jamles 02.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Wszystkim solenizantom i jubilatkom gorące życzenia z gorących Mazur. Jestem juz zameldowany, nawet autko ma tablice z powiatu komturskiego. Tylko końca robót nie widać. Kominek "obrasta" kamieniem, Okna połaciowe wstawione, łazienka... "rozebrana" , dobrze, że stodoła jest , dechy na podłodze już są. A kiedy koniec? Nie wiem. ja też nie wiem kiedy skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Leszku, ale ja się muszę przeprowadzić w... najbliższą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Wszystkim solenizantom i jubilatkom gorące życzenia z gorących Mazur. Jestem juz zameldowany, nawet autko ma tablice z powiatu komturskiego. Tylko końca robót nie widać. Kominek "obrasta" kamieniem, Okna połaciowe wstawione, łazienka... "rozebrana" , dobrze, że stodoła jest , dechy na podłodze już są. A kiedy koniec? Nie wiem. ja też nie wiem kiedy skończę koniec z końcem...skończycie Wszystkiego naj dla jubilatów P.S. Jak szefowa wraca, trza zeszyt schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Wszystkim solenizantom i jubilatkom gorące życzenia z gorących Mazur. Jestem juz zameldowany, nawet autko ma tablice z powiatu komturskiego. Tylko końca robót nie widać. Kominek "obrasta" kamieniem, Okna połaciowe wstawione, łazienka... "rozebrana" , dobrze, że stodoła jest , dechy na podłodze już są. A kiedy koniec? Nie wiem. ja też nie wiem kiedy skończę koniec z końcem...skończycie Wszystkiego naj dla jubilatów P.S. Jak szefowa wraca, trza zeszyt schować nie trzeba, zapiski na słońcu wyblakły i jeszcze ktoś rozdeptał truskawki na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Jak szefowa wraca, trza zeszyt schować nie trzeba, zapiski na słońcu wyblakły i jeszcze ktoś rozdeptał truskawki na nim Lepiej schować. Kryminalistyka ma teraz taką technikę, że truskawki to pryszcz. "Przezorny zawsze ubezpieczony." A jak dowodów nie ma to wszystkie wątpliwosci sąd bierze na korzyść oskarżonego. Licho nie śpi. Lepiej dobrze schować, allbo nawet spalić. A popioły rozsypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 czujecie jak maciejka pachnie ??? cudnie jest ....ciepła nocka ,czerwone winko ,taras rozświetlony lampkami ( tylko te komary ) ech.....kto sie jeszcze nie przeprowadził niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 czujecie jak maciejka pachnie ??? cudnie jest ....ciepła nocka ,czerwone winko ,taras rozświetlony lampkami ( tylko te komary ) ech.....kto sie jeszcze nie przeprowadził niech żałuje Ew-ka, czuję ten zapach. I koziołek sarny pobekuje. Tylko sam siedzę w"komturii" i czerwonego wina brak. Jednak jest cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Tylko sam siedzę w"komturii" i czerwonego wina brak. Jednak jest cudnie. a ja dziadkowe winko piję .....tez sama ,bo moj H. gdzies u kolegi na ratunek pojechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Tylko sam siedzę w"komturii" i czerwonego wina brak. Jednak jest cudnie. a ja dziadkowe winko piję .....tez sama ,bo moj H. gdzies u kolegi na ratunek pojechal No cóż, ja już jestem dziadkiem. Widać czerwone wino mi nie przysługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Tylko sam siedzę w"komturii" i czerwonego wina brak. Jednak jest cudnie. a ja dziadkowe winko piję .....tez sama ,bo moj H. gdzies u kolegi na ratunek pojechal No cóż, ja już jestem dziadkiem. Widac czerwone wino mi już nie przysługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Tylko sam siedzę w"komturii" i czerwonego wina brak. Jednak jest cudnie. a ja dziadkowe winko piję .....tez sama ,bo moj H. gdzies u kolegi na ratunek pojechal No cóż, ja już jestem dziadkiem. Widac czerwone wino mi już nie przysługuje. TOBIE TOMUŚ PRZYSŁUGUJE WSZYSTKO WITANKO I MIŁEGO WIECZORU ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dziękuję Ilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witanko kawusia czeka na kawoszy... http://www.rynekagd.pl/images/thumbnails/308_images_Image_108_c_ASA_coffe_beans.jpg a jak komus za gorąco to proszę.... http://www.icecreamireland.com/images/coffee/Affogatopouring2-sm.jpg Tomek cieszę się z Twojej przeprowadzki, nawet jak masz bałagan i dużo pracy wykończeniowej przed Tobą to i tak wspaniała sprawa... Ew-ka, maciejka i rezeda... to moju ulubione zestawienie... a pod całą resztą podpisuję się wszystkimi kończynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 dziekuje wszystkim za pamiec i mile slowa tomus jak sie jezdzi autkiem ? mam nadzieje ze suuuper !!!! musze zrzucic fotki na kompa i pochwale sie jak ladnie mi z jeep-em do ....twarzy B. tez juz zamowil nowego scigacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witanko kawusia jak zwykle pyszota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.07.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 to Tomek ma jeepa? a co z knedliczką? bo tak chyba nazywał stare autko daj popatrzeć, nie bądź taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 to Tomek ma jeepa? a co z knedliczką? bo tak chyba nazywał stare autko daj popatrzeć, nie bądź taka... i nie posmarowane oby sie nie popsuło .....ja nie krakałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.07.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Trochę jak w tym dowcipie: czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają darmo samochody? Tak prawda, ale nie w Moskwie tylko w Leningradzie, nie na Placu Czerwonym tylko na Newskim Prospekcie, Nie samochody tylko rowery i nie rozdają ale kradną. Jeepa nie mam. Dzięki pomoc,y ogromnej, Froschki i Bogdana nabyłem droga kupna Suzuki Jimny. Tez terenówka, tyle, że maleńka. Stoi jeszcze w Warszawie, a zarejestrowałem ją już na Mazurach. Dziś zaworzę tablice i mozna jeździć. To znaczy komturowa bedzie jeździć Suzuczka. Musi się tylko nauczuć hamować lewą nogą, po prawą nie daje rady (kolano). Skrzynia biegów automatyczna. A moja knedliczka zostaje. Bardzo ją lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 i tak trzeba posmarować i autko i ......kolanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 jak nie jeep , jak ...jeep no dobra ....jeepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts