Noel 11.09.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 A tak z innej beczki Jak się rozejrzeć tyo sami weterani Ja to młodziak jestem....tu 1500 postów tam ponad 1000 strach ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 11.09.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 A tak z innej beczki Jak się rozejrzeć to tu sami weterani Ja to młodziak jestem....tu 1500 postów tam ponad 1000 strach ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.09.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Kgadzina, nie wiem, o czym Krystian mowil Chyba rzeczywiscie podglada Krystian nie podgladaj, bo bedziemy szyfrowac P.S. Ok.Stop. Jest juz sporo miejsca. Stop. Podwedzilam z plazowego baru troche wina. Stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.09.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Kgadzina, nie wiem, o czym Krystian mowil Chyba rzeczywiscie podglada Krystian nie podgladaj, bo bedziemy szyfrowac P.S. Ok.Stop. Jest juz sporo miejsca. Stop. Podwedzilam z plazowego baru troche wina. Stop. Wino w tym barze było zawsze OK.Stop.Brać szkło czy walimy z gwinta na spółę?Stop.Jakby co książka szyfrów jest w kabinie pilotów.Stop.Kiedy odlot?Stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.09.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 zostawiam szyfrujących i innych i zmykam prywatnym odrzutowcem do domku pozdrowienia dla popołudniowej i nocnej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.09.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 A tak z innej beczki Jak się rozejrzeć to tu sami weterani Ja to młodziak jestem....tu 1500 postów tam ponad 1000 strach ogarnia hej Noel! Ale dublowanie własnych postów to nie jest sposób na szybkie dojście do ELITY FORUM. Wiesz że Redakcja nie zalicza takich podwójnych do licznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.09.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Wlasnie Noel, wlasnie, trzeba cierpliwie klikac i pisac P.S. moze byc z gwinta.Stop.W kabinie juz bylam, ale ciasna.Stop. Nie to co nasz luk.Stop. O odlocie na razie cisza.Stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.09.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Mbz - czyli na razie nie polecimy... P.S. To dobrze że jeszcze nie lecimy.Stop.Nie lubię tych turbulencji.Stop.To mnie deprymuje.Stop.I wino się rozlewa.Stop.Zaczynamy? Stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.09.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Mozemy zaczynac.Stop. Bylam w przerwie na obiedzie.Stop. Przynioslam troche jedzonka.Stop. Na zagryzke do wina.Stop. Rzecz jasna.Stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.09.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Mbz - to zamykamy tę klapę od luku i zaczynamy... P.S.Lubisz po ciemku?Stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.09.2003 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Moga byc klopoty z trafieniem. Stop. Najwyzej sie wtedy przebierzemy.Stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.09.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Poniewaz juz zamknelismy luk.Stop. Brak odbioru. Stop. Do jutra.Stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.09.2003 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 CIEMNOŚĆ, CIEMNOŚĆ , WIDZĘ CIEMNOŚĆ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 hmmmm......nic nie widzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.09.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Teska, żeby zobaczyć trzeba się napić. Reflektujesz na piiiifko? Niewiele - krzynkę, albo dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2003 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Tomek reflektuję....cos sie dzisiaj działo oj działo...w kawiarence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.09.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Dzisiaj kawiarenka poleciała na plażę... Oj działo się, działo... A ja choć na plażę nie poleciałem, to wszystko z ukrycia podglądałem PIVCO=STRONGUŚ w mojej łapce...z dodatkiem ,,żołądkowym..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.09.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 W kawiarence i w Warszawie. Nie mogłem wrócic do domu bo pomiędzy pracą a mieszkaniem miałem demonstrację(?) tracących miejsca pracy górników(?) Jestem bardzo tolerancyjny, przez wiele miesięcy w poprzednim ustroju byłem pozbawiony pracy, ale to co się działo na ulicach nie mieści mi się w głowie. Czy tymi metodami można coś osiągnąć? Chyba nie. Na dole w kopalni spędziłem kilkanaście miesięcy. Pracowałem kiedyś w firmie produkującej sprzęt górniczy. Wiem, jak wygląda praca na dole, ale trzeba się pogodzić z myślą, że dzięki kilku tysiącom zwolnionych reszta zachowa pracę i ... godziwe, adekwatne do włożonego wysiłku zarobki. W kopalniach zatrudnionych jest wielu wysokiej klasy specjalistów: mechaników, elektryków itp. Wszyscy zarabiali za czasów Gierka - górnika w porównaniu do reszty bardzo dużo. Trudno się pogodzić ze spadkiem stopy życiowej. Ale co jest temu winien policjant który być może straci nogę?Sorry, za takie smutne i poważne wynurzenia w kawiarni klubowej.Krystiana i pozostałą forumową brać górniczą pozdrawiamPanie i PanowiePiwa w dłońPozdrawiam wszystkich Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.09.2003 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 No to LLLLLLLUUUUUUUUUU!!! Po piwku...z dodatkiem... OOOOOOOOOOOO, dostałem lody z Vajecnym likerem...od żony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.09.2003 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 No to luuuuuuuuu. Za kilka dni jadę na jeden dzień na Słowację, więc uzupełnię zapasik o tyle, o ile celnicy dadzą. Ciekawe, ile dadzą, a ile wezmą?Krystian, wiesz coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts