jamles 18.06.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 WIATM WSZYSTKICH BUZIAKI DLA NASZEGO RODZYNKA - JAMLESA A CO SIĘ DZIEJE Z TOMKIEM ????? Froszka chyba zna szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.06.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 WIATM WSZYSTKICH BUZIAKI DLA NASZEGO RODZYNKA - JAMLESA A CO SIĘ DZIEJE Z TOMKIEM ????? Froszka chyba zna szczegóły przeprowadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.06.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Teska- moj trawnik maciupki ,wiec podlewam z węża tak aby róz nie moczyć . Teska -poszukaj na pniu odmiany Rosarium -jest cudowna a tak wogóle to jestem oczarowana różami i codziennie ,jeszcze po rosie biegam niczym Zosia i zachwycam sie kwiatami widzę to echh chciałam coś napisać ale za bardzo nie wiem jak to powiem tylko, że cieszę się, że Cię poznałam dzień dobry Jamles czy my się już odchudzamy czy nie bo to ciasteczko się do mnie tak ślicznie uśmiecha to od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jamles czy my się już odchudzamy czy nie bo to ciasteczko się do mnie tak ślicznie uśmiecha to od poniedziałku z czego Ty się chcesz odchudzać, co i jak to do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 witajta! kurna, cosik mię zabloczyło i nie mogłem się zalogować na forum, ale se na końcu poradziłem. tylko musiałem wyczyścić cała historię.a tu się coś dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Teska- moj trawnik maciupki ,wiec podlewam z węża tak aby róz nie moczyć . Teska -poszukaj na pniu odmiany Rosarium -jest cudowna a tak wogóle to jestem oczarowana różami i codziennie ,jeszcze po rosie biegam niczym Zosia i zachwycam sie kwiatami najgorsze jest to ze w szkolkach nie znaja wogole nazw.....chyba zamowie w tej szkolce p.Choduna ja dopiero raczkuje.....wszystkie roze dotad oddawalam, bo ciagle cos z nimi nie tak.....no ale teraz w koncu sie przemoglam i mam narazie 4:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 WIATM WSZYSTKICH BUZIAKI DLA NASZEGO RODZYNKA - JAMLESA A CO SIĘ DZIEJE Z TOMKIEM ????? Jezdem, jezdem. W chwili obecnej w "komturii". Za kilka dni faktycznie przeprowadzka, a chałupa... Na podłodze piaskownica po piaskowaniu stropu, kominek w stanie bardzo surowym, , jedynie murki w wiatrołapie skończone. Nie było mnie w internecie kilka dni. Przeprowadzka lada dzień. Ciekawe w który? Jutro mam ganianie po okolicy. Meldunek i parę innych spraw do załatwienia. A gdzie ulotnił się majster? Może ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 może szuka kawałka jakiegoś parapeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 może szuka kawałka jakiegoś parapeta? Raczej... parapetówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 może szuka kawałka jakiegoś parapeta? Raczej... parapetówki no, nie chciałem być taki dosłowny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jutro go wezwę. Nie na dywanik bo go nie mam, ale... Termin mnie gonii jak... ch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.06.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Skwierzyna: Nocą złodziej obsługuje się sam Policjanci ze Skwierzyny nie przypominają sobie z przeszłości podobnego zdarzenia. W środę po godz. 8 na komisariat zadzwoniła przerażona kobieta. Powiedziała, że w barze, którego jest właścicielką, był złodziej. Gdy otworzyła drzwi, mężczyzna stał za barem, trzymając w rękach piwo. Na jej widok schował się na zapleczu, a potem uciekł. Właścicielka rozpoznała w nim 54-letniego mieszkańca kamienicy, w której mieści się bar. Okazało się, że był częstym klientem lokalu. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5325685,Skwierzyna__Noca_zlodziej_obsluguje_sie_sam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.06.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Tak to jest jak szefowa klucz chowa. Człowiek musi obsłużyć się sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.06.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 dzień dobry http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cześć Iwonko przyniosłam oponki, bo już ich dawno nie było - może ich zapach wyciągnie z ukrycia co niektóre osoby http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Iva a co u Cie? żyję sobie pomalutku choć źle pisze - nie pomalutku czas goni do przodu i cały czas są zaległosci ze wszystkim grzebię cały czas w ogódku - nie wiedziałam że tak mnie wciągnie poza tym cały czas nie mamy płotu z przodu domu i to tak wygląda w ekspesowym skrócie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.06.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 witaj Maluszku oponki jak zwykle pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Teska- moj trawnik maciupki ,wiec podlewam z węża tak aby róz nie moczyć . Teska -poszukaj na pniu odmiany Rosarium -jest cudowna a tak wogóle to jestem oczarowana różami i codziennie ,jeszcze po rosie biegam niczym Zosia i zachwycam sie kwiatami zamowilam te roze - czy ona kwitnie do jesieni? widzialam na fotce - pieknie wygladala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.06.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 dzień dobry kawa, oponki mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.06.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 dzień dobry kawa, oponki mniam Jestem dokładnie tego samego zdania Kawa i opnki pyyyyyycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts