joola 15.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzień doberek. Maluszku kawka jak zwykle pyyyycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzień doberek. Maluszku kawka jak zwykle pyyyycha! tak, tylko coś dużo chętnych do tej jednej filiżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 słomkę donieść czy nową kawę zaparzyć słomka będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzień doberek. Maluszku kawka jak zwykle pyyyycha! tak, tylko coś dużo chętnych do tej jednej filiżanki Spoko, poradzimy sobie ... Joola jedno siorbnięcie ... Braza jedno siorbnięcie ... Jamles jedno siorbnięcie ... i znowu Joola jedno siorbnięcie ..... będzie good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 słomkę donieść czy nową kawę zaparzyć słomka będzie szybciej ja mam jakąś godzinę luzu ......poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 A gdyby miało dojść do nieporozumień ... świeża http://www.feni.pl/wspolne/prods_img/large/42/425_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzień doberek. Maluszku kawka jak zwykle pyyyycha! tak, tylko coś dużo chętnych do tej jednej filiżanki Spoko, poradzimy sobie ... Joola jedno siorbnięcie ... Braza jedno siorbnięcie ... Jamles jedno siorbnięcie ... i znowu Joola jedno siorbnięcie ..... będzie good jakby dosypać cukru to do wieczora zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 słomkę donieść czy nową kawę zaparzyć słomka będzie szybciej ja mam jakąś godzinę luzu ......poczekam aaaaaaaa tam od razu godzinę już są http://wholesalebarproducts.com/images/fat-straws.jpg a poza tym to brazunia przytaszczyła ekspresik, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.09.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzień doberek. Maluszku kawka jak zwykle pyyyycha! tak, tylko coś dużo chętnych do tej jednej filiżanki Spoko, poradzimy sobie ... Joola jedno siorbnięcie ... Braza jedno siorbnięcie ... Jamles jedno siorbnięcie ... i znowu Joola jedno siorbnięcie ..... będzie good jakby dosypać cukru to do wieczora zostanie Tfu... Żadnego cukru. Czyli ja mam dwa siorbnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.09.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aaaa w ogóle, to nie pijcie tyle kawy, bo będziecie wyglądać...jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 joola - myślisz, że to tak od kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Chyba od kawy. Palenie rzuciłam jakieś siedem lat temu, to musi, że od od kawy Maluszku wielkie Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu za same ósemeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 co to za jakieś zbiorowe siorbanko, co? czy to aby na pewno przyzwoite jest? spuścić was z oczu na chwilę i od razu jakieś pomysełki wam do głowy przychodzą niegrzeczne wielce wychodzę...teraz, ale wrócę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Maluszku, według Chińczyków 8 to najszęśliwsza cyfra. Tablice rejestracyjne samochodów z ósemką sprzedawane są na licytacjach i osiągają zawrotne ceny. Ja dostałem dwie ósemki gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 co to za jakieś zbiorowe siorbanko, co? czy to aby na pewno przyzwoite jest? spuścić was z oczu na chwilę i od razu jakieś pomysełki wam do głowy przychodzą niegrzeczne wielce wychodzę...teraz, ale wrócę!!! Zależy co, z kim się siorbie i ile. Gdy nie ma w KK Toli, to jestesmy niegrzeczni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.09.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 niegrzeczni, powiadasz, i gdzieś po kątach się ukrywacie, bo dojrzeć nikogo nie mogę przed chwilą było 350000 wyświetleń w KK....to jest dopiero okrąglaczek na wielkie LLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 niegrzeczni, powiadasz, i gdzieś po kątach się ukrywacie, bo dojrzeć nikogo nie mogę przed chwilą było 350000 wyświetleń w KK....to jest dopiero okrąglaczek na wielkie LLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU O Qurcze, a nie mam czym. Tylko płyn do mycia szyb z alkoholem został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 niegrzeczni, powiadasz, i gdzieś po kątach się ukrywacie, bo dojrzeć nikogo nie mogę przed chwilą było 350000 wyświetleń w KK....to jest dopiero okrąglaczek na wielkie LLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU O Qurcze, a nie mam czym. Tylko płyn do mycia szyb z alkoholem został. Jak z alkoholem to się nada No to LUUUUUUUUUUU!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.09.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 niegrzeczni, powiadasz, i gdzieś po kątach się ukrywacie, bo dojrzeć nikogo nie mogę przed chwilą było 350000 wyświetleń w KK....to jest dopiero okrąglaczek na wielkie LLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU O Qurcze, a nie mam czym. Tylko płyn do mycia szyb z alkoholem został. Jak z alkoholem to się nada No to LUUUUUUUUUUU!!!!! Tyko ten zapach... "biały bez", "lawenda", albo "kwiatowy". To jutro może się odbijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 przez ten zapach tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts