Maluszek 20.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Iwonka, a ja całkiem serio mówię, że będę stać na drodze i wypatrywać. Daj tylko znać kiedy toluś - myślę nad terminem... maluszku - coTy na to? jestem za tylko trzeba by termn ustalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzień dobry poniedziałkowo Ivo nie mów, że masz 17x2 tylko, że zbliżasz się do trzydziestki...a, że nie mówisz z której strony... dobre wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Iwonka, a ja całkiem serio mówię, że będę stać na drodze i wypatrywać. Daj tylko znać kiedy toluś - myślę nad terminem... maluszku - coTy na to? jestem za tylko trzeba by termn ustalic na samą myśl się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 to kiedy ten babski weekend u Toli ? Maluszek ,Ivonesca,Joola i Ew-ka .........ale byłoby fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 to kiedy ten babski weekend u Toli ? Maluszek ,Ivonesca,Joola i Ew-ka .........ale byłoby fajnie cieszę sie jeszcze bardziej otwierać kalendarze i szukać terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.10.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 to kiedy ten babski weekend u Toli ? Maluszek ,Ivonesca,Joola i Ew-ka .........ale byłoby fajnie cieszę sie jeszcze bardziej otwierać kalendarze i szukać terminu też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 to kiedy ten babski weekend u Toli ? Maluszek ,Ivonesca,Joola i Ew-ka .........ale byłoby fajnie cieszę sie jeszcze bardziej otwierać kalendarze i szukać terminu też się cieszę może na początek tolę spytajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 to kiedy ten babski weekend u Toli ? Maluszek ,Ivonesca,Joola i Ew-ka .........ale byłoby fajnie cieszę sie jeszcze bardziej otwierać kalendarze i szukać terminu też się cieszę może na początek tolę spytajmy Tolusia -co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.10.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 jak tu pusto....pomimo takiej późnej pory poczestuję się ciastem... wspominam czasy kiedy KK tętniła życiem....to były czasy ... oglądałam ostatnio przez przypadek (niech żyja przypadki zdjęcia z I zjazdu na którym byłam w 2004 roku.... grupa szczecinska i szpieg z grupy wrocławskiej...kto pamięta???? A ja ostatnio tez wspominałam zjazd z 2004 roku ten był w Ogrodzieńcu, nawet jeszcze mam przemówienie z tego zjazdu I prażonki pamietam i pyszne sałatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.10.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ullerowa, "piewrsze primo", gratulki za 4444 posty na forum muratora. "drugie primo" rozmawiamy o róznych zjazdach. Ty, o napewno o wspaniałym w Ogrodzieńcu, a my o równie wspaniałym w Warszawie który rokrocznie organizuje nasz Redakcja dla forumowiczów z całego kraju. Na tym zlocie,który wspominamy z Ivoneską, Maksiu, widząc mnie po raz pierwszy w życiu, a rozpoznał mnie po stroju komtura, walnął mnie w plecy i krzyknął: witaj Tomku! Moja rada, w przyszłym roku koniecznie zawitaj na zjazd Muratora. Wrażenia niezapomniane. Pozdrawiam serdecznie, a za 4444 tradycyjne LUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.10.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Wiem ten w Ogrodzieńcu był dla Grupy Ślasko-zagłebiowskiej Edzia pewnie pamięta a za 4444 LUUUUUUUU...... http://www.esiedlce.pl/zdjecia/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.10.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Tolusia -co Ty na to ? a ja na to jak na lato 8 - 9 listopada, może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.10.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 to ja też wielkie LLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU za wszystkie pamiętne spotkania, zloty, wzloty i upadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 LLLLlLLLLLLLuuuuuuuu w samo południe kiedyś to się do nocy LLLLLluuuuuuuuuuuulałooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Tolusia -co Ty na to ? a ja na to jak na lato 8 - 9 listopada, może być? 6 i 7 listopada mam szkolenie menadżerskie w Katowicach ...może prosto z stamtąd? ....bylabym o 23 ,oo u Ciebie na Pkp a co na to babeczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dajcie mi coś... bo się wku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dajcie mi coś... bo się wku..... coś konkretnego potrzebujesz ? może na początek to... http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/3412/melisa2.jpg a teraz opowiadaj ...co sie stanęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Zajmuję się żywnością od ponad 20 lat. Od roku prowadzę własną firmę handlującą tym towarem jako posrednik. Magazynu nie mam, łączę producenta z kupcem. Magazyn jest zbyt drogi. Po zmianie miejsca zamieszkania poinformowałem odpowiednie instytucje o tym fakcie i dziś miałem kontrolę. Przyjechali sprawdzić jak wygląda magazyn. Dwie godziny tłumaczeń, że mój magazyn jest na kołach, a ja towaru nie oglądam nawet. Ew-ka, melisa to chyba zbyt słabe, może cykuta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 .... może cykuta? cykuta mówisz http://www.jar91.republika.pl/cykuta.jpg ale ona może uspokoić na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 .... może cykuta? cykuta mówisz http://www.jar91.republika.pl/cykuta.jpg ale ona może uspokoić na zawsze Przecież nie mnie Ewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts