Ivonesca 01.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 na oceny z matury czekam, stary jestem, konto puste i jak tu się ręce mają nie trząść no i jak matura ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 no niestety, ani teściowa a tym bardziej ani babcia zięć okazał się draniem, w trzy miesiące po ślubie wziął sobie inną... Ania bardzo to przeżyła ale dzięki Bogu już doszła do siebie i zaczyna układać sobie życie na nowo... jest po rozwodzie cywilnym i trakcie unieważniania ślubu kościelnego... drań zachował się o tyle uczciwie że sam wystąpił o unieważnienie kościelnego i winę oraz koszty wziął na siebie... dobrze że z tego zwiąku dzieci nie było.... a pamietam jak były przygotowania do tego wesela..... trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ewusia -bardzo Wam współczuję -teraz ja jestem w gorączce przedślubnej syna wiec przypomniało mi sie Twoje podekscytowanie ....a tu taki klops Mam nadzieje ,że Ania podniesie sie z tej porażki ,bo zdrada dla kobiety jest chyba traumatycznym przeżyciem .Zyczę Tobie Ewusiu i Twojej ślicznej córeczce dużo siły i mimo wszystko wiary ,że prawdziwa Miłość istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ewusia -bardzo Wam współczuję Mam nadzieje ,że Ania podniesie sie z tej porażki ,bo zdrada dla kobiety jest chyba traumatycznym przeżyciem .Zyczę Tobie Ewusiu i Twojej ślicznej córeczce dużo siły i mimo wszystko wiary ,że prawdziwa Miłość istnieje Ew-ka, pięknie to napisałaś. Jak... Ewa do Ewy. Aniu, córko Ewusi, bądź dobrej myśli, usmiechaj się. Świat się nie zawalił. Życie przed Tobą. Trzymam kciuki. Prawdziwa Miłość istnieje. Spotkasz ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a to moj braciszek Grześ ze swoją świeżo poślubiona Lidzią http://images34.fotosik.pl/306/c1a6f7034f8d36fdm.jpg tydzien temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ew-ka super zdjęcie slubne wyszalałaś się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ew-ka super zdjęcie slubne wyszalałaś się?? ba właśnie oglądam film z wesela i sie wzruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ew-ka super zdjęcie slubne wyszalałaś się?? ba właśnie oglądam film z wesela i sie wzruszam powtórzmy to jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ew-ka super zdjęcie slubne wyszalałaś się?? ba właśnie oglądam film z wesela i sie wzruszam powtórzmy to jeszcze raz za 44 dni mam ślub syna sie bedzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.07.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam o poranku kawusię nastawiłam... zapraszam.... http://agdrtvpat.pl/admin/zdjecia/12ee0d0bc2dd96da7e16f5f82e06b0fe.jpg i lece jakieś słodkości upiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.07.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ew-ka, Tomek, Iva, dziękuję za wsparcie... Ania już się otrząsnęła, ale był moment że bardzo się o nią baliśmy... przekażę jej Wasze słowa, na pewno jej pomogą... Ew-ka, to Ty masz teraz urwanie głowy ale za to jakie miłe... trzymam kciuki za udaną imprezę Tomek, widzę że już na stałe w Komturii? ale masz fajnie.... ja jeszcze muszę poczekać ale są i dobre wieści- w tym roku powinno się udać przykryć domek dachem ... a nie myślałam że się uda a teraz zapraszam na torcik z truskawkami.... http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/n9395.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.07.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 dzień dobry skusze się na poranną kawę i ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.07.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzień dobry wszystkim wpadałam tylko ze zbiorowymi życzeniami-tymi wczorajszymi i dzisiejszymi; Aga J.G , Selimm, Anna Wiśniewska, Froschka, Marjucha Wszystkiego naj, naj, naj!!! Słońca, uśmiechu i...wygranej w totka http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/899.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Wszystkiego dobrego dla solenizantek http://www.roze.pl/gfx/S037_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dołączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego http://www.chocolates-uk.co.uk/Images/lumixchocs11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.07.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 bry... wszystkim jubilatkom kolejnych 18 lat pięknych i radosnych, a kocurowi ... jeszcze wiekszego ogona ...tzn ... żądła a tak przy okazji ... już piąty roczek kręcę sie po tym forum - niektórzy powinni mi mówić w liczbie mnogiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a tak przy okazji ... już piąty roczek kręcę sie po tym forum - niektórzy powinni mi mówić w liczbie mnogiej mów mi wuju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.07.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Gorące pozdrowienia z upalnej Italii przesyła szefowa Niby daleko, a jednak blisko. Wystarczy tzw. dostęp do internetu i rach ciach, szefowa za barem 1OO lat 1OO lat wszystkim przyjmującym życzenia. Do "zobaczenia" w Polsce już w poniedziałek. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Gorące pozdrowienia z upalnej Italii przesyła szefowa Niby daleko, a jednak blisko. Wystarczy tzw. dostęp do internetu i rach ciach, szefowa za barem 1OO lat 1OO lat wszystkim przyjmującym życzenia. Do "zobaczenia" w Polsce już w poniedziałek. Buziaki pozdrowienia dla szefowej z gorącego Ślunska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Wszystkim solenizantom i jubilatkom gorące życzenia z gorących Mazur. Jestem juz zameldowany, nawet autko ma tablice z powiatu komturskiego. Tylko końca robót nie widać. Kominek "obrasta" kamieniem, Okna połaciowe wstawione, łazienka... "rozebrana" , dobrze, że stodoła jest , dechy na podłodze już są. A kiedy koniec? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts