Maluszek 31.07.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 o kawa się przyda bo dzisiaj zaspałam i jestem nie do życia no spać mi się chce. witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a ja od 7,oo w ogrodku podlewałam zaraz szybki prysznic i ...na cały dzien do pracy ....buuuuuu miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate i Marcin 31.07.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 o kawa się przyda bo dzisiaj zaspałam i jestem nie do życia no spać mi się chce. witanko Haha dziesiaj podali że spada ciśnienie wiec wszystkim spać sie może chcieć. Ale od jura weekendzik i troszkę można odespać życzę słonecznego i wesołego dzionka K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.07.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 kto powiedział że ciśnieniezamiast rosnąć ciągle spadatemu życie ja zamienięw miejsce kościelnego dziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.07.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Możesz pogodynkę trzasnąć,żeby szybciej mogła zasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 31.07.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dzień dobry wszystkim. Wpadłam na kawę i pochwalić się, że dzisiaj będzie u mnie Neferka Słoneczne buziaki dla wszystkich. Ew-ka, dzisaj na deser będzie Tiramisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 ...... dzisaj na deser będzie Tiramisu kurierem podeślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dzień dobry wszystkim. Wpadłam na kawę i pochwalić się, że dzisiaj będzie u mnie Neferka Słoneczne buziaki dla wszystkich. Ew-ka, dzisaj na deser będzie Tiramisu mniammmm.... ale musze Cie pochwalić za deser ktorym ,mnie poczestowałaś - beziki i maliny i bita śmietana -pychotka znowu mnie bedzie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.07.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Kto powiedział, że deseryźle mi na wagę wpływajątemu narobim w papieryw Odynowym świętym gaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dzień dobry wszystkim. Wpadłam na kawę i pochwalić się, że dzisiaj będzie u mnie Neferka Słoneczne buziaki dla wszystkich. Ew-ka, dzisaj na deser będzie Tiramisu Bardzo was obie lubię. Buziaki dla Ciebie i Neferki. Tiramisu też lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cielakiem jesteś? Mój wpis niestety dla alergików na mleko. Sporo ich. ani cielakiem ani alergikiem , chociaż .... takim byczkiem Fernando ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Jool(k)a Jool(k)a pamiętasz... miała być impreza ... pewnie z Neferką widłami sinice przeganiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cielakiem jesteś? Mój wpis niestety dla alergików na mleko. Sporo ich. ani cielakiem ani alergikiem , chociaż .... takim byczkiem Fernando ... Masz rogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cielakiem jesteś? Mój wpis niestety dla alergików na mleko. Sporo ich. ani cielakiem ani alergikiem , chociaż .... takim byczkiem Fernando ... Masz rogi? wiedziałem, że o to zapytasz moja ślubna to ...przyzwoita i potulna krówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cielakiem jesteś? Mój wpis niestety dla alergików na mleko. Sporo ich. ani cielakiem ani alergikiem , chociaż .... takim byczkiem Fernando ... Masz rogi? wiedziałem, że o to zapytasz moja ślubna to ...przyzwoita i potulna krówka Wiedziałem. Potulna... szczęściarz z Ciebie. A Ty sobie... tak z kwiatka na kwiatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Cielakiem jesteś? Mój wpis niestety dla alergików na mleko. Sporo ich. ani cielakiem ani alergikiem , chociaż .... takim byczkiem Fernando ... Masz rogi? wiedziałem, że o to zapytasz moja ślubna to ...przyzwoita i potulna krówka Wiedziałem. Potulna... szczęściarz z Ciebie. A Ty sobie... tak z kwiatka na kwiatek? na wielkiej łące leże sobie ...tylko przy jednym kwiatku, choć ...marzycielem jest każdy z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Marzyć każdy może, jeden trochę lepiej, drugi trochę gorzej. Nie jestem pewien czy to tak "szło", ale chyba jakoś podobnie. Pozdrówka dla byczka i... małżonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.07.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Kuchnia, tomek, myslałem co Cię wilcy zjedli ale widać u nich nie sezon. Jak tam sie plony zapowiadają, bo u mnie to się konstrukcje łamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2008 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Kuchnia, tomek, myslałem co Cię wilcy zjedli ale widać u nich nie sezon. Jak tam sie plony zapowiadają, bo u mnie to się konstrukcje łamią. Stachu, żyję i mam nadzieję, że jeszcze trochę na tym świecie... Dziś jestem w Warszawie, jutro wieczorem wracam do "komturii" . Sam już nie wiem kim ja jestem. Warszawiak po ojcach, czy "komtur" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.08.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Kuchnia, tomek, myslałem co Cię wilcy zjedli ale widać u nich nie sezon. Jak tam sie plony zapowiadają, bo u mnie to się konstrukcje łamią. Stachu, żyję i mam nadzieję, że jeszcze trochę na tym świecie... Dziś jestem w Warszawie, jutro wieczorem wracam do "komturii" . Sam już nie wiem kim ja jestem. Warszawiak po ojcach, czy "komtur" Patrzcie, 13 tysiączków właśnie stuknęło. Gratulacje! To ile piw można się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts