Maluszek 26.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl jakby co to też się piszę witam wieczorową porą a miałam przez chwilę wątpliwości czy będą chętni co do tego to nie powinnaś mieć żadnych wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl jakby co to też się piszę witam wieczorową porą a miałam przez chwilę wątpliwości czy będą chętni co do tego to nie powinnaś mieć żadnych wątpliwości no tak szalone i zakręcone towarzystwo się tu pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl jakby co to też się piszę witam wieczorową porą a miałam przez chwilę wątpliwości czy będą chętni co do tego to nie powinnaś mieć żadnych wątpliwości no tak szalone i zakręcone towarzystwo się tu pojawia bo to najbardziej zakręcona kawiarnia w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl jakby co to też się piszę witam wieczorową porą a miałam przez chwilę wątpliwości czy będą chętni co do tego to nie powinnaś mieć żadnych wątpliwości no tak szalone i zakręcone towarzystwo się tu pojawia bo to najbardziej zakręcona kawiarnia w mieście coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.08.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl jakby co to też się piszę witam wieczorową porą a miałam przez chwilę wątpliwości czy będą chętni co do tego to nie powinnaś mieć żadnych wątpliwości no tak szalone i zakręcone towarzystwo się tu pojawia bo to najbardziej zakręcona kawiarnia w mieście coś w tym jest najlepsze piwo wieczorem i to w dobrym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl jakby co to też się piszę witam wieczorową porą a miałam przez chwilę wątpliwości czy będą chętni co do tego to nie powinnaś mieć żadnych wątpliwości no tak szalone i zakręcone towarzystwo się tu pojawia bo to najbardziej zakręcona kawiarnia w mieście coś w tym jest najlepsze piwo wieczorem i to w dobrym towarzystwie żeby tylko za wcześnie Morfeusz nie dogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeśli formalny zlot jesienią nie jest możliwy, to może pomyśleć o nieformalnym? to jest fajna myśl jakby co to też się piszę witam wieczorową porą a miałam przez chwilę wątpliwości czy będą chętni co do tego to nie powinnaś mieć żadnych wątpliwości no tak szalone i zakręcone towarzystwo się tu pojawia bo to najbardziej zakręcona kawiarnia w mieście coś w tym jest najlepsze piwo wieczorem i to w dobrym towarzystwie żeby tylko za wcześnie Morfeusz nie dogonił to ja beczułki będę opukiwał ......będzie głośno, dzisiaj trenowałem trzaskanie pyrolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no i chyba rozgoniłem to dobre towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no i chyba rozgoniłem to dobre towarzystwo Ja tam się nie boję... Cześć Ponoć urlop masz w przyszłym roku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no i chyba rozgoniłem to dobre towarzystwo Ja tam się nie boję... Cześć Ponoć urlop masz w przyszłym roku???? ponoć, ale ........................ w bajki nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 W bajki to możesz nie wierzyć, ale w cuda to już warto A urlop to święta rzecz Czyżbyś bidoku na szychcie siedzioł???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 W bajki to możesz nie wierzyć, ale w cuda to już warto A urlop to święta rzecz Czyżbyś bidoku na szychcie siedzioł???? Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 No dobra, dobra, siedzę już cicho Spokojnej nocy Ci życzę Jamlesiku, do poklikania .... jak się da Będę spać spokojnie, skoro Ty czuwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.08.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No dobra, dobra, siedzę już cicho Spokojnej nocy Ci życzę Jamlesiku, do poklikania .... jak się da Będę spać spokojnie, skoro Ty czuwasz czuwał, czuwał, ale na każdego śpik przychodzi... doberek, kawosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No dobra, dobra, siedzę już cicho Spokojnej nocy Ci życzę Jamlesiku, do poklikania .... jak się da Będę spać spokojnie, skoro Ty czuwasz czuwał, czuwał, ale na każdego śpik przychodzi... doberek, kawosze! dokończę browarka i kończę czuwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.08.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ech... z browarkiem, to można czuwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.08.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 W bajki to możesz nie wierzyć, ale w cuda to już warto A urlop to święta rzecz Czyżbyś bidoku na szychcie siedzioł???? Taaa ja też mam przerwę urlopową...w urlopie Siedzę w robocie i nawet na kawę czasu nie mam. Ale pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 W bajki to możesz nie wierzyć, ale w cuda to już warto A urlop to święta rzecz Czyżbyś bidoku na szychcie siedzioł???? Taaa ja też mam przerwę urlopową...w urlopie Siedzę w robocie i nawet na kawę czasu nie mam. Ale pozdrawiam wszystkich. no to Ty jesteś większa bidoczka .....zresztą na awatarku widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 na awatarku widać nie bidę, tylko chustkę fantazyjnie zawiniętą, nawiązującą stylem do turbanu, ale mającym swe korzenie w aborygeńskim nakryciu głowy rodem z Australii, w zupełnie nowej aranżacji pochodzącej z ostatniej kolekcji słynnego projektanta, prezentującego swoje dokonania na pokazie Pret`a Porte w 2006 roku, gdzie owo nakrycie zostało okrzyknięte absolutnym przebojem sezonu dobry wieczór, czy zastałam Jolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 na awatarku widać nie bidę, tylko chustkę fantazyjnie zawiniętą, nawiązującą stylem do turbanu, ale mającym swe korzenie w aborygeńskim nakryciu głowy rodem z Australii, w zupełnie nowej aranżacji pochodzącej z ostatniej kolekcji słynnego projektanta, prezentującego swoje dokonania na pokazie Pret`a Porte w 2006 roku, gdzie owo nakrycie zostało okrzyknięte absolutnym przebojem sezonu dobry wieczór, czy zastałam Jolkę niestety, tylko j z czarną kawą, bez piwa niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts