tomek1950 17.09.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Świat się wali, prawie 23, a szefowa nawet nie zajrzy. się nie wali, Tomusiu mój szefowa na posterunku Ufff, odetchnąłem z ulgą, bo kasa niezamknięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Potwierdzam info o braku zasięgu. Dwa lata temu było lepiej. Obecnie tragedia. gdyby Heniek chciał pogadać, to na moim tarasie całkiem niezły sygnał. Gratuluje z sześciomisięcznym wyprzedzeniem wnuka. "komturowa żona" tez jest tylko żoną dziadka i to razy 4. )) Henio dzisiaj wpłynął do Mikołajek wiec nie jest źle z zasięgiem ale przekażę info o tarasie -może na rydze sie załapie ? a co do wnuka ....hmm....tak na 100% bedzie wiadomo za ok 2 m-ce ale i tak jestem wciąż podekscytowana tą informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 bry wieczor wrocilam z babskiego wieczorku-trzeźwa bo bylam za kierownicą -musialam rozwozic moje wstawione (lekutko) koleżanki tematem dzisijszego wieczoru była laserowa depilacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 może jest jeszcze piwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ja to chyba zostanę trenerem męskiej drużyny piłki nożnej. Wnuczka mile widziana, ale chyba jest dopiero w planach. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.09.2008 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Świat się wali, prawie 23, a szefowa nawet nie zajrzy. się nie wali, Tomusiu mój szefowa na posterunku Szefowa, ktoś kasę zwinął, piwo wypił, zakąski pod.....ł, i jeszcze bałaganu w KK narobił. Kto to wszystko naprawi, a szkody... Ojo joj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.09.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 bry wieczor wrocilam z babskiego wieczorku-trzeźwa bo bylam za kierownicą -musialam rozwozic moje wstawione (lekutko) koleżanki tematem dzisijszego wieczoru była laserowa depilacja to jeszcze nie mają tam wydepilowane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.09.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 bry wieczor wrocilam z babskiego wieczorku-trzeźwa bo bylam za kierownicą -musialam rozwozic moje wstawione (lekutko) koleżanki tematem dzisijszego wieczoru była laserowa depilacja to jeszcze nie mają tam wydepilowane??? hmmm..... tam własnie mają , ale tam -nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.09.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 kawa podana pobudka http://agdrtvpat.pl/admin/zdjecia/12ee0d0bc2dd96da7e16f5f82e06b0fe.jpg ps....u mnie 6 st brrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.09.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 juz wstałam dzieki za kawusię.. ale i tak jestem wciąż podekscytowana tą informacją bo to Twój pierwszy raz następnym bedzie już łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.09.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 dzień doberek u nas też zimno ale przynajmniej deszcz nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.09.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a daja tu kawkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.09.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a daja tu kawkę?? Rano dają kawkę. Kto pierwszy ten robi, a wieczorem inne trunki szefowa serwuje, ale ostatniej nocy ktoś zwinął nalewak. Pilnie potrzebny nowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.09.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a daja tu kawkę?? Rano dają kawkę. Kto pierwszy ten robi, a wieczorem inne trunki szefowa serwuje, ale ostatniej nocy ktoś zwinął nalewak. Pilnie potrzebny nowy! aaaaaaaaaaaa dzieki za objasnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.09.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Świat się wali, prawie 23, a szefowa nawet nie zajrzy. się nie wali, Tomusiu mój szefowa na posterunku Szefowa, ktoś kasę zwinął, piwo wypił, zakąski pod.....ł, i jeszcze bałaganu w KK narobił. Kto to wszystko naprawi, a szkody... Ojo joj. Komturze Mazurski, proszę tu szefowej nie wkręcać. Powinieneś był się martwić , że ktoś szefową pod...ł, a nie, że zakąski A na nalewak reklamację złożyłam, bo coś za wolny był...i piana na cztery palce, fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.09.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 też sie cieszę ale to dopiero poczatek 3 m-ca Siostra, gratulki to już czwarte pokolenie takiej wyjątkowej rodziny, mam nadzieję, że będzie tak samo niezwykłe jak wszystkie poprzednie. Powinniście mieć z Heniutkiem co najmniej 8 dzieci, szkoda takich genów. A wtedy może i moją córcię byłoby z kim od Ciebie wyswatać i dla młodego jakaś by się uchowała. Ech, tak sobie marzę, a co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a daja tu kawkę?? Rano dają kawkę. Kto pierwszy ten robi, a wieczorem inne trunki szefowa serwuje, ale ostatniej nocy ktoś zwinął nalewak. Pilnie potrzebny nowy! aaaaaaaaaaaa dzieki za objasnienia ...hm, ciekawe, czy Nowy(a) będzie płacił gotówką, czy kolejny do zapisania w zeszyciku, kochający debecik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2008 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Świat się wali, prawie 23, a szefowa nawet nie zajrzy. Komturze Mazurski, Powinieneś był się martwić , że ktoś szefową pod...ł, gdzie chyba nie do fiskusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 19.09.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Pobudka kawiarenka już otwarta kawusia czeka, zapraszam... http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.09.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dzień doberek ewusia - biorę środkową i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts