Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teska- moj trawnik maciupki ,wiec podlewam z węża tak aby róz nie moczyć .

Teska -poszukaj na pniu odmiany Rosarium -jest cudowna :D

a tak wogóle to jestem oczarowana różami i codziennie ,jeszcze po rosie biegam niczym Zosia i zachwycam sie kwiatami :D

:lol: widzę to :D echh chciałam coś napisać ale za bardzo nie wiem jak to powiem tylko, że cieszę się, że Cię poznałam :p

dzień dobry :D

Jamles czy my się już odchudzamy czy nie :roll: bo to ciasteczko się do mnie tak ślicznie uśmiecha :lol: :wink: to od poniedziałku :lol:

a tak wogóle to jestem oczarowana różami i codziennie ,jeszcze po rosie biegam niczym Zosia i zachwycam sie kwiatami :D

najgorsze jest to ze w szkolkach nie znaja wogole nazw.....chyba zamowie w tej szkolce p.Choduna

ja dopiero raczkuje.....wszystkie roze dotad oddawalam, bo ciagle cos z nimi nie tak.....no ale teraz w koncu sie przemoglam i mam narazie 4:)

WIATM WSZYSTKICH :D

BUZIAKI DLA NASZEGO RODZYNKA - JAMLESA :D

A CO SIĘ DZIEJE Z TOMKIEM ?????

Jezdem, jezdem. :D W chwili obecnej w "komturii". Za kilka dni faktycznie przeprowadzka, a chałupa... :evil: :o :roll:

Na podłodze piaskownica po piaskowaniu stropu, kominek w stanie bardzo surowym, :evil: , jedynie murki w wiatrołapie skończone. Nie było mnie w internecie kilka dni. Przeprowadzka lada dzień. Ciekawe w który? :roll:

Jutro mam ganianie po okolicy. Meldunek i parę innych spraw do załatwienia. A gdzie ulotnił się majster? Może ktoś wie?

:wink:

może szuka kawałka jakiegoś parapeta? :D

Raczej... parapetówki :wink:

Jutro go wezwę. Nie na dywanik bo go nie mam, ale... :evil:

Termin mnie gonii jak... ch... :evil:

Skwierzyna: Nocą złodziej obsługuje się sam

Policjanci ze Skwierzyny nie przypominają sobie z przeszłości podobnego zdarzenia. W środę po godz. 8 na komisariat zadzwoniła przerażona kobieta. Powiedziała, że w barze, którego jest właścicielką, był złodziej. Gdy otworzyła drzwi, mężczyzna stał za barem, trzymając w rękach piwo. Na jej widok schował się na zapleczu, a potem uciekł. Właścicielka rozpoznała w nim 54-letniego mieszkańca kamienicy, w której mieści się bar. Okazało się, że był częstym klientem lokalu.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5325685,Skwierzyna__Noca_zlodziej_obsluguje_sie_sam.html

Tak to jest jak szefowa klucz chowa. Człowiek musi obsłużyć się sam. :evil:

Iva

a co u Cie?

żyję sobie pomalutku ;-) choć źle pisze - nie pomalutku :lol: czas goni do przodu i cały czas są zaległosci ze wszystkim ;-)

grzebię cały czas w ogódku - nie wiedziałam że tak mnie wciągnie :lol:

poza tym cały czas nie mamy płotu z przodu domu :roll:

i to tak wygląda w ekspesowym skrócie ;-)

pozdrawiam

zamowilam te roze - czy ona kwitnie do jesieni? :-? :oops: widzialam na fotce - pieknie wygladala.