tomek1950 20.06.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ... jamles - no ja mam nadzieję, że się nie odchudzasz bo niby dla kogo ja te oponki tak starannie wypiekam, co Dla mnie Dzień doberek wszystkim. a ja myślałem, że dla nas no baa ...przecie wszyscy wiedzą że ...dla mnie Dla nas, dla nas...bo takich dwóch jak nas trzech, to ani jednego tzn ...nas Troje któś mogłby powiedzieć że My to ... Ich Troje Nie licząc psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.06.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tolusia! Melduję się! I nawet sobie coś tam wirtualnie i niewirtualnie popijam http://www.bdsklep.pl/images/miland/karmi_classic_m.jpg Napój ten, jak sama nazwa wskazuje, przeznaczony jest dla matek karmiących WITAJCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 witajcie wszyscy..... ememesik witaj kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ememsik, Aniu W., buziaki dla wszystkich Pilnujcie kawiarni, baru, kasy, zeszyciku, żebym miała do czego wracać. Życzę Wam tu wszystkim pięknej pogody, deszczu tylko nocą. Bądźcie niegrzeczni i bawcie się dobrze. Do przeczytania za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Tolusia! Melduję się! I nawet sobie coś tam wirtualnie i niewirtualnie popijam http://www.bdsklep.pl/images/miland/karmi_classic_m.jpg Napój ten, jak sama nazwa wskazuje, przeznaczony jest dla matek karmiących WITAJCIE! Są trzy rodzaje napojów: Bobo fruit Mama fruit i Tata fruit czyli sok chmielowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dobry wieczór, a kawa to jeszcze je I pytanie w kwestii formalnej: komu kierowniczka klucz zostawiła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dobry wieczór, a kawa to jeszcze je I pytanie w kwestii formalnej: komu kierowniczka klucz zostawiła??? Klucz nieważny, ważne kto ma zeszyt i kreski stawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Dobry wieczór, a kawa to jeszcze je I pytanie w kwestii formalnej: komu kierowniczka klucz zostawiła??? Klucz nieważny, ważne kto ma zeszyt i kreski stawia. Stary się zapisał, kierowniczka nowy dała, ale co to za kapownik http://www.art-biuro.pl/attachments/Image/skorowidz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Na szczęście cienki ten "kapownik" Szybko nie będzie gdzie stawiać kresek. To Jamles później płaci za "wypite"? Współczuję. Chyba coś mu zwrócimy, gryfny karlus, szkoda gdyby z torbami poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.06.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 to za duzo nie pijcie, bo Tomek będzie musiał poprowadzić licytację w mało szczytnym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 to za duzo nie pijcie, bo Tomek będzie musiał poprowadzić licytację w mało szczytnym celu Dzień dobry! Czy u Was też leje? A dopiero co dziecko z dziadkami na wycieczkę plenerową wyprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.06.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 to za duzo nie pijcie, bo Tomek będzie musiał poprowadzić licytację w mało szczytnym celu Dzień dobry! Czy u Was też leje? A dopiero co dziecko z dziadkami na wycieczkę plenerową wyprawiłam słońce z nieba leje ale chmurki też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.06.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 u nas słoneczko cieplutko wczoraj wieczorem troszkę tylko pokropiło z nieba i nic witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nio, wypogodziło się, wycieczka Papcia do wioski hobbitów jednak się odbędzie U nas Maluszku ostatnio nawet sporo padało. I dobrze, roślinek nie trzeba z węża podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.06.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 a u mnie zapowiadają i nie pada nosz fuckin hell ja tom chyba w jakiejś dziurze mieszkam hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 U mnie padało, to dobrze, a teraz wiatr i słoneczko. Kawę zaparzyłamhttp://zulazazula.files.wordpress.com/2007/12/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Brazunia, Ty masz rację, czas na popołudniową kawkę Młodzież śpi na tarasie, to ja pędzę do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Kawę wypiłam, a i tak nos mi opada smętnie - dziwna ta pogoda! Moja młodzież szaleje na podwórku, a ja byłam zmuszona zaprzyjaźnić się z deską do prasowania Eeeehhhh życie .... gdybyś ty miało doopę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Brazunia, ja dziś cały dzień jestem z czymś zaprzyjaźniona Faktury, książka podatkowa, mop, pralka, pronto i szmatki... No i moja młodzież ma kolki Na szczęście miałam też chwilę przyjemności z lakierem do paznokci Poszukaj jakiegoś pozytywu Ja się teraz cieszę udawaną kawą (tzn. zbożową ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.06.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 WITANKO OTWARTE ? ZAMKNIETE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts