Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzisiaj zasłużyłam na duuuużżżeee piwo :lol:

....bo -umyłam wszystkie drzwi i okna .....wyprałam pościel ,wywietrzyłam poduchy i kołdry ......nasadziłam kwiaty ...upiekłam żeberka i zrobiłąm ciap-kapustę :lol: ufff

Ew-ka ja wiem, że Ty lubisz myć okna jakby zabrakło Ci materiału to ja mam całkiem fajne :D do umycia :-? zbieram się od tygodnia do umycia :-?

dzień dobry :D

Braza dzięki :p łapię kawkę i idę na obchód 8)

Ew-ka ja wiem, że Ty lubisz myć okna jakby zabrakło Ci materiału to ja mam całkiem fajne :D do umycia :-? zbieram się od tygodnia do umycia :-?

nigdy w życiu :lol: nie cierpie myć okien :evil: jak mam jakieś zmartwienie to wtedy sprzątam jak oszalała ....wolę nie mieć zmartwień i za to mieć brudne okna 8)

ale .....dzisiaj pieknie sie patrzy na taaaakie czyste okna :lol: i słoneczko świeci :D

zaraz zrobie sniadanko i zjemy z H.na tarasie :D

ale .....dzisiaj pieknie sie patrzy na taaaakie czyste okna :lol: i słoneczko świeci :D

zaraz zrobie sniadanko i zjemy z H.na tarasie :D

śniadanko na tarasie to jest to co tygryski lubią najbardziej :D

a ja myślałam, że tygryski najbardziej lubią tygrysiczki :roll: :lol: :wink:

Ew-ka a ja mam zmartwienia i brudne okna :-?

nigdy w życiu :lol: nie cierpie myć okien :evil: jak mam jakieś zmartwienie to wtedy sprzątam jak oszalała ....wolę nie mieć zmartwień i za to mieć brudne okna 8)

ale .....dzisiaj pieknie sie patrzy na taaaakie czyste okna :lol: i słoneczko świeci :D zaraz zrobie sniadanko i zjemy z H.na tarasie :D

Nooo, to pogodę mamy z głowy, zaraz spadnie deszcz...ja tak zawsze mam-jak tylko umyję okna, to zaraz pada :roll: :wink:

Dzieńdoberek :D

Joola, to tak jak u mnie!!!!! Dlatego nie myję okien już od pewnego czasu :wink: :D

Do mycia okien potrzebny mi jest nastrój ... tylko, że ja nigdy nie wiem, jaki on ma być :roll: :wink:

Fajne te oponki :)

u mnie jest podobnie jak nie deszcz następnego dnia to jeszcze tego samego dnia okna tarasowe brudzą nochami moje dwa psy a koty też czasem dokładają swoje odbitki nosowe i jak tu myć okna :9

cieszę się, że oponki smakowały :D

Witam sie i ja :)

Co do okien ja mam motywacje Komunię na koniec maja ale jeszcze czekam żeby mi się nie zabrudziły :wink: :) Jak znam zycie i siebie będę myła na ostatnią chwile i narzekała że mogłam umyć na raty a nie tak wszystkie naraz a teraz jestem zmeczona :-?

Maluszku znam to bardzo dobrze ja jeszcze oprócz nosa mam piekne zacieki z silny :-? I u nas nos jest nie tylko na tarasie ale na innych oknach :)

Kocica za to bardzo ładnie przyozdobiła tynk na zew. swoimi łapkami prawie pod każdym oknem jest piekny wzór :)

ale .....dzisiaj pieknie sie patrzy na taaaakie czyste okna :lol: i słoneczko świeci :D zaraz zrobie sniadanko i zjemy z H.na tarasie :D

Nooo, to pogodę mamy z głowy, zaraz spadnie deszcz...ja tak zawsze mam-jak tylko umyję okna, to zaraz pada :roll: :wink:

...... na tarasie w południe również była kawa -kolega motorowy odwiedził nas -tym razem samochodem , a o 14,oo obiad dla 7 osób ( nieoczekiwany najazd :lol: ale bez obaw - to Rodzice i bracia z drogi zajechali ,a że wiedziałam o ktorej podjadą -upiekłam udka i ziemniaki wiec było szybko i bez roboty )

a o 16,oo zaczął popadywać deszczyk ,ale delikatnie i nie zapadał szyb 8)

no to teraz wypadałoby przekąsić conieco :lol:

http://www.bombonierka.net/czekolada1.jpg

ew-ka co sie szlajosz po kafyjkach ? :roll:

jeszcze namawiosz do rozpusty tom szokoladom :evil: :wink:

gorzka czekolada .....mniammmmm mniam :lol:

Froszka -zajrzałam do RW i jak zobaczyłam te dziwne majtki :o to sie szybciutko wycofałam 8) strach sie bać :lol:

no wlasnie ...gorzka ....tako , co jom nojbardziej lubia ..ty wredoto :evil: :wink: :wink:

majtek sie nie boj, sa bardziej niz bezpieczne :lol:

Kochani, podczas spotkania 31 maja będzie licytacja podarowanych przez Was przedmiotów. Dochód będzie przeznaczony na pomoc samotnej matce z całkowicie niepełnosprawnym dzieckiem. Widząc jak fantastycznie przebiegła licytacja internetowa na rzecz rehabilitacji Stefka sądzę, że wylicytujemy okrągłą sumkę. Zajrzyjcie proszę na:

http://forum.muratordom.pl/bedzie-aukcja-na-rzecz-chorej-dziewczynki-i-jej-matki,t130876.htm