BOMAN 24.09.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 To to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.09.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 czarna kawa ........ moja no chyba, że j wpadnie to się podzielę prond też black ale ja wolę biały Jestem Uśmiechnijcie się: Szef dużego przedsiębiorstwa próbuje złapać swojego pracownika w związku z pilnym problemem. Ponieważ pracownika ciągle nie ma w pracy wybiera jego numer domowy. Telefon odbiera Jasiu i szeptem mówi: - Słucham? - Czy tata jest w domu? - zapytał szef - Tak - wyszeptało dziecko - Mogę z nim porozmawiać? - Nie - ze zdziwieniem szef usłyszał wyszeptana odpowiedz - A mama jest w domu? - Tak - znów wyszeptało dziecko - Mogę z nią porozmawiać? - Nie - w odpowiedzi usłyszał szept - A może jest jeszcze ktoś dorosły w domu? - Tak, policjant - znowu szeptem - No to czy mogę porozmawiać z policjantem? - Nie, jest zajęty - dalej szept - Czym zajęty?! - Rozmawia z mama i tata i strażakiem - szept Szef zaczął się powoli niepokoić, a w tle coraz głośniej narastał szum. - Co to za hałas? - Helikopter - ciągle szept - A co on tam robi? - coraz bardziej zaniepokojony szef - Grupa poszukiwawcza właśnie wylądowała - dalej szept - A czego oni będą szukać?! - już poważnie zaniepokojony, żeby nie powiedzieć przerażony szef. A w słuchawce, dziecięcy głosik szeptem mówi tylko jedno słówko: - Mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.09.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 jamles, Tobie to trudno dogodzić Eee tam trudno...toż to prosty chłop jak ja pije czarna kawę i gin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 joola - fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.09.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No to jeszcze jeden reszta w dowcipach. Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony: - Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię. Na to jego żona: - Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOMAN 24.09.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 jamles, Tobie to trudno dogodzić Eee tam trudno...toż to prosty chłop jak ja pije czarna kawę i gin gin też pijam ale kawkę wolę z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.09.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 jamles, Tobie to trudno dogodzić Eee tam trudno...toż to prosty chłop jak ja pije czarna kawę i gin gin też pijam ale kawkę wolę z pianką Gin może być, a kawę wolę... rozpustną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 łubu dubu ...kontrola wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 i nowa dostawa... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/Gin_and_Tonic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 limonkę do ginu przyniosłam http://www.makro.pl/pl/asortyment/akademia-zywnosci/owoce-i-warzywa/owoce-egzotyczne/limonka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.09.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Jesteście dziewczyny cudowne. Potraficie podnieść człowieka na duchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.09.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Same wynalazki jak widzę, a piwo może jest? jak nie ma piwa, to i Bodzia nie ma, a jak piwo będzie, to może i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 czy takie może być ???? http://webtrunki.pl/pics/trunki_photo/trunek_53.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 czy takie może być ???? http://www.delikatesy.net.pl/foto/5901359272047.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.09.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 czy takie może być ???? http://webtrunki.pl/pics/trunki_photo/trunek_53.jpg JASNE !! PEŁNE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Same wynalazki jak widzę, a piwo może jest? jak nie ma piwa, to i Bodzia nie ma, a jak piwo będzie, to może i... prorok czy co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 miło Was wszystkich znów zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Jak przywołac Bodzia? Żubra na stół i Bodzio jest. ))) Witaj Bodziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 czasem miło posiedzieć ...przy żubrze we właściwej kawiarnii klubowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts