Ew-ka 12.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/120179672751152405.jpg dostawa też zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ci są jacyś zadowoleni ba przeca piwo piją to zadowoleni to ja zostanę przy Absolwencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 to ja wysiadam ..... życze zatem twardej główki dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 to ja wysiadam ..... życze zatem twardej główki dobrej nocki tera otwieromy Żubrówka PS. soku jabłkowego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.06.2008 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 a teraz .....suszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.06.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dzień dobry nadstawiać kubeczki proszę http://www.kitchenniche.ca/images/bodum%20french%20press%20coffee%20maker%20chambord%20big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 a dzieki dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.06.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dzień dobry nadstawiać kubeczki proszę http://www.kitchenniche.ca/images/bodum%20french%20press%20coffee%20maker%20chambord%20big.jpg nikt nie chce to ja cały dzbanek dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.06.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 jak to nikt kubeczka nie widzisz http://www.sport-fan.eu/produkty/kubek.jpg cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dzień dobry wszystkim. Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać. Strasznie żałuję, że nie dojechałam na zlot Trzy palce na żebrach, że jechałam! Mam nawet prezent dla Tomka...Wnoszę postulat o zorganizowanie Zlotu nr II może być w Gdańsku (np. u mnie na działce ) Teraz uciekam do pracki paaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.06.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 pustki tutaj....chyba wszyscy topia smutki po wczorajszym meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 pustki tutaj....chyba wszyscy topia smutki po wczorajszym meczu tak od czasu do czasu zerkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.06.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 witajta...jest kto? bo cóś podejrzanie echo dudni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.06.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dzień dobry wszystkim. Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać. Strasznie żałuję, że nie dojechałam na zlot Trzy palce na żebrach, że jechałam! Mam nawet prezent dla Tomka...Wnoszę postulat o zorganizowanie Zlotu nr II może być w Gdańsku (np. u mnie na działce ) Teraz uciekam do pracki paaaaaaaaaaaa Mnie tez było przykro, że Cię nie było. Ja wprawdzie na zlocie byłem, ale teraz to nawet na forum rzadko wpadam. Dziś byłem rano, później jazda po Warszawie nastepnie do "komturii" i do Warszawy. I znów znikam z forum na kilka dni. Odezwę się około środy. Może wcześniej jak dorwę jakiegoś kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.06.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dzień dobry wszystkim. Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać. Strasznie żałuję, że nie dojechałam na zlot Trzy palce na żebrach, że jechałam! Mam nawet prezent dla Tomka...Wnoszę postulat o zorganizowanie Zlotu nr II może być w Gdańsku (np. u mnie na działce ) Teraz uciekam do pracki paaaaaaaaaaaa Mnie tez było przykro, że Cię nie było. Ja wprawdzie na zlocie byłem, ale teraz to nawet na forum rzadko wpadam. Dziś byłem rano, później jazda po Warszawie nastepnie do "komturii" i do Warszawy. I znów znikam z forum na kilka dni. Odezwę się około środy. Może wcześniej jak dorwę jakiegoś kompa. niczym globtroter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.06.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dzień dobry wszystkim. Wpadłam tylko na chwilkę się przywitać. Strasznie żałuję, że nie dojechałam na zlot Trzy palce na żebrach, że jechałam! Mam nawet prezent dla Tomka...Wnoszę postulat o zorganizowanie Zlotu nr II może być w Gdańsku (np. u mnie na działce ) Teraz uciekam do pracki paaaaaaaaaaaa Mnie tez było przykro, że Cię nie było. Ja wprawdzie na zlocie byłem, ale teraz to nawet na forum rzadko wpadam. Dziś byłem rano, później jazda po Warszawie nastepnie do "komturii" i do Warszawy. I znów znikam z forum na kilka dni. Odezwę się około środy. Może wcześniej jak dorwę jakiegoś kompa. niczym globtroter Raczej kierowca długodystansowy. Nawet piwa nie ma kiedy wypić. Tylko "czerwonego byka" można. Fujjjjjjjjjj, ale pomaga cholercia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.06.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Tylko "czerwonego byka" można. Fujjjjjjjjjj, ale pomaga cholercia. co to za wynalazek jakoś niekojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.06.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Red Bull w smaku - rozpuszczone landryny. Zawarta w tym napoju guarana działa cuda. Skrzydła jednak nie wyrastają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.06.2008 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 jak wracałem z Ukrainy w nocy, to nawet to na mnie nie działało. musiałem się przespać na poboczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.06.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!! kawę zapodano http://www.l-mobile.com/Cms/Media/GlobalRepositories/Allgemein/Referenzen/Kunden%20-%20Bilder/Kaffee%20Partner%20Tasse.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts