Ivonesca 17.10.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Od 2 dni mam problem z wejściem do KK, a właściwie to na forum. Ponieważ się udało, to pozdrawiam, łapię kawkę i kawałek szarlotki, i może jeszcze się uda zajrzeć. witaj Tomek dziękuję za miły wpis na n-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.10.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 i ja proponuję kawusięhttp://media6.mojageneracja.pl/oipwpqpyrq/thumbjz9kkk554801ff64b09b605221.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Od 2 dni mam problem z wejściem do KK, a właściwie to na forum. Ponieważ się udało, to pozdrawiam, łapię kawkę i kawałek szarlotki, i może jeszcze się uda zajrzeć. witaj Tomek dziękuję za miły wpis na n-k Ivo, napisałem samą prawdę, tylko prawdę, nie ukrywając nic z tego co jest mi wiadome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.10.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Też oglądalam ten program W Białymstoku byłam i zwiedzałam a za przewodnika miałam Tolusię zazdraszczam ale sama sobie jestem winna że nie dotarłam a czekaliśmy wtedy na Ciebie wiem mogę tylko mieć nadzieję że może bedzie jakaś powtórka albo chociaż na zlot dotrę dziewczyny, a jaki to problem, wystarczy chcieć, potem ustalić termin i powiadomić mnie że przyjeżdżacie....proste, prawda? a wtedy, obiecane szaleństwo, tańce na stole i inne takie...zróbcie mi taki prezent, grzeczna byłam Maluszku, Białegostoku byś nie poznała, przez ostatnie dwa lata zmienił się nie do poznania. Przez ostatnie 20 lat nie zrobili tyle, ile w ciągu ostatnich dwóch. Wypiękniało miasto, mamy wreszcie rynek który widziałyście dziś w TV. Wyremontowany Pałac Branickich wraz z ogrodem pałacowym zachwyca. Główną ul. Lipową w dużym fragmencie zamknięto dla ruchu kołowego, cała jest teraz w granitowych płytach, stylowe latarnie, naprawdę pięknie. Przyjeżdżajcie, zapraszam Iwonka, a ja wtedy obiecam przyjazd do Wrocka. Moja ciocia kupiła komórkę i esemesuje do mnie co kilka dni, pisząc, że we Wrocku ciepło, słonko i ze do mnie go w paczce wysyła. Czasem przesyłka dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.10.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Też oglądalam ten program W Białymstoku byłam i zwiedzałam a za przewodnika miałam Tolusię zazdraszczam ale sama sobie jestem winna że nie dotarłam a czekaliśmy wtedy na Ciebie wiem mogę tylko mieć nadzieję że może bedzie jakaś powtórka albo chociaż na zlot dotrę dziewczyny, a jaki to problem, wystarczy chcieć, potem ustalić termin i powiadomić mnie że przyjeżdżacie....proste, prawda? a wtedy, obiecane szaleństwo, tańce na stole i inne takie...zróbcie mi taki prezent, grzeczna byłam Maluszku, Białegostoku byś nie poznała, przez ostatnie dwa lata zmienił się nie do poznania. Przez ostatnie 20 lat nie zrobili tyle, ile w ciągu ostatnich dwóch. Wypiękniało miasto, mamy wreszcie rynek który widziałyście dziś w TV. Wyremontowany Pałac Branickich wraz z ogrodem pałacowym zachwyca. Główną ul. Lipową w dużym fragmencie zamknięto dla ruchu kołowego, cała jest teraz w granitowych płytach, stylowe latarnie, naprawdę pięknie. Przyjeżdżajcie, zapraszam Iwonka, a ja wtedy obiecam przyjazd do Wrocka. Moja ciocia kupiła komórkę i esemesuje do mnie co kilka dni, pisząc, że we Wrocku ciepło, słonko i ze do mnie go w paczce wysyła. Czasem przesyłka dochodzi Tola - musze Ci powiedziec ze apetytu mi narobiłaś i nie bedę tym razem patrzeć na rodzinkę - wsiadam w pociąg i jadę, słowo! pozdrawiam z deszczowego i wietrznego dziś Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Iwonka, a ja całkiem serio mówię, że będę stać na drodze i wypatrywać. Daj tylko znać kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzień dobry http://tabitano.main.jp/kyoto/acecafe/cafee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2008 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 i dla smakoszy czarnej: http://www.singleservecoffee.com/images/B000BHIHKC.01-A1VC38T7YXB528.LZZZZZZZ.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Iwonka, a ja całkiem serio mówię, że będę stać na drodze i wypatrywać. Daj tylko znać kiedy toluś - myślę nad terminem... maluszku - coTy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość RpLand 18.10.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Czarną poproszę...Ten duży jasny kubek...Mmmmm Częstujcie się wszyscy... http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/crostata/files/page60_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 jak tu pusto....pomimo takiej późnej pory poczestuję się ciastem... wspominam czasy kiedy KK tętniła życiem....to były czasy ... oglądałam ostatnio przez przypadek (niech żyja przypadki zdjęcia z I zjazdu na którym byłam w 2004 roku.... grupa szczecinska i szpieg z grupy wrocławskiej...kto pamięta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.10.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Wyobraź sobie koleżanko, że pamietam. Sklerozę mam, ale nie aż taką. ) Miło powspominać dawne czasy. Ale Iwo, Ty jesteś młoda, co ty wspominasz? Buziaki. Śpij dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jak tu pusto....pomimo takiej późnej pory poczestuję się ciastem... wspominam czasy kiedy KK tętniła życiem....to były czasy ... byłem kilkanaście minut wcześniej, ale nie zjadłem, bo byłem pewien, że zajrzy ktoś, kto jest bardziej potrzebujący kiedyś to faktycznie się działo, a jakie wyżerki były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.10.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A jakie napitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 kawa dla potrzebujących http://www.studiosept.com/images/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 kawa dla potrzebujących http://www.studiosept.com/images/coffee.jpg ja chętnie, ale Tomek to czegoś na rozruch myśli potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzień dobry http://www.javarepublic.com/iopen24/images/javarep_images/2005-jr.coffee.black.2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Wyobraź sobie koleżanko, że pamietam. Sklerozę mam, ale nie aż taką. ) Miło powspominać dawne czasy. Ale Iwo, Ty jesteś młoda, co ty wspominasz? Buziaki. Śpij dobrze. wiedziałam się ktoś znajdzie kto pamięta szkoda że niektóre osoby juz z tu nie zaglądają - Agacką miałam konkretnie na myśli........ młoda jestem.....no tak.... czuje się młodo czuję się jakbym miała 17 lat ale w metryce conajmniej x 2 tak że powspominać już mogę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzień dobry poniedziałkowo Ivo nie mów, że masz 17x2 tylko, że zbliżasz się do trzydziestki...a, że nie mówisz z której strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.10.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Maluszku, Białegostoku byś nie poznała, przez ostatnie dwa lata zmienił się nie do poznania. Przez ostatnie 20 lat nie zrobili tyle, ile w ciągu ostatnich dwóch. Wypiękniało miasto, mamy wreszcie rynek który widziałyście dziś w TV. Wyremontowany Pałac Branickich wraz z ogrodem pałacowym zachwyca. Główną ul. Lipową w dużym fragmencie zamknięto dla ruchu kołowego, cała jest teraz w granitowych płytach, stylowe latarnie, naprawdę pięknie. Przyjeżdżajcie, zapraszam Tolu - bardzo chętnie przyjadę :D bardzo mile wspominam ten dzień spędzony u Ciebie i chciałabym na żywo zobaczyć te wszystkie cudeńka w Twoim domku, które nam pokazujesz miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts