Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A czy ktoś widział Królika????!!!!!!

Dzień dobry :D

się na mnie obraził...

Retro, a cóżeś Ty takiego uczynił :o

Aaaaaa.... głośno na RW się zastanowiłem, czy to usilne polowanie na każdą stronkę skutecznie nie wypłoszy wszystkich z RW... Krolik odpuszczał co najwyżej jedną na dziesięć...

A czy ktoś widział Królika????!!!!!!

Dzień dobry :D

się na mnie obraził...

Retro, a cóżeś Ty takiego uczynił :o

Aaaaaa.... głośno na RW się zastanowiłem, czy to usilne polowanie na każdą stronkę skutecznie nie wypłoszy wszystkich z RW... Krolik odpuszczał co najwyżej jedną na dziesięć...

KROLIK DO OBRAŹLIWYCH NIE NALEZY :D

PEWNIE SIĘ FUTRZAK WCZASUJE :D

Bodziu, ekspress super... :D Taka kawa z rana, przed trzynastą... miodzio. :wink: :D :D

Ja również cieszę się, że wszyscy cali i zdrowi. Jak słyszę i oglądam co natura ostatnio poczyniła, to aż...ech. Strasznie mi szkoda tych ludzi :cry:

tak to straszne :( pod Strzelcami Opolskimi -tragedia :cry: tyle domow zniszczonych :o

pod Czestochową w Radomsku mieszkają teściowie mojego brata i tam tez straszne spustoszenia ...brat relacjonował mi ,że widać jakim torem szło tornado -wszystko na jego drodze zniszczone :cry:

Nad nami w piątek ok godzi 17,oo zrobiło sie czarno - nadciągalo z kazdej strony -wyglądalo to jak jakas apokalipsa 8) zrobilo sie cicho jak makiem zasial ....aż nagle zerwal sie straszny wiatr -wichura prawie i rozpetała sie masakryczna burza ,ktora wciąż i wciąż powracała -pioruny waliły z kazdej strony - trwalo to calą noc ...nad ranem sie uspokoiło aby ok 9,oo powrócić ponownie .

W zyciu tak sie nie balam :-?

Ewuś ja to bym umarła podczas takiej burzy, bo pioruńsko się boję grzmotów. Mam nadzieję, że zła pogoda się skończyła. Ja teoretycznie od dzisiaj jestem na urlopie. A jak wiadomo teoria z praktyką niewiele ma wspólnego więc siedzę w pracy :roll: :wink: Idę na lunch :wink:

Ewuś ja to bym umarła podczas takiej burzy, bo pioruńsko się boję grzmotów. Mam nadzieję, że zła pogoda się skończyła. Ja teoretycznie od dzisiaj jestem na urlopie. A jak wiadomo teoria z praktyką niewiele ma wspólnego więc siedzę w pracy :roll: :wink: Idę na lunch :wink:

W takim razie w takich sytuacjach biegiem do mnie! Jestem dzieckiem burzy i wiatru. Nie lubię słońca, a lubię jak mi wiatr ciska duże krople deszczu, że się rozpryskują o policzki...