aniawmuratorze 03.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 cześć a jak proszę o sok malinowy do piwa to dostanę też bym chciala coś podlać tylko wody w kranie niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 aniu - proszę bardzo http://www.fashionmedia.pl/images/stories/Zdrowie/ogrody_natury_malina_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 aniu- zakrecaja Wam wode ,czy ciśnienie jest kiepskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 aniu- zakrecaja Wam wode ,czy ciśnienie jest kiepskie? moja miejska woda to ujęcie głębinowe w sąsiedniej wiosce tam są zbiorniki i pompy jak jest zbyt duży pobór wody to pompy nie wyrabiają i ciśnienie spada do zera jak nie ma długo prądu to też nie mam wody dziś prąd jest ale wody brak jak ja się wykąpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Maluszku dzęki za soczek lubię soczek z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 o to nie fajnie masz woda to podstawa przecież a piwo masz ? też płyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 niestety moje oczka same sie zamykają cały dzien byłam dzisiaj w pracy no i lekutko sie zmęczyłam mam obiecany masażyk do jutra ...bądźcie niegrzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ewka - jak to w pracy przecież mówiłaś, że masz urlop i wypoczywasz a może takie piwko http://www.obrazky.pl/obrazky/usmiechniete-piwo-328-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ewka - jak to w pracy przecież mówiłaś, że masz urlop i wypoczywasz ...nietety jestem jak pogotowie od nagłych przypadków urlopowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dobranoc a ja zdjęcia ze zlotu próbuję obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Maluszku dzęki za soczek lubię soczek z pianką to co Ty piłaś ....soczek z piwem, czy piwo z sokiem PS. jedno i drugie to ...profanacja PS 2. właśnie co z joolą mam nadzieję, że na zlot nie dojechała tylko dlatego, że ja nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Zamknięte na głucho. Czy to likwidacja? to podobnie jak z moją robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Zamknięte na głucho. Czy to likwidacja? to podobnie jak z moją robotą co Ty opowiadasz witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 właśnie co z joolą mam nadzieję, że na zlot nie dojechała tylko dlatego, że ja nie byłem g... prowda nie przyjechała, bo ja nie byłem... Maluszku - nie przejmuj sie Jamlesem bo On cygani na każdym kroku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A tak w ogóle Bodziu to czemu Cię nie było co????? Jamlesikiem się przejumję bo go lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.06.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A tak w ogóle Bodziu to czemu Cię nie było co????? Jamlesikiem się przejumję bo go lubię miałem rezerwację ale ... nie wyszło ... może następnym razem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A tak w ogóle Bodziu to czemu Cię nie było co????? Jamlesikiem się przejumję bo go lubię miałem rezerwację ale ... nie wyszło ... może następnym razem .... mam nadzieję, że będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 cze gdzie żeś bywał Ssssttttttaaaaa...chu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 właśnie co z joolą mam nadzieję, że na zlot nie dojechała tylko dlatego, że ja nie byłem g... prowda nie przyjechała, bo ja nie byłem... Maluszku - nie przejmuj sie Jamlesem bo On cygani na każdym kroku.... Bodziu, to jesteś podwójnie winny. Raz, że Ciebie nie było, dwa, że Joola nie przyjechała. A zabrałem Twoją plakietkę. bodzio_g. Musisz wyrazic samokrytyke, żal i obiecać, że w przyszłym roku przybedziesz, i zadośćuczynisz jooli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts