Ew-ka 25.08.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a co to ??? w niedziele nieczynne ? gdzie jest kierowniczka ???? skandal ,panie skandal !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 kawę podano http://www.caffetea.pl/filizanki3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.08.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a do kawy oczywiście deserek z malinami ....palce lizać http://trufla3gotuje.blox.pl/resource/jogurtowy_deser_z_malinami1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a do kawy oczywiście deserek z malinami ....palce lizać http://trufla3gotuje.blox.pl/resource/jogurtowy_deser_z_malinami1.JPG a cudzy może ten deserek polizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 czas apokalipsy ....to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 na 94 setkę wpadłem ..... chyba ostatnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 na 94 setkę wpadłem ..... chyba ostatnią duuuuużooo pijesz jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 na 94 setkę wpadłem ..... chyba ostatnią cokolwiek by to znaczyć miało, "ostatnią" to nie jest właściwe słowo. Mecz meczem, pije coś ktoś, bo za barem jestem i życzenia spełniam, niektóre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 na 94 setkę wpadłem ..... chyba ostatnią cokolwiek by to znaczyć miało, "ostatnią" to nie jest właściwe słowo. Mecz meczem, pije coś ktoś, bo za barem jestem i życzenia spełniam, niektóre ciągle ktoś ...pije coś ... a ja jeszcze nie mam dość ... oooooo... postawcie bodziowi coś tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 na 94 setkę wpadłem ..... chyba ostatnią cokolwiek by to znaczyć miało, "ostatnią" to nie jest właściwe słowo. Mecz meczem, pije coś ktoś, bo za barem jestem i życzenia spełniam, niektóre ja tylko część wpadlam powiedzieć Tobie Tolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 na 94 setkę wpadłem ..... chyba ostatnią cokolwiek by to znaczyć miało, "ostatnią" to nie jest właściwe słowo. Mecz meczem, pije coś ktoś, bo za barem jestem i życzenia spełniam, niektóre ja tylko część wpadlam powiedzieć Tobie Tolu Anusia, buziaki a piwka nie kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 oooooo... postawcie bodziowi coś tu... co by tu Tobie postawić?...hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 na 94 setkę wpadłem ..... chyba ostatnią cokolwiek by to znaczyć miało, "ostatnią" to nie jest właściwe słowo. Mecz meczem, pije coś ktoś, bo za barem jestem i życzenia spełniam, niektóre ja tylko część wpadlam powiedzieć Tobie Tolu Anusia, buziaki a piwka nie kcesz? jakoś nietrunkowy mam dzisiaj nastrój co nie znaczy że kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 jakoś nietrunkowy mam dzisiaj nastrój co nie znaczy że kiepski to opowiadaj co jest na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 jakoś nietrunkowy mam dzisiaj nastrój co nie znaczy że kiepski to opowiadaj co jest na rzeczy yyyyyyyyyy nie wiem od czego zacząć w sumie i różnicy wychodzi że wszystki git budowa się buduje , dzieci zdrowe, pies kopie dziury na rabatkach, cieplo jest no i na forum jest fajowo tylko fajnie jakby jakiś jesienny zlot był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl jakby co to też się piszę witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl jakby co to też się piszę witam wieczorową porą a miałam przez chwilę wątpliwości czy będą chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl jakby co to też się piszę witam wieczorową porą a miałam przez chwilę wątpliwości czy będą chętni w takim towarzystwie to ja też chętny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts