tomek1950 05.10.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 dzisiaj winobranie u dziadka było ......panowie zrywali grona winogron a potem w piwnicy obieraliśmy na czysto ......bedzie duzooooo wina.....jakieś 400 litrów a u mnie "stanęło" jakieś miesoiąc temu i nie dojrzewa... kwaśne i zielone... a tu ciągle zimno i pada... Mam Stachu dokładnie to samo. Teraz zapowiadają troche słońca i cieplej. Zobaczymy. Przerabiam jabłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.10.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 manko było i zamknęli ........ KK, bo chyba nie szefową za darowanie długów szefową też, ale wypuścili, sprawiała trudności, więc mieli dość co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.10.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 W komturii cieplutko, ale na zewnątrz .... delikatnie mówiąc chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.10.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 W komturii cieplutko, ale na zewnątrz .... delikatnie mówiąc chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 manko było i zamknęli ........ KK, bo chyba nie szefową za darowanie długów szefową też, ale wypuścili, sprawiała trudności, więc mieli dość co słychać? zimno, grzyby nie rosną, trzeba dyżurować, kolejki za węglem, ekogroszku nie robimy portfel jak zwykle pusty a piwa się chce kurcze, wyszło jak na spowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 my też palimy w kominku, a dzień był słoneczny i piękny, spacer po lesie zaowocował grzybkami, jutro będzie sos i rano jajecznica z grzybami, mniam Tomku, a co u "piesa", kochany jest pewnie, bo jakże inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 manko było i zamknęli ........ KK, bo chyba nie szefową za darowanie długów szefową też, ale wypuścili, sprawiała trudności, więc mieli dość co słychać? zimno, grzyby nie rosną, trzeba dyżurować, kolejki za węglem, ekogroszku nie robimy portfel jak zwykle pusty a piwa się chce kurcze, wyszło jak na spowiedzi wyszło, jak wyszło, zrozumiałam, że mam polewać http://miood.pl/blog/wp-content/uploads/2007/06/piwko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 kierowniczko ..... 98 setka, może dzisiaj i proszę o jajecznicy z grzybami nie wspominać, u mnie grzybów prawie nie ma, a te co są to robaczkom smakują najlepiej jedynie maślaki trzymają się zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 kierowniczko ..... 98 setka, może dzisiaj i proszę o jajecznicy z grzybami nie wspominać, u mnie grzybów prawie nie ma, a te co są to robaczkom smakują najlepiej jedynie maślaki trzymają się zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.10.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 wyszło na to, że jutro, ale to jutro to już dzisiaj, więc LLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.10.2008 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 wyszło na to, że jutro, ale to jutro to już dzisiaj, więc LLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUU kamień z serca, Arcydyrekcja na miejscu... a LUUU nie mogię, zaszyli mnie... odwyk, znaczy siem (do środy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Królestwo za kawę!!!!!!!!!! Dzień dobry poniedziałkowe Retro, w co Cię zaszyli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Królestwo za kawę!!!!!!!!!! Retro, w co Cię zaszyli.... ...w kaftan to chyba nie, co? a kawa nawet bez królestwa http://www.magazynhandlowiec.pl/upload/articles/2007_sierpien/kawa.JPG i rafaello, wczoraj pieczone, ech, gdyby Agacka o tym wiedziała http://bp1.blogger.com/_sR_PNUWtTwc/Rv0204LXU3I/AAAAAAAAAjk/QUS_AkeHkSs/s400/P1080024.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Chyba jednak w kaftan zaszyli naszego Retrunia, bo się nie odezwał, znaczy się, rączki związane ma... Tolunia, kawa super, życie mi uratowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.10.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A ja bym wciela taki pyszny kawalek ciasta!! mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Królestwo za kawę!!!!!!!!!! Dzień dobry poniedziałkowe Retro, w co Cię zaszyli.... jak miał odpowiadać jak go nie było... nie zaszyli w co, tylko co.. a dokładnie co - to nie wiem, ale chyba żeby mi się czegoś nie chciało, ale czego - nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 znowum wszystkich wystraszył, wiadomo, u nas abstynentów to się boją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.10.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jak swoje już skonsumowałeś, to spoko. Straszny nie jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 i Bodzio będzie spokojny o zapasy w piwniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 i Bodzio będzie spokojny o zapasy w piwniczce a niech mu tam. Do srody może być spokojny. Do wczesnego wieczora. Za późny nie gwarantuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts