Rom 19.09.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a daja tu kawkę?? Rano dają kawkę. Kto pierwszy ten robi, a wieczorem inne trunki szefowa serwuje, ale ostatniej nocy ktoś zwinął nalewak. Pilnie potrzebny nowy! aaaaaaaaaaaa dzieki za objasnienia ...hm, ciekawe, czy Nowy(a) będzie płacił gotówką, czy kolejny do zapisania w zeszyciku, kochający debecik? Nowy gotówką - w końcu na początku trzeba zrobic dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Dzień dobry - ja też poproszę z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.09.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A stara Jolka poprosi czarną bez pianki i bez cukru (płacę jak za prezydenta) W Gdańsku też zimno i buro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 My tu kochamy takich, co płacą gotówką Dzień dobry, koronkę w kok wpinam, fartuszek zawiązuję i do roboty. Z pianką bardzo proszę, pierwsza gratis oczywiście, oczywiście http://www.dobhran.com/images/coffee-cappucino.jpg i czarna dla Jooli, Jola, zostaw trochę Jamlesowi, może zbłądzi tu, jak aromat poczuje http://www.magazynhandlowiec.pl/upload/articles/2007_sierpien/kawa.JPG u nas zimno przeraźliwie, słońca nie ma od dwóch tygodni, jak ja nie cierpię takiej aury, brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 zbłądzone dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 19.09.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no cóż witam po latach, jestem w szoku, że ten wątek załozony przeze mnie w 2002 roku jeszcze się ciągnie. Czas coś znowu wybudować wiec powracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no cóż witam po latach, jestem w szoku, że ten wątek załozony przeze mnie w 2002 roku jeszcze się ciągnie. Czas coś znowu wybudować wiec powracam. ojciec Dyrektor TOOOOOLLLLLAAAAA !!!! zakładaj fartuch i za bar ...kontrola przyszła !!!! kurde ...kto doniósł na kierowniczkę ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no cóż witam po latach, jestem w szoku, że ten wątek załozony przeze mnie w 2002 roku jeszcze się ciągnie. Czas coś znowu wybudować wiec powracam. o matko kochana, aż mi się ręce zatrzęsły nad klawiaturą i też jestem w szoku, że Ojciec Założyciel, sam osobiście, we własnej osobie... a może ja mam jakieś omamy, nie powiem, naleweczką wiśniową domowej roboty dziś nie pogardziłam, to jak to jest? był LONIU, czy go nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 TOOOOOLLLLLAAAAA !!!! zakładaj fartuch i za bar ... ...jaki fartuch, miniówę wdziałam i szpilki i oko umalowałam i pazurki na czerwono, no!...to czekam, na zamówienia...specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 specjalne zamowienia ? to ja poprosze ...hmmm.....mojito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no cóż witam po latach, jestem w szoku, że ten wątek załozony przeze mnie w 2002 roku jeszcze się ciągnie. Czas coś znowu wybudować wiec powracam. Być nie może, a właściwie może. Możliwości są dwie: albo to rzeczywiście Ojciec Fundator Kawiarni Klubowej, albo zdolny haker. Jestem za pierwszą opcją. Jak widzisz loniu, kawiarnia działa, ma grono stałych bywalców, nozna powiedzieć kawiarnianą rodzinę. To zgodnie z tradycją KK LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 LLLUUUU trzeba wieksze zrobić, żeby Loniu zauważył NO TO LLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUU i mojito Ewce, podwójne http://imod.co.za/wp-content/uploads/2007/12/mojito-cocktail.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Tolusia dzieki ....wypijam duszkiem i lece do sypialni .....ale tam nikt na mnie nie czeka ale jutro już H. wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 to już jutro o tej porze...będzie niegrzecznie śpij dobrze, jutro się raczej nie wyśpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 TOOOOOLLLLLAAAAA !!!! zakładaj fartuch i za bar ... ...jaki fartuch, miniówę wdziałam i szpilki i oko umalowałam i pazurki na czerwono, no!...to czekam, na zamówienia...specjalne zdjęcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 20.09.2008 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Coż jak to moge podsumować, chyba tylko Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. No to kawka i szukam informacji dla mojego nowego przedsięwzięcia. Kolejka dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 20.09.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ew-ka ale pazurki sa w klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 TOOOOOLLLLLAAAAA !!!! zakładaj fartuch i za bar ... ...jaki fartuch, miniówę wdziałam i szpilki i oko umalowałam i pazurki na czerwono, no!...to czekam, na zamówienia...specjalne zdjęcie proszę też prosiłam o zdjęcie, ale nikt mi nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.09.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 TOOOOOLLLLLAAAAA !!!! zakładaj fartuch i za bar ... ...jaki fartuch, miniówę wdziałam i szpilki i oko umalowałam i pazurki na czerwono, no!...to czekam, na zamówienia...specjalne zdjęcie proszę też prosiłam o zdjęcie, ale nikt mi nie zrobił to co mam zdjąć z toli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.09.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 też prosiłam o zdjęcie, ale nikt mi nie zrobił proszę uprzejmie zdjęcie http://www.michaelhalebian.com/images/Toli/Toli2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts