jamles 03.07.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 jak nie jeep , jak ...jeep no dobra ....jeepek musza iść po brele, przeczytołech ......gypek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 jak nie jeep , jak ...jeep no dobra ....jeepek musza iść po brele, przeczytołech ......gypek nie jest tak zle mogloby byc gupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.07.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Tomku czy znana jest Ci osoba MAŁGORZATA KĘPKA z Firmy CRC ? dostaje od NIej kosztorysy naprawy telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 jak nie jeep , jak ...jeep no dobra ....jeepek musza iść po brele, przeczytołech ......gypek nie jest tak zle mogloby byc gupek jeszczy by Majka się obraziła w ostatnij chwili zmieniołech u na y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.07.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 jak nie jeep , jak ...jeep no dobra ....jeepek musza iść po brele, przeczytołech ......gypek nie jest tak zle mogloby byc gupek jeszczy by Majka się obraziła w ostatnij chwili zmieniołech u na y Majka jest wporzo to dobrze, bo zmienilabych g na d w mojej wersji oczywizda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 to dobrze, bo zmienilabych g na d w mojej wersji oczywizda Tomek sie uczoł kiedyś grać w skata to wie, że dupek jest ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.07.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 szczególnie żołędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 joola -od 14 lipca przez caly tydzien jestem w Trojmiescie spotkamy sie na kawę ? wrocilam z babskiego spotkania ....jestem wstawiona .....trala la za tydzien mamy babski wyjazd nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.07.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Tomku czy znana jest Ci osoba MAŁGORZATA KĘPKA z Firmy CRC ? dostaje od NIej kosztorysy naprawy telefonów Takiej Kępki nie znam. Jest nas sporo, zajrzyj na NK wśród moich znajomych jest "klan Rodu Kępka" parę tysięcy osób. Jeśli Małgorzata jest miła, pozdrów ją od "komtura". Nie znam całej najbliższej rodziny. Zbyt liczna. Kilka dni temu kupowałem kafelki w Castoramie. Sprzedawcą był... Piotr Kępka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2008 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Tomku czy znana jest Ci osoba MAŁGORZATA KĘPKA z Firmy CRC ? dostaje od NIej kosztorysy naprawy telefonów Takiej Kępki nie znam. Jest nas sporo, zajrzyj na NK wśród moich znajomych jest "klan Rodu Kępka" parę tysięcy osób. Jeśli Małgorzata jest miła, pozdrów ją od "komtura".Nie znam całej najbliższej rodziny. Zbyt liczna. Kilka dni temu kupowałem kafelki w Castoramie. Sprzedawcą był... Piotr Kępka. niestety nie znam pani Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2008 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 kawa sie parzy http://www.dworek.jaroslaw.pl/solac/c304k2.jpg zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2008 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ....i świeże rogaliki http://republika.pl/blog_oh_3177872/3353821/tr/rogaliki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2008 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 właśnie zaczęło porządnie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 witajta!ja wstałem, kiedy wstawało słoneczko, jeszcze je widziałem. ale już od godziny wali pierunami, żaby lecą z nieba no i leje jak się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.07.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 o matko, co Wy spać nie możecie? ja też lubie wstawać raniutko ale bez przesady... witanko, łapie kawusie i zmykam do pracy, miłego dnia... Tomek tyz piknie a każde terenowe autko to "jeep", jakby nie patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 może ten deszczyk do nas w końcu trafi u nas dalej słonecznie i gorąco. witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 właśnie zaczęło porządnie padać byłaś już pobiegać po deszczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dzień doberek a ja dzis spałam jak suseł ....nie powiem do której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 właśnie zaczęło porządnie padać byłaś już pobiegać po deszczyku jeszcze przed deszczykiem polatałam boso ......wstałam dzisiaj o 4,00 ...jakoś mnie dzisiaj poduszka gryzła w ucho a teraz ziewam jak oszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts