motorowy odwiedził nas -tym razem samochodem , a o 14,oo obiad dla 7 osób ( nieoczekiwany najazd ale bez obaw - to Rodzice i bracia z drogi zajechali ,a że wiedziałam o ktorej podjadą -upiekłam udka i ziemniaki wiec było szybko i bez roboty ) a o 16,oo zaczął popadywać deszczyk ,ale delikatnie i nie zapadał szyb no to teraz wypadałoby przekąsić conieco http://www.bombonierka.net/czekolada1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ew-ka co sie szlajosz po kafyjkach ? jeszcze namawiosz do rozpusty tom szokoladom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ew-ka co sie szlajosz po kafyjkach ? jeszcze namawiosz do rozpusty tom szokoladom gorzka czekolada .....mniammmmm mniam Froszka -zajrzałam do RW i jak zobaczyłam te dziwne majtki to sie szybciutko wycofałam strach sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ew-ka co sie szlajosz po kafyjkach ? jeszcze namawiosz do rozpusty tom szokoladom gorzka czekolada .....mniammmmm mniam Froszka -zajrzałam do RW i jak zobaczyłam te dziwne majtki to sie szybciutko wycofałam strach sie bać no wlasnie ...gorzka ....tako , co jom nojbardziej lubia ..ty wredoto majtek sie nie boj, sa bardziej niz bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 majtek sie nie boj, sa bardziej niz bezpieczne ale takie jakieś dziwne som mało przyjazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 malo przyjazne to sa polskie podatki z gatkami nie musisz sie koniecznie przyjaznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kochani, podczas spotkania 31 maja będzie licytacja podarowanych przez Was przedmiotów. Dochód będzie przeznaczony na pomoc samotnej matce z całkowicie niepełnosprawnym dzieckiem. Widząc jak fantastycznie przebiegła licytacja internetowa na rzecz rehabilitacji Stefka sądzę, że wylicytujemy okrągłą sumkę. Zajrzyjcie proszę na:http://forum.muratordom.pl/bedzie-aukcja-na-rzecz-chorej-dziewczynki-i-jej-matki,t130876.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts