Ivonesca 06.06.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ivo - co będziesz robić? Czy ta praca pewna jest? troszkę Ci zazdraszczam takich długich wakacji własnie te wakacje (1,5 miesiąca) najbardziej mi się podobaja z całej tej sytuacji czy praca pewna? nie podpisałam żadnej umowy, na razie jedziemy na zaufaniu. wiesz, gdyby sie okazało że jednak nie wypali (tfu,tfu) to bedę szukać na jesieni - teraz to niezbyt fajny czas na szukanie nowej roboty co do samej pracy - blisko Twej branży (o ile dobrze pamietam ) - czyli całkowicie coś nowego dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Muszą wrócić czasy świetności. Forum Muratora bez KK . Niemożliwe no to LLLLLLLLLLuuuuuuuuuuuu za Twoją 128 setkę i teraz powinny się się ukazać suto zastawione stoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ...i ja się juz poprawie ...tylko nie zamykajcie KK obiecanki, cacanki? mam nadzieję że nie tylko Iwonka - trzymam za słowo ja bym wolał za co inszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.06.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ivo - co będziesz robić? Czy ta praca pewna jest? troszkę Ci zazdraszczam takich długich wakacji własnie te wakacje (1,5 miesiąca) najbardziej mi się podobaja z całej tej sytuacji czy praca pewna? nie podpisałam żadnej umowy, na razie jedziemy na zaufaniu. wiesz, gdyby sie okazało że jednak nie wypali (tfu,tfu) to bedę szukać na jesieni - teraz to niezbyt fajny czas na szukanie nowej roboty co do samej pracy - blisko Twej branży (o ile dobrze pamietam ) - czyli całkowicie coś nowego dla mnie Ivo może jakieś wskazówki dla poszukującej pracy Ja to muszę być wyjątkowa pierdoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ...i ja się juz poprawie ...tylko nie zamykajcie KK obiecanki, cacanki? mam nadzieję że nie tylko Iwonka - trzymam za słowo ja bym wolał za co inszego... no ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ...i ja się juz poprawie ...tylko nie zamykajcie KK obiecanki, cacanki? mam nadzieję że nie tylko Iwonka - trzymam za słowo ja bym wolał za co inszego... no ciekawe to podobnie jak w tym dialogu ze starego dowcipu o panience i facecie, co sie wpatrywał bezczelnie w jej biust: ona: co się tak gapisz, chcesz w pysk? on: tak, jednego. A drugiego do ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.06.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 łeeee ja tam jednak wolę piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 łeeee ja tam jednak wolę piwo przed czy po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 to podobnie jak w tym dialogu ze starego dowcipu o panience i facecie, co sie wpatrywał bezczelnie w jej biust: ona: co się tak gapisz, chcesz w pysk? on: tak, jednego. A drugiego do ręki... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ivo - co będziesz robić? Czy ta praca pewna jest? troszkę Ci zazdraszczam takich długich wakacji własnie te wakacje (1,5 miesiąca) najbardziej mi się podobaja z całej tej sytuacji czy praca pewna? nie podpisałam żadnej umowy, na razie jedziemy na zaufaniu. wiesz, gdyby sie okazało że jednak nie wypali (tfu,tfu) to bedę szukać na jesieni - teraz to niezbyt fajny czas na szukanie nowej roboty co do samej pracy - blisko Twej branży (o ile dobrze pamietam ) - czyli całkowicie coś nowego dla mnie branży szkoleniowej czy z numerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ja bym preferował zajęcia z numerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a z jakimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Uśmiałem się. Rano przed 9 wpadła do komturii ekipa w sile 4 luda i zaczęła wykańczanie. Ranyyyyyyyy, robota paliła im się w rękach skończyli i odjechali niedawno. Jutro wrócą. O 7. Chałupa wygląda jak po najeździe Hunów. Myślałem, że będą robić w jednym pomieszczeniu, a oni wszystko. Nie chodzą, a biegają, bo tak szybciej. Nie ma gdzie spać, bo moje łoże, ponieważ przeszkadzało wyniesli na taras, wykuli jakieś dziury w ścianach (potrzebne) zużyli 2 worki zaprawy do klinkieru, worek kleju do glazury, rozebrali kominek, (będzie przebudowany) posprzątali po sobie i odjechali..... UFFFFFF. Jutro trochę mniej pracy. Obserwujemy Rajd Polski i robimy grilla. Jakaś "krzynka" piwa się chłodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a z jakimi mogę Ci parę wykręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a z jakimi 8, 15, 23, 33, 47, 49. Liczba dodatkowa: 35. Końcówka banderoli 8765. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a z jakimi 8, 15, 23, 33, 47, 49. Liczba dodatkowa: 35. Końcówka banderoli 8765. oj to daaaaaaaaawno temu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a z jakimi mogę Ci parę wykręcić chciałbyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a z jakimi mogę Ci parę wykręcić chciałbyś no ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Nie chodzą, a biegają, bo tak szybciej. i co, nie mają czasu tych taczek załadować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a z jakimi 8, 15, 23, 33, 47, 49. Liczba dodatkowa: 35. Końcówka banderoli 8765. oj to daaaaaaaaawno temu było Przecież Ty tego nie możesz pamiętać. Pewnie dziadek Ci opowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts