Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no niestety, ani teściowa a tym bardziej ani babcia :(

zięć okazał się draniem, w trzy miesiące po ślubie wziął sobie inną... Ania bardzo to przeżyła ale dzięki Bogu już doszła do siebie i zaczyna układać sobie życie na nowo...

jest po rozwodzie cywilnym i trakcie unieważniania ślubu kościelnego... drań zachował się o tyle uczciwie że sam wystąpił o unieważnienie kościelnego i winę oraz koszty wziął na siebie...

dobrze że z tego zwiąku dzieci nie było....

:cry: :cry: :cry: a pamietam jak były przygotowania do tego wesela.....

trzymaj się cieplutko :)

ewusia -bardzo Wam współczuję :( -teraz ja jestem w gorączce przedślubnej syna wiec przypomniało mi sie Twoje podekscytowanie ....a tu taki klops :-?

Mam nadzieje ,że Ania podniesie sie z tej porażki ,bo zdrada dla kobiety jest chyba traumatycznym przeżyciem .Zyczę Tobie Ewusiu i Twojej ślicznej córeczce dużo siły i mimo wszystko wiary ,że prawdziwa Miłość istnieje :D

ewusia -bardzo Wam współczuję :(

Mam nadzieje ,że Ania podniesie sie z tej porażki ,bo zdrada dla kobiety jest chyba traumatycznym przeżyciem .Zyczę Tobie Ewusiu i Twojej ślicznej córeczce dużo siły i mimo wszystko wiary ,że prawdziwa Miłość istnieje :D

Ew-ka, pięknie to napisałaś. Jak... Ewa do Ewy.

Aniu, córko Ewusi, bądź dobrej myśli, usmiechaj się. Świat się nie zawalił. Życie przed Tobą. Trzymam kciuki. Prawdziwa Miłość istnieje. Spotkasz ją.

Ew-ka, Tomek, Iva, dziękuję za wsparcie... Ania już się otrząsnęła, ale był moment że bardzo się o nią baliśmy... przekażę jej Wasze słowa, na pewno jej pomogą...

Ew-ka, to Ty masz teraz urwanie głowy :D ale za to jakie miłe... trzymam kciuki za udaną imprezę :D

Tomek, widzę że już na stałe w Komturii? ale masz fajnie.... ja jeszcze muszę poczekać ale są i dobre wieści- w tym roku powinno się udać przykryć domek dachem :D ... a nie myślałam że się uda :D

a teraz zapraszam na torcik z truskawkami....

http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/n9395.jpg

Dzień dobry wszystkim wpadałam tylko ze zbiorowymi życzeniami-tymi wczorajszymi i dzisiejszymi;

Aga J.G , Selimm, Anna Wiśniewska, Froschka, Marjucha Wszystkiego naj, naj, naj!!! Słońca, uśmiechu i...wygranej w totka :wink:

http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/899.jpg

Gorące pozdrowienia z upalnej Italii przesyła szefowa :wink:

Niby daleko, a jednak blisko. Wystarczy tzw. dostęp do internetu i rach ciach, szefowa za barem :wink:

1OO lat 1OO lat wszystkim przyjmującym życzenia.

Do "zobaczenia" w Polsce już w poniedziałek.

Buziaki :D

Gorące pozdrowienia z upalnej Italii przesyła szefowa :wink:

Niby daleko, a jednak blisko. Wystarczy tzw. dostęp do internetu i rach ciach, szefowa za barem :wink:

1OO lat 1OO lat wszystkim przyjmującym życzenia.

Do "zobaczenia" w Polsce już w poniedziałek.

Buziaki :D

pozdrowienia dla szefowej z gorącego Ślunska :lol:

Wszystkim solenizantom i jubilatkom gorące życzenia z gorących Mazur.

Jestem juz zameldowany, nawet autko ma tablice z powiatu komturskiego. :D

Tylko końca robót nie widać. :evil:

Kominek "obrasta" kamieniem, Okna połaciowe wstawione, łazienka...

:evil: "rozebrana" :wink: , dobrze, że stodoła jest :oops:, dechy na podłodze już są. :)

A kiedy koniec? Nie wiem. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: