tomek1950 25.09.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Tomek - cos dla Ciebie do polewania http://www.kontaktsa.pl/foto/waz_do_wody_4_01.jpg Ale ja polewam... piwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.09.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 o cholerka jaka plama już naprawiam http://www.slosar.com/list/uploaded_images/Tyskie_Beer-744444.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.09.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 zostawiam Wam pełną piwniczkę i zmykam...papatki http://www.aktywnisingle.pl/images/portugalia8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.09.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Koleżanka to wie, co tygrysy lubią najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.09.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ... w kawiarniany gwar jak tornado jazz się wdarł i ja też chciałem grać ... W Dniu Budowlańca składam sobie i innym budującym, także amatorom, życzenia osiągnięcia jakości robót zadowalajacej wszytkich uczestników procesu inwestycyjnego. A kto to taki, to proszę poczytac Prawo Budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Z dzisiejszego wylewania fundamentu inwestor jest komtent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Z dzisiejszego wylewania fundamentu inwestor jest komtent. NO TO LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.09.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 joola -pozdrawia kk ( jest odcieta od internetu ...wlasnie plotkujemy przez telefon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.09.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 buziaczki dziewczynki...od toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.09.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 buziaczki dziewczynki...od toli vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Spacerowałam dziś po Warszawie, piękny, słoneczny, wrześniowy dzieńi tak przypomniała mi się piosenka z tych "z tekstem", którą śpiewał Jak Kaczmarek ..dojrzewa domorosłe winojuż je pokątnie spija tatoi tylko patrzeć lada chwilababie lato babie lato już resztki ciepłasenne, lepkieochryple gdzieś chałturzą świerszczejabłka są kwaśne, gruszki cierpkieto już jesień, to już jesieńza chwilą senna chwila cieknieto już wrzesień to już wrzesień a było lato przecież jeszczeopalenizna Ci nie zeszłatak artystycznie grały świerszczeże las od tego drgał na przestrzałdni rozpalone, noce parnećmy zlatujące się do światłajagody tak jak oczy czarnegdzieś na bezludnym końcu światastare piosenki na trzy chwytyschnące na ciele kąpielówymuchy, komary, parasytywęże, pijawy , jeże, mrówy letni zwierzostan zwinął skrzydłaśpią gady, ssaki i robakibabiego lata nić przebrzydłai te przebiegłe pajęczakiubrali ludzie ciepłe dresyi jeszcze pulowery na tobo tylko patrzeć lada chwilababie lato, babie lato wnet rozpajęczy się aż miłowątłe wrześniowe babie lato .. ...kto to pamięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Tola ...w stolycy byłas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.09.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ....a co do tekstu ....z młoda jestem -nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.09.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Tola ...w stolycy byłas ? nio, byłam se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.09.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Tola ...w stolycy byłas ? nio, byłam se światowa dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.09.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ....a co do tekstu ....z młoda jestem -nie kojarzę wstyd, biegusiem szukać na You Tube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.09.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Tola ...w stolycy byłas ? nio, byłam se światowa dziewczyna no, ba...w Złotych Tarasach byłam, to wiesz, ważniara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.09.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Tola ...w stolycy byłas ? nio, byłam se światowa dziewczyna no, ba...w Złotych Tarasach byłam, to wiesz, ważniara jestem to teraz sie pochwal zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.09.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 na pytanie: kto to pamietaodpowiadam: ja!!!!! Minął sierpień, minął wrzesień.Znów październik i ta jesieńRozpostarła melancholii mglisty woal.Nie żałuję letnich dzionków,Róż, poziomek i skowronków.Lecz jednego, jedynego jest mi żal. Adios, pomidory!Adios, ulubioneSłoneczka zachodząceZa mój zimowy stół!Nadchodzą znów wieczorySałatki nie jedzonej,Tęsknoty dojmującejI łzy przełkniętej w pół.To cóż, że jeść ja będę zupy i tomaty,Gdy pomnę wciąż wasz świeży miąższW te witaminy przebogaty.Adios, pomidory!Adios, utracone!Przez długie złe miesiąceWasz zapach będę czuł. Owszem, była i dziewczyna,l miłości pajęczyna,Co oplotła drżący dwukwiat naszych ciał.Porwał dziewczę zdrady porywl zabrała pomidoryTe ostatnie, com schowane przed nią miał. Adios, pomidory!Adios, ulubioneSłoneczka zachodząceZa mój zimowy stół!Nadchodzą znów wieczorySałatki nie jedzonej,Tęsknoty dojmującejI łzy przełkniętej w pół.To cóż, że jeść ja będę zupy i tomaty,Gdy pomnę wciąż wasz świeży miąższW te witaminy przebogaty.Adios, pomidory!Adios, utracone!Przez długie złe miesiąceWasz zapach będę czuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.09.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Tych, którzy nam to śpiewali już nie ma, ale my jesteśmy między innymi po to, by pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts